Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Koffiemachine offerte: Ontvang snel meerdere gratis offertesKoffiemachine offerte-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Prijsvergelijking koffiemachines op het werk, Kruibeke
Graag hadden wij een kleine studie willen maken van wat er op de markt is. Graag een offerte voor een nieuwe koffiemachine. Graag via e-mail liefst aangezien ik daar zelf niet verantwoordelijk voor ben en dit dan aan mijn collega zou moeten bezorgen. Alvast bedankt.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Professionele koffiezet voor bouwbedrijf in West-Vlaanderen
Wij hadden graag een offerte ontvangen omtrent een professionele koffiezet (zeker 2l). Graag een koffiemachine voor een 10-tal medewerkers, het is ook de bedoeling dat er altijd koffie klaar staat voor onze bezoekers, ook worden er hier af en toe 's avonds nog eens vergaderd. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffieapparaat voor kleuter-en lagere school in Oost-Vlaanderen
Graag een gebruiks- en onderhoudsvriendelijk apparaat. 2 stuks, elk voor een aparte vestiging. Bedankt.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor restaurant in Bierbeek
Graag een vrijblijvende prijsofferte voor een nieuwe koffiemachine, dit voor 20 50 personen per dag. Alvast bedankt. Koffiemachine
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Nieuwe koffiemachine/
Graag hadden we ons huidig systeem willen vervangen. Wij werken momenteel met een gewone soort koffiezetapparaat met thermos maar de koffie is niet zo lekker. Graag hadden we eens andere mogelijkheden willen bekijken. Aantal medewerkers: 15. Bedankt.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor advocatenkantoor in West-Vlaanderen
Graag 2 offertes voor een koffiemachine. Een voor enkel koffie en een voor koffie, thee, choco, e.d. Aantal dagelijks gebruikers: 25 personen. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Offerte koffiemachine
Als basisschool zijn we op zoek voor de leraarskamer naar een koffieautomaat die we gratis zouden kunnen gebruiken maar dan wel met het betalen van de warme dranken. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Alvast bedankt.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Offerte voor het aankopen van een koffiemachine
Graag ontvangen we meer inlichtingen wat betreft het aankopen of huren van een koffiemachine voor een 8-tal personen/dag. Ons bedrijf telt al n koffiemachine. Met dank.

Koffiemachine offerte

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Kwaliteitsvolle service!"

S. Gijd

"Ik ben heel tevreden! Vier offertes in tien dagen tijd en geen heen-en-weergeloop!"

J. Catry


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.