Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Koffie heet water espresso: Ontvang snel meerdere gratis offertesKoffie heet water espresso-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Westerlo
We wensen graag een uitgebreide offerte voor een geschikte koffieautomaat. Deze is enkel voor intern gebruik, ongeveer 50 man dagelijks. Graag een offerte van verschillende modellen.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Aartselaar
We zijn moemnteel niet tevreden over onze huidige leverancier en hebben besloten het contract niet te vernieuwen. Daarom hadden we nu graag een vergelijking gemaakt met de andere leveranciers op de markt. Dagelijks zullen er zo'n 60 mensen gebruik maken van de automaat, zowel intern als extern. Graag hadden we een uitgebreide offerte ontvangen met zowel aandacht voor de huurprijs en voorwaarden als een aankoopprijs.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Zwijnaarde
We wensen een automaat die zowel met geld als jetons kan werken. Aangezien deze automaat zowel door interne als externe gebruikt zal worden. Wat zeker nodig is is dat deze automaat koffie, koffie met met ; espresso, warme choco enz.... kan aanbieden. Graag een offerte voor zowel huur als aankoop mogelijkheden.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Bilzen
We wensen graag een zeer uitgebreide offerte van verschillende automaten. Ook zouden we graag offerte willen ontvangen van zowel huur, leasing als aankoop. We wensen wel een automaat met een betaalsysteem.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Aalst
Graag een offerte voor zowel huren als aankoop van een automaat. Onze voorkeur gaat uit naar gemalen koffie maar informatie over nader modellen is ook welkom. Gelieve via mail de offertes op te sturen. In midden november zal dan de beslissing volgen.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een praktijk in Aarschot
Dit is eigenlijk bedoeld voor drie kleine bedrijfjes die dezelfde gebouw delen. We zouden deze automaat voor vrij gebruik in de kantine plaatsen.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een nieuwe vestiging in Antwerpen
Wij openen binnenkort een nieuwe vestiging waar we een nieuwe koffiemachine willen plaatsen. Bij voorkeur Saeco Phedra of gelijkaardig. Dus met keuzeknoppen en zonde muntsysteem.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Rotselaar
We zouden een automaat willen plaatsen die gebruikt zal worden door alle mensen in het gebouw. Als het mogelijk is om een van de automaten onder een afdak te plaatsen zullen we er in totaal twee nemen.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Malle
We zijn een bedrijf met 22 werknemers. Naast de vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat, had ik ook graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen van een koffiemachine. We hebben er nog geen staan, dus geen idee wat ik me moet voorstellen. Bedankt alvast!
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
U mag zich bij het opmaken van de offerte richten op 15 tot 20 personen. Onze voorkeur gaat uit naar aan machine die werkt met bonen, maar u mag ook andere modellen aanbevelen.
Koffiemachine
Henegouwen
Koffiemachine voor een bedrijf in Henegouwen
We zijn met een tiental medewerkers op deze dienst. Het probleem is dat we op dit moment enkel een koffiemachine hebben in een ander gebouw waardoor wij steeds de straat moeten oversteken als wij een kopje koffie wensen. Daarom zijn we nu op zoek naar een handig en gebruiksvriendelijk apparaat.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffie automaten voor een winkelketen in Oost-Vlaanderen
Ik heb twee winkels waar ik graag koffie automaten zou willen plaatsen om mijn klanten koffie te kunnen aanbieden. Ik schat dat er dagelijks tussen de 50 en de 100 klanten hiervan gerbuik zullen maken. Het is de bedoeling dat de klanten hier gratis gebruik van kunnen maken, dus geen toestellen met muntinworp. De automaat moet uiteraard ook presenteerbaar zijn.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een feestartikellenbedrijf in West-Vlaanderen
Wij hebben een bedrijf gespecialiseerd in het verhuur van kostuums en feestartikelen. Er werken hier een schommelend aantal mensen op kantoor, maar dagelijks zijn we toch met minimum tien hier aanwezig.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor kleinhandel in Oost-Vlaanderen
Graag hadden we eens willen weten wat de kostprijs is van een warme drankautomaat. Wat zijn de mogelijkheden (huren/kopen/full service (gratis?)). Kunnen jullie mij de nodige inlichtingen en offertes bezorgen? Bedankt.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Prijsofferte koffiemachine koffie klanten personeel
Een lekkere koffie voor onszelf en/of aan de klanten aan te bieden
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor bedrijf in Zarren
Een koffiemachine voor 16 tot 20 personen dagelijks. Opties voor verschillende mogelijkheden.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor bedrijf in Zaventem
Wij zijn op zoek naar een koffiemachine voor ongeveer 20 personeelsleden. Later zullen onze klanten hier ook gebruik van kunnen maken.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Offerte koffiemachine voor bezoekers in receptiehal bedrijf
Graag contact voor een koffieapparaat om te plaatsen in onze receptiehall, dagdagelijks gebruik. Graag twee opties, enkel koffie, en koffie plus andere warme dranken.
Koffiemachine
Antwerpen
Prijs koffiemachine met soep, cappuccino, warm water
Graag uw prijs voor een koffiemachine voor 4 à 6 personen, eventueel ook soep, cappuccino, warm water, e.d. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Prijs koffiemachine,vergelijken koffiemachines, prijzen leveranciers koffiemachine
Vroeger hadden wij nescafé koffie met cups, maar dat vonden we te straf & te duur. Nu hebben we interesse in een koffiemachine met verse bonen, waarmee je koffie tas per tas kan maken. Graag informatie en prijzen. Wij zijn met een tiental personen.
Koffiemachine
Antwerpen
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Een koffieautomaat, eventueel met verschillende sterktes, ook chocolademelk is een leuke optie om erin te hebben. Graag informatie en offertevoorstel
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine gratis kopjes, actie nestle koffiemachine, prijs koffiemachine nestle
Machine om mijn klanten in de supermarkt een 'gratis' koffie te geven terwijl ze wachten. We hebben er ooit al eens eentje op proef gehad van nestlé, dat was wel fijn. Graag info over de kostprijs
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine gratis kopjes, actie nestle koffiemachine, prijs koffiemachine nestle
Moet koffie, soep en warm water kunnen geven en moet uitgerust zijn met betalingssysteem. We hebben nu een stokoud toestel dat ooit gekocht werd, dat continu kapot is.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine gratis kopjes, actie nestle koffiemachine, prijs koffiemachine nestle
Een koffie apparaat voor de wachtende klanten lijkt ons wel fijn. Graag info wat hier de kostprijs van zou zijn.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Prijs koffiemachine,vergelijken koffiemachines, prijzen leveranciers koffiemachine
Graag meer informatie over deze actie en de voorwaarden ervan

Koffie heet water espresso

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Niets op aan te merken!!"

L. Hendrickx

"Was een goede en vriendelijk hulp in het zoeken van de beste offertes."

M. De Ekver


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.