Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Koffiemachine professioneel gebruik: Ontvang snel meerdere gratis offertesKoffiemachine professioneel gebruik-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor KMO
Ik zoek een koffiemachine met goede heerlijke koffie, voor mijn plezier op kantoor en voor klanten die op bezoek komen. We zijn een KMO in het Kortrijkse.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Bunsbeek
Dit is een volledig nieuwe automaat. In het verleden hadden we een particulier model, maar omdat hier redelijk veel koffie wordt gedronken had ik graag prijzen vergelijken met een meer professionele automaat. Liefst een vrij simpele automaat gericht naar zowel intern als extern gebruik. Ik wens ook een vergelijk te maken tussen de huur en de aankoop van een koffiemachine.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een schoolinstelling in Genk
We hadden graag een aankoop offerte verkregen voor een koffieautomaat. Graag een uitgebreide offerte met voldoende keuzemogelijkheden. We zijn met 600 personeelsleden ongeveer, maar hiervan zijn de meeste halftijds of slechts beperkt aanwezig. Dagelijjks gebruik zal tussen de 30 en de 50 mensen liggen. We wensen een automaat zonder muntsysteem en bij voorkeur koffiebonen.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een school in Zaventem
Graag een aankoopofferte voor een professioneel en duurzaam koffiemachine die dagelijks door zo'n 30-40 mensen gebruikt zal worden. Dit is een koffiemachine voor de leerkrachten, zonder muntsysteem en met waterreservoir. We wensen eigen koffie te gebruiken. ook moet de machine de mogelijkheid hebben thermossen te vullen. Graag een prijsofferte voor een gebruiksvriendelijke en snelle machine.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een school in Zottegem
Graag een offerte voor de plaatsing van een koffieautomaat voor de leerkrachtenkamer. Deze zal enkel voor koffie dienen en heeft geen muntsysteem nodig. Dagelijks gebruik ongeveer 30 mensen. Graag zowel een huur als een aankoopofferte.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
Ik wens graag een vrijblijvende offerte te ontvangen voor aankoop van een koffie automaat. Ik heb een voorkeur voor een automaat dat met bonen werkt maar ook andere apparaten zijn welkom.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Vilvoorde
We hebben reeds 1 koffiemachine maar zouden op onze nieuwe locatie graag 2 nieuwe apparaten zetten. Deze moeten volledig vrij zijn in gebruik en enkel koffie en espresso aanbieden. We zijn momenteel met 40 bedienden op kantoor en verbruiken tussen de 1-1.5kg koffie dagelijks. Eventueel ben ik ook van plan om een automaat voor andere warme dranken te plaatsen, capuchino, warme choco , thee , ... voor personeel en klanten. Deze zou echter wel met een muntinworp moeten werken.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Sint-Truiden
We zijn met 3 vaste werknemers. Daarbij komen ook klanten een bakje meedrinken. Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Bedankt voor het prijsvoorstel.
Koffiemachine
Limburg
Warme drankenautomaat voor in onze school
De leerlingen van onze school, willen graag een warme drankenautomaat in de refter. Volgens onze directie is dit vrij duur, maar als voorzitter van de leerlingenraad vind ik het mijn taak mezelf eens goed te informeren. Bestaat de mogelijkheid om een automaat te plaatsen tegen een voordelige prijs, en kunnen we misschien een proefperiode aangaan? Er gaat natuurlijk een verschil zijn tussen winter en zomer, wat het gebruik van de machine betreft. Kan daar rekening mee gehouden worden?
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een beginnend koffiehuis in Moorsel
We willen eind dit jaar een koffiehuisje oprichten. We zoeken daarom nu een professioneel en snelle automaat om verscheiden soorten koffie en warme dranken mee te zetten.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
We hebben een tiental personeelsleden en enkele bezoekers per dag. Ik weet wel niet hoeveel van deze mensen dagelijks van de automaat gebruik zullen maken; Ik ben op zoek naar een automaat die werkt met muntinworp. Liefst met gemalen koffie.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een landbouwbedrijf in Antwerpen
We zoeken een makkelijke koffie automaat om in onze kantine te plaatsen. We zijn van plan deze zelf aan te kopen en zelf voor de anavulling te zorgen. Gelieve zowel automaten die op pads werken als automaten voor gemalen koffie in uw offerte te plaatsen.
Koffiemachine
Brussel
Meerjarig contract voor de levering van koffie, Overheidinstenling in Brussel
Wij wensen een onderhandelingsprocedure op te starten voor de levering van koffie. We stellen zo'n 200 personen tewerk, verdeeld over 14 etages. Wij wensen een contract aan te gaan voor meerdere jaren.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een lingeriezaak in West-Vlaanderen
Wij bieden onze klanten graag een tas koffie aan. Op dit moment maken we gebruik van Een Espresso apparaat maar dit is niet bepaald efficient. Ik ben nu dus op zoek naar een snel en gebruiksvriendelijk automaat. Gelieve voldoende keuze te laten in uw offerte. Dank u
Koffiemachine
Vlaams Brabant
offerte voor een koffiemachine voor bedrijf in Vlaams Brabant
Op dit moment gebruiken we een ouderwetse koffiemachine met kan. Dit is niet echt praktisch voor 17 medewerkers en daarom zoeken we een alternatief.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffie automaat voor een bedrijf in Antwerpen
We werken met 17 personen in twee verschillende diensten. We gebruiken echter dezelfde keuken. Daarom een vrijblijvende offerte voor een gebruiksvriendelijke automaat.
Koffiemachine
Henegouwen
Koffie automaat voor een electro-handelszaak in Henegouwen
Een vrijblijvende offerte voor een koffie automaat gericht op 25-tal mensen. Graag offertes op sturen voor zowel huren als aankoop van de automaat.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor ons bedrijf
Bedankt voor uw prijsofferte voor een koffiemachine voor ons bedrijf.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor kapsalon.
Graag een offerte koffiemachines voor mijn kapsalon. Dagelijks zijn er 15 20 bezoekers en 4 vaste medewerkers aanwezig op de zaak die gebruik zullen maken van de koffiemachine.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor frituur
Wij hadden graag een koffiemachine met munten gehad voor in onze frituur. Bedankt voor uw offerte.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Informatie over een koffiemachine
Informatie over een koffiemachine voor op den bureau. Wij hebben ook bezoekers.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor electrozaak
Koffiemachine voor electrozaak. Nu werken we met een Senseo. Bedankt voor uw voorstel.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine bedrijf Belsele
Koffiemachine voor bedrijf uit Belsele. Bedankt voor uw prijsopgave.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor bedrijf in Kortrijk
Wij werken momenteel met een kleine Senseo. Graag hadden wij geweten wat het voordeligste zou zijn voor ons. Wij zijn op zoek naar een kleine koffiemachine voor het personeel maar ook om te gebruiken bij klantenbezoek. Intern zitten we met 6 of 7, drinken gemiddeld 2 3 tassen koffie per dag, totaal van 18 kopjes koffie enkel voor personeelsleden + een gemiddelde van 4 5 klanten per dag (aangezien op afspraak). Graag een offerte op maat. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
koffiemachine ter vervanging als alternatief Senseo
Wij zijn aan het kijken naar een oplossing, om geen Senseo-toestel dienen te gebruiken, een alternatief als het ware.

Koffiemachine professioneel gebruik

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ja, ik ben tevreden van Bobex."

K. Peeters

"Zeer tevreden over Bobex en de mensen die mij contacteerden. Echter bleek de waterverzachter ni..."

K. Colpaert


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.