Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Koffieautomaat voor personeel: Ontvang snel meerdere gratis offertesKoffieautomaat voor personeel-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een ziekenhuis in Gent
Dit is voor een prijsvergelijking met onze huidige leverancier. We zijn niet tevreden over de smaak en kwaliteit van de koffie en zullen dus praktisch zeker veranderen. Graag zowel een aankoop als een huurofferte voor een staande koffieautomaat. Deze zal intern intensief door eigen personeel gebruikt worden; Muntinworp is niet nodig. Wel belangrijk is dat we zeker warm water kunnen nemen alsook kunnen kiezen tussen verschillende types van koffie. Kraag verdere informatie en de prijs voor een degelijke systeem.
Koffiemachine
Limburg
offerte voor koffiemachine te Overpelt
Beste, Wij zijn verpleegkundige van een rusthuis en zouden graag voor onze afdeling een koffieautomaat aanschaffen voor zowel koffie,heet water en evt. choco. Zo willen wij ons steentje bijdragen om het de families en bewoners zo een warme thuis bij ons te geven. Mvg.Ine
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Kofiiemachine voor een bedrijf in Kessel Lo
Ikzelf heb de opdracht gekregen deze offertes op te vragen. Het gaat over een volledig nieuwe koffieautomaat gericht naar gebruik door het intern personeel. Dit is een zelfbedieningssysteem zonder muntinworp. Dit mag een uitgebreide offerte voor verschillende types zijn, zowel met huur als aankoop voorwaarden. Melk, voor Cappuccino, warm water en koffie zijn het belangrijkste.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Hasselt
Graag een offerte voor een koffieautomaat ter prijsvergelijking van onze huidige leverancier, de firma Maes uit Nederland. Deze automaat zal in de eetruimte geplaatst worden waar onze medewerkers, tegen betaling, zichzelf kunnen bedienen van een koffie. Deze zal intensief door veel mensen gebruikt worden. Graag zowel een aankoop als een huurofferte.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Kontich
We zijn momenteel volop bezig met verbouwingen van het kantoor. We zullen O.a een nieuwe keuken plaatsen. Hier wens ik voor het personeel een gloednieuwe koffieautomaat te plaatsen. Is het mogelijk dat u een offerte opmaakt voor de aankoop van een degelijke automaat. We zijn met ruw geschat zo'n 25 mensen. Deze automaat is voor vrij gebruik we zijn dus niet geďnteresseerd in muntsystemen. Het einde van de verbouwingen , en dus de plaatsing van de automaat, word geschat binnen de 4 tot 6 maanden.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een tanksation in Gent
Deze automaat is bedoeld voor buiten te plaatsen en voor extern gebruik. Een muntsysteem is dus zeker nodig. Dit is voor een tankstation. Ik heb momenteel nog geen beslissing gemaakt over een aankoop, huur of leasing. Dus u mag voor elke mogelijkheid een offerte opmaken en verdere informatie voor geven.
Koffiemachine
Limburg
Koffieautomaat voor een bedrijf in Genk
Ik wens een huurofferte voor een koffieautomaat voor ons personeel. Liefst een automaat met koffiebonen die we zelf kunnen aanvullen.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Koekelare
We wensen graag een offerte voor een koffieautomaat voor ons personeel. Deze moet gebruiksvriendelijk en zuinig zijn, het liefst met koffiebonen. We hebben zo'n 50 man personeel en ook klanten die af en toe langs komen. Graag een automaat zonder muntsysteem.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffie automaat voor een bedrijf in Groot-Bijgaarden
We wensen graag offertes te ontvangen om te vergelijken met onze huidige leverancier. Aangezien we over deze niet meer volledig tevreden zijn. Graag een aankoop offerte voor een automaat zonder muntsysteem, dagelijks gebruik zo'n 14-15 man personeel.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Klerken
Ik zoek een aankoop offerte voor een koffieautomaat voor mijn personeelsleden. Graag een gebruiksvriendelijke en simpele automaat voor koffie en andere warme dranken zonder muntsysteem.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Prijsvergelijking koffieautomaat voor een bedrijf in Ronse
Ons huidig contract zal aflopen binnen 6 maanden; Daarom had ik nu graag even een prijsvergelijking gemaakt met andere leveranciers. We wensen een huurcontract met full service voorwaarden. Momenteel gebruiken we twee automaten met muntsysteem. Dagelijks gebruik is zo'n 50 personeelsleden.
Koffiemachine
Limburg
Koffieautomaat voor een bedrijf in Maaseik
Graag een offerte voor een koffieautomaat voor onze personeelsleden. We wensen zowel aankoop als huuroffertes te vergelijken. Dagelijks gebruik is zo'n kleien 15 man.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Rillaar
We zoeken een koffieautomaat voor onze personeelsleden op het kantoor. Gelieve informatie op te sturen van ecologische automaten voor verscheidene warme dranken. Indien mogelijk hadden we graag de prijzen, info en voorwaarden gezien voor zowel huur als aankoop.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffieautomaat voor centrum in Gent
Wij zijn een centrum voor volwassen gehandicapten en gaan binnenkort verhuizen. Graag uw offerte voor een koffieautomaat, betalend of niet betalend, daar zijn we nog niet uit. Onze mensen zijn ook niet heel erg vermogend. Bedankt voor uw prijsopgave.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
We zoeken een leverancier om een contract mee aan te gaan voor zowel een koffiemachine als de levering van de koffie. Ik wens een automaat die door een 25 tal mensen gebruikt zal worden. De mogelijkheid bestaat dat dit aantal in de toekomst nog zal groeien. Graag een zeer uitgebreide offerte, ook met huur en aankoopprijzen en de mogelijkheid om bekers, melk, suikers enz... bij u aan te kopen.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor een bedrijd in Mol
Omdat het personeel niet meer volledig tevreden is over onze huidige koffieautomaten wensen we graag een prijsvergelijking door te voeren. IK zoek een offerte voor de huur van een aantal automaten. Momenteel gebruiken we er 5 voor zo'n 260 mensen dagelijks gebruik. Graag had ik een uitgebreide vrijblijvende offerte van verschillende apparaten en leveranciers bekeken. Om hieruit een keuze te kunnen maken.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een atelier in Damme
Ik zoek een koffieautomaat voor intern gebruik. Graag een die vrij door het personeel gebruikt kan worden, dus zonder muntinworp en gebruiksvriendelijk. Ik wens een uitgebreide offerte met zowel de aankoop als de huurprijzen.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Sint-Martens-Latem
We zullen deze gebruiken voor intern gebruik. Momenteel maken we gebruik van een koffiezet maar deze kan duidelijk ons dagelijks gebruik niet aan. We hebben een kleien 20 man die deze automaat dagelijks zullen gebruiken. Graag een offerte voor zowel aankoop als huur. Dank .
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een brasserie in Nieuwekerken
We nemen in november een duikcentrum met brasserie over. En wensen graag hiervoor een koffieautomaat. We wensen graag een automaat voor verschillende warme dranken. Belangrijk is ook dat de leveranciers naast de automaat ons ook kartonnen bekers kan leveren. We schatten op een 30-40 man dagelijks gebruik.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Wuusrwezel
Ik gebruik nu instant koffie. Gelieve de offertes eerst via mail op te sturen. Geen automaten met muntinworp maar gewoon vrij in gebruik.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Zwijnaarde
We wensen een automaat die zowel met geld als jetons kan werken. Aangezien deze automaat zowel door interne als externe gebruikt zal worden. Wat zeker nodig is is dat deze automaat koffie, koffie met met ; espresso, warme choco enz.... kan aanbieden. Graag een offerte voor zowel huur als aankoop mogelijkheden.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Aalst
Graag een offerte voor zowel huren als aankoop van een automaat. Onze voorkeur gaat uit naar gemalen koffie maar informatie over nader modellen is ook welkom. Gelieve via mail de offertes op te sturen. In midden november zal dan de beslissing volgen.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Aarschot
Dit zal gebruikt worden voor intern gebruik binnen het bedrijf. Ik zou graag een offerte ontvangen voor een simpel koffiemachine voor vrij gebruik. Asook voor een automaat met muntsysteem en andere warme dranken. Graag ook een offerte voor zowel huur als aankoop
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een praktijk in Aarschot
Dit is eigenlijk bedoeld voor drie kleine bedrijfjes die dezelfde gebouw delen. We zouden deze automaat voor vrij gebruik in de kantine plaatsen.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een nieuwe vestiging in Antwerpen
Wij openen binnenkort een nieuwe vestiging waar we een nieuwe koffiemachine willen plaatsen. Bij voorkeur Saeco Phedra of gelijkaardig. Dus met keuzeknoppen en zonde muntsysteem.

Koffieautomaat voor personeel

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Supersnelle service! Dank u wel Bobex team!"

"Zéér tevreden van Bobex. De enige reden waarom we geen gebruikmaken van de offertes is, omdat w..."

K. Vanneuville


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.