Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Kostprijs installatie condensatieketel: Ontvang snel meerdere gratis offertesKostprijs installatie condensatieketel-condensatieketel

Ontvang nu meerdere offertes: CondensatieketelOfferte aanvragen-condensatieketel

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Condensatieketel
Limburg
Condensatieketel voor een woning in Maasmechelen
Het begeeft hier een gebouw uit 1900 waar ik deze zomer zal intrekken. Eerst wens ik echter wat renovaties door te voeren . Een daarvan is overschakelen op een condensatieketel voor aardgas. Ik geloof dat momenteel het gebouw als het sanitair word verwarmt mer stookolie. Gelieve een uitgebreide offerte op te maken met de kostprijs voor installatie en de voor en nadelen van een condensatieketel.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel voor een gezinswoning in Messelbroek
Beste, Wij zijn van plan over te schakelen op aardgas. Wij willen onze mazoutketel vervangen door een condensatieketel. Wij hebben geen specifieke voorkeur voor een bepaald merk, maar zijn op zoek naar: - advies voor geschikte ketel (merk, vermogen) - advies voor plaatsing ketel: gasaansluiting komt in de kelder, maar de ketel moet in de berging achterin het huis geplaatst worden. - Kostprijs van de installatie van deze condensatieketel.
Condensatieketel
Limburg
Condensatieketel voor privéwoning in zuttendaal
Op dit moment gebruik ik een zelfde type boiler voor zowel mijn warm water als de verwarming van mijn gebouw. Ik ben echter niet tevreden met de kosten hiervan en zou daarom graag zo snel mogelijk een condensatieketel willen plaatsen.
Condensatieketel
Limburg
Condensatieketel voor privéwoning in Limburg
Ik zou graag een condensatieketel willen plaatsen op gas voor mijn verwarming. Ik gebruik op dit moment een elektrische boiler voor mijn sanitair.
Condensatieketel
Limburg
Condensatieketel voor een appartement in Limburg
Op dit moment heb ik een gaswandketeltje dat zorgt voor de verwarming en het warm water. Dit werkt echter niet meer en daarom ben ik nu op zoek naar de meest zuinige oplossing. Het appartementje is 70m2 groot. Bedankt voor een snelle reactie.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Condensatieketel voor privéwoning in Oost-Vlaanderen
Binnenkort wordt een van de schouwen afgebroken waarna we onmiddelijk een condensatieketel zouden willen zetten. We zoeken dus iemand die de pijp voor de condensatieketel kan afdichten en vervolgens deze instaleren.
Condensatieketel
Brussel
Condensatieketel voor gezin in Brussel
Een deel van ons water wordt ook verwarmt via een elektrische boiler
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Plaatsen van condensatieketel
Ik ga overschakelen op aardgas en wil een condensatiekachel laten plaatsen. Graag een voorstel van prijs. Bedankt.
Condensatieketel
Limburg
Kostprijs installatie condensatieketel, Neerpelt
Wij hadden graag een offerte gekregen voor de installatie van een condensatieketel, inclusief overzicht van subsidies en kosten. Verwarmen doen we momenteel met behulp van houtkachel en aardgas. Bedankt voor de snelle opvolging.

Kostprijs installatie condensatieketel

Besparen op brandstofkosten met een efficiënte verwarmingsketel. Met een beperkte investering kunt u al snel een gigantisch rendement verkrijgen. Het grote voordeel van een condensatieketel is zijn hoge rendement.

Het verschil met een gewone stookketel...
Een traditionele verwarmingsketel op aardgas of mazout verwarmt het water. De rookgassen die door de verbranding van deze brandstoffen vrijkomen worden gewoon naar buiten gebracht via de schoorsteen. In deze gassen zit nog veel warmte. Daarom is de afvoerpijp van zo'n verwarmingsketel vaak ook bijzonder warm.

Een condensatieketel werkt een pak efficiënter. De gassen die vrijkomen bij de verbranding van de brandstof worden in een condensatieketel afgekoeld. Met eenzelfde hoeveelheid gas kan een condensatieketel dus veel meer water verwarmen. Dit zorgt voor een enorme besparing op uw aardgasfactuur.

Overal mogelijk...
Over een condensatieketel bestaan vele misvattingen. Vaak wordt gedacht dat condensatieketels enkel mogelijk zijn voor wie vloerverwarming heeft. Dit is echter onjuist, een condensatieketel is ook bij gewone centrale verwarming mogelijk.
Bespaar daarom op uw energiefactuur. Vergelijk offertes voor de plaatsing van Aardgasketels en ontdek hoe u kan besparen op uw aardgasfactuur met een condensatieketel.

Vergelijk toestellen en prijzen...
Vul dit formulier in en vergelijk prijzen en offertes.Offerte aanvragen-condensatieketel
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Aangename samenwerking met Bobex. Er werden mij enkele goeie oplossingen aangeboden."

J. HEYMANS

"Zeer handig om snel een aantal offertes te bekomen."

G. Marckx


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.