Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Koffieautomaat met betaalsysteem: Ontvang snel meerdere gratis offertesKoffieautomaat met betaalsysteem-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor bedrijf in Zonhoven
Graag had een prijsofferte voor het huren of kopen van een koffiemachine, dit voor een 6- tal personen met mogelijkheid tot uitbreiden in de toekomst. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Een koffiemachine voor bedrijf in Scherpenheuvel
Graag had ik een offerte ontvangen voor een koffiemachine, met of zonder betaalsysteem. Graag een voorstel. Aantal gebruikers: gemiddeld 20 personen. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Een koffiemachine voor een handelszaak in Herentals
Voor onze handelszaak, die eind van deze zomer opent, hadden wij gedacht om een koffiemachine te plaatsen. Deze zou dienen om de wachtende klanten te van een drankje te voorzien. Onze medewerkers kunnen er natuurlijk ook steeds gebruik van maken. De hoeveelheid gebruikers is hierbij natuurlijk een inschatting.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor nieuwe tank shop in Bornem
Wij openen op 01 augustus 2011 een nieuwe tank shop in Bornem, graag hadden wij daarvoor de prijs geweten van een koffiemachine, enige voorwaarde: bekertjes met deksel. Betaalsysteem mag maar het hoeft niet. Reken op een 100-tal bezoekers per dag. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffieautomaat voor nv in Langdorp
Graag een prijsopgave voor de aankoop/huren van een koffieautomaat, voor een 10 ŗ 30-tal personen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffie apparaat voor bedrijf in Antwerpen
Koffie met Thermos en/of warme drankautomaat (graag compact formaat). Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Een koffieautomaat voor ons medewerkers in Gavere
Momenteel stellen wij gratis koffie ter beschikking van onze werknemers op diverse plaatsen in ons bedrijf. Koffie gemaakt met percolators, verdeling gebeurt d.m.v thermoskannen met doseerhendel. Op het einde van de dag is er heel wat koffie die we dienen weg te gieten door teveel aanmaak.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
koffieautomaat met betaalsysteem voor bedrijf in West-Vlaanderen
Een koffiemachine (betalend) waar men een keuze heeft aan lekkere koffie, makkelijk bij te vullen en te reinigen. Alvast bedankt.

Koffieautomaat met betaalsysteem

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een goede manier om met firma's in contact te komen."

A. Goderis

"Ik ben erg tevreden over de snelheid en de reacties van de leveranciers, dit is echt een goede ..."

D. Eckelmans


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.