Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Koffiemachine prijsofferte: Ontvang snel meerdere gratis offertesKoffiemachine prijsofferte-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor broodjeszaak in Antwerpen
Voor onze broodjeszaak/krantenwinkel zijn we op zoek naar een koffieautomaat. Graag hadden wij van jullie een offerte gekregen met daarbij ook bijkomende informatie omtrent de verschillende mogelijkheden. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Offerte voor aankopen van koffiemachine
Graag ontvangen we een prijsopgave voor het aankopen of huren van een koffiemachine, deze voor een 5-tal mannen, daarbij ook een 3-tal bezoekers dagelijks. Graag ook meer informatie wat betreft het onderhouden van deze. Met dank.
Koffiemachine
Brussel
Prijsofferte voor het aankopen van een koffiemachine
Graag ontving ik een prijsofferte voor het huren/aankopen van een koffiemachine alsook het onderhouden van deze. Deze koffiemachine zal dagelijks door 5 ŗ 6 werknemers worden gebruikt, daarbij ook nog een paar bezoekers. Momenteel beschikken we al over een koffiemachine van de merk "ILLY". Met dank.

Koffiemachine prijsofferte

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden van snelle reacties, meerdere offertes maken het gemakkelijker de prijsvork van h..."

"Heel tevreden! Er zijn er 4 gekomen en met uiteindelijk de laatste (SECURITAS) ben ik een cont..."

W. Bisschop


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.