Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Koffieautomaten groot aantal gebruikers: Ontvang snel meerdere gratis offertesKoffieautomaten groot aantal gebruikers-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
warme drankenautomaat voor een overheidsinstelling in Gent
Dit is voor een twaalftal cafetaria's op onze universiteit. We zouden graag een prijs een kwaliteitsvergelijking doorvoeren met onze huidige leveranciers. Graag daarom verdere informatie alsook een prijsofferte, huur en aankoop, voor 12 grote warme dranken automaten. Deze zullen in ons eigen beheer door de studenten gebruikt worden, dus u mag rekenen op een zeer intensief gebruik.
Koffiemachine
Henegouwen
Koffiemachine voor een bedrijf in Henegouwen
We zijn met een tiental medewerkers op deze dienst. Het probleem is dat we op dit moment enkel een koffiemachine hebben in een ander gebouw waardoor wij steeds de straat moeten oversteken als wij een kopje koffie wensen. Daarom zijn we nu op zoek naar een handig en gebruiksvriendelijk apparaat.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een carroseriebedrijf
We hebben een carroseriebedrijf met 5 medewerkers. Momenteel maken wij gebruik van een automaat die ons in staat stelt kannen met koffie te vullen. Gelieve hier een vrijblijvende offerte voor op te sturen.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een feestartikellenbedrijf in West-Vlaanderen
Wij hebben een bedrijf gespecialiseerd in het verhuur van kostuums en feestartikelen. Er werken hier een schommelend aantal mensen op kantoor, maar dagelijks zijn we toch met minimum tien hier aanwezig.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een winkel in West-Vlaanderen
Mijzelf bijgerekend werken wij met 5 in de winkel. Graag een offerte voor een gebruiksvriendelijke koffiemachine.
Koffiemachine
Henegouwen
Koffie automaat voor een electro-handelszaak in Henegouwen
Een vrijblijvende offerte voor een koffie automaat gericht op 25-tal mensen. Graag offertes op sturen voor zowel huren als aankoop van de automaat.
Koffiemachine
Limburg
Offerte aanvraag voor een koffiemachine, tuincentrum in Limburg
Wij hebben een tuincenterum met 5 medewerkers en wensen offertes te ontvangen voor een koffieautomaat. Graag een ruime keuze van de beschikbare automaten en de dienstverleningen. We zijn zowel geintreseerd in de aankoop van het apparaat als de huur. Gelieve ook informatie te geven over wat het onderhoud inhoud indien we beslissen een apparaat te huren.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf In Oost-Vlaanderen.
We willen graag een koffietoestel voor in onze demoruimte. Aantal bezoekers is moeilijk te bepalen. We maken nu gebruik van thermoskannen. Graag een offerte van een koffiemachine met koffie en thee. Vriendelijk bedankt.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Leuven.
We hebben al 4 koffiemachines staan van aramark en nespresso. We hebben 400man op kantoor. Nu hebben we niet meer genoeg aan 4 machines. Er zouden een paar bij moeten komen en/of vervangen. Graag een offerte van verschillende koffiemachines.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een avondschool in Antwerpen.
Wij zijn een avondschool en wensen een offerte van een koffiemachine te ontvangen. Dagelijks is het moeilijk te zeggen hoeveel personen koffie wensen te drinken. De koffiemachine willen we graag met allerlei warme dranken. Bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
koffiemachine voor bandencentrale in Oost-Vlaanderen
De koffiemachine is bedoeld om in mijn wachtkamer te plaatsen zodat de klanten er gebruik van kunnen maken.
Koffiemachine
Brussel
Koffiemachine voor een ziekenhuis te Brussel.
We zijn een equipe van 8 personen. Graag een koffiemachine voor het equipe. De koffiemachine mag voorzien zijn van allerlei warme dranken. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor kapsalon.
Graag een offerte koffiemachines voor mijn kapsalon. Dagelijks zijn er 15 ŗ 20 bezoekers en 4 vaste medewerkers aanwezig op de zaak die gebruik zullen maken van de koffiemachine.
Koffiemachine
Brussel
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Lekkere koffie voor onze medewerkers.
Koffiemachine
Luxemburg (BE)
Offerte koffiemachine met meerdere warme dranken
Met het oog op de opening van een B&B binnen enkele maanden (deadline Pasen 2012) zoeken wij een degelijke automaat die tevens voor andere warme dranken kan gebruikt worden
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Prijsopgave koffiemachine sterke koffie
Een koffie-apparaat om heel sterke koffie mee te zetten
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Offerte Nespresso koffiemachine Vlaams-Brabant
Voor onze koffie/receptie corner zoek ik nog een kwaliteitsvolle koffiemachine.
Koffiemachine
Geen regioOfferte automaat warme dranken, leverancier contacteren
Offerte voor automaat voor warme dranken. Aantal dagelijks gebruikers: ongeveer 5
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Prijzen en types vergelijken koffiemachine in verhuurdienst
Ik heb een gecombineerde koffie en andere warme dranken automaat nodig. We zouden deze vaak verplaatsen met ons (onze verhuurdienst) mee, dus het moet een robuuste machine zijn die grote groepen kan voorzien van warme dranken. EN ik hecht belang aan een goeie naverkoopservice, dwz directe wissel van machine indien panne etc.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Offerte leveranciers koffiemachine personeel en klanten garage te Vlaams-Brabant
Een koffiemachine met lekkere koffie voor personeel en klanten in onze garage.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Prijsaanvraag koffiemachine
Wij zijn op zoek naar prijsinformatie rond koffiemachines. De koffiemachine zou gebruikt worden op beurzen en zou 4 koffies per minuut moeten kunnen schenken. Bovendien dient de machine volautomatisch te zijn.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Wij zijn een bedrijf uit het Brusselse en wij openen eind september/begin oktober een bijhuis. Daar zouden wij graag koffie aanbieden aan onze klanten en werknemers. Graag bieden wij deze mensen espresso aan. Dank voor uw offerte.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag koffiemachine leveranciers
Betaalbare koffie om aan onze klanten te serveren en om zelf van te drinken. We zijn met 30 personeelsleden, klanten zijn dan bezoekers showroom en mensen die wachten op hun auto. 50 personen plus minus in totaal dagelijks. Op dit moment behelpen we ons met een klein toestelletje.
Koffiemachine
Antwerpen
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Graag hadden wij een koffiemachine willen aanschaffen die tassen en kannen combineert indien mogelijk. Wij werken voor het ogenblik met een Nico machine maar we vinden dat de filters te duur uitkomen, graag hadden we even willen kijken indien er goedkopere manieren bestaan aangezien we binnenkomt zullen fusioneren met een 3-tal andere scholen en dat het aantal gebruikers zal stijgen. Alvast bedankt voor uw voorstellen. Met vriendelijke groet.
Koffiemachine
Limburg
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Koffieautomaat waarbij we 2 tassen tegelijk kunnen zetten, met mogelijkheid voor warm water (thee, choco) en eventueel choco apart; plus betaalsysteem.

Koffieautomaten groot aantal gebruikers

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex: handig en snel!"

K. Baelen

"Tevreden. Een grote hulp om snel offertes van diverse leveranciers te bekomen."

J. vanacker


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.