Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Koelers op waterleiding: Ontvang snel meerdere gratis offertesKoelers op waterleiding-waterkoeler op waterleiding

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler op waterleidingOfferte aanvragen-waterkoeler op waterleiding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler op waterleiding
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een gezondheidscentrum in Vlaams-Brabant.
We willen een waterkoeler plaatsen in ons dokterspraktijk. Dagelijks zijn er 50à60 patiënten. De waterkoeler hadden we graag in de wachtzaal geplaatst. Nu weet ik niet wat praktischer is qua waterkoeler. Graag een offerte van waterkoeler op flessen en van waterkoelers op waterleiding.
Waterkoeler op waterleiding
Limburg
Offerteaanvraag waterkoeler voor een bedrijf in Lanaken.
We hebben al 15 jaar dezelfde waterkoeler. 15 jaar huren we die af, nu wil ik graag eens kijken of andere leveranciers interessante aanbod hebben. Dagelijks gebruik door 50 personen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Waterkoeler op waterleiding
Limburg
Waterkoeler voor een bedrijf in Limburg.
Graag een vrijblijvende offerte van waterkoeler op fles. Dagelijks zullen er meer dan 20 personen gebruik maken van de waterkoeler. Alvast bedankt voor de offerte.
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een zelfstandige in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag een waterkoeler bestellen voor privégebruik. Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. 2 vaste gebruikers en eventueel bezoekers. De waterkoeler moet op fles zijn. Dank u wel.
Waterkoeler op waterleiding
Limburg
Waterkoeler op waterleiding voor het OCMW in Limburg.
We werken al met waterkoelers op flessen. Nu willen we een overstap maken van waterkoeler op waterleiding. Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler op waterleiding. Voor meer dan 20 gebruikers. Alvast bedankt!
Waterkoeler op waterleiding
Antwerpen
Waterkoeler op flessen voor een particulier in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. Ik wil het graag plaatsen voor mijn gezin. Indien interessante voorstel. Alvast bedankt.
Waterkoeler op waterleiding
Limburg
Waterkoeler voor een bedrijf in Limburg.
Ik ben een zelfstandige architect. Ik wil graag een waterkoeler gaan plaatsen voor 2 personen. Eventueel ook bezoekers erbij. De waterkoeler zal zowel voor bedrijf als privé gebruikt worden. Graag een offerte.
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een zelfstandige in Oost-Vlaanderen.
We hebben een bijberoep. Voor onze bedrijf wensen we een waterkoeler te gaan bestellen. Voor 3 personen. De waterkoeler zal ook voor persoonlijk gebruik worden gebruikt. Alvast bedankt voor de offerte.
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler op flessen voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
We hebben 3 vaste personen in dienst. We willen graag een waterkoeler gaan plaatsen. Zal het interessant voor ons zijn? Graag een offerte van waterkoeler op flessen.
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen van een waterkoeler. dagelijks zullen er 4 personen gebruik van maken. Eventueel bezoekers kunnen er dan ook gebruik van maken.
Waterkoeler op waterleiding
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor een architect in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een offerte van een waterkoeler op flessen. Dagelijks zullen er 3à4 personen gebruik maken van de waterkoeler.
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in Gent.
We hebben 4 vaste medewerkers. Af en toe wat bezoekers erbij. Ik wil graag een offerte ontvangen van waterkoelers.
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor kinepraktijk, Oost-Vlaanderen
Ik heb een kinesisten praktijk. De waterkoeler zou gebruikt worden door zowel de praktijk als de patienten. Ik heb nog geen keuze genomen tussen xkoelers op fles of op de waterleiding en wens van beide offertes ontvangen>. Graag ook het totaalplaatje opnemen, dus zowel huur, onderhoud, aanvulling, ... alvast dank bij voorbaat.
Waterkoeler op waterleiding
Limburg

Gaarne een offerte voor aankoop van een 20-tal koelers op de waterleiding. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant heeft deze in hun gamma, en is op zoek naar een leverancier om deze aan te kopen.

Koelers op waterleiding

Een van de makkelijkste types van waterkoelers zijn de waterkoelers op waterleiding. De werking is simpel. U sluit de machine aan op de waterleiding en onmiddellijk hebt u gefilterd water ter beschikking. Wilt u ook de keuze hebben om warm water te krijgen, spuit water of enkel koud mineraalwater? Alles is mogelijk met de machines uit ons aanbod.

Eigenlijk zijn er twee basisopties die afhangen van wat u nodig heeft. Zoekt u gewoon een machine waarbij u zelf zal instaan voor het onderhoud of zoekt u een machine die door het bedrijf van installatie wordt bijgevuld? Naargelang het type waterkoeler of installatie dat u nodig hebt is één van deze opties (kopen of huren van een waterkoeler) een optie voor u.

Hebt u al waterdispenser op kantoor? Vul ons formulier in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Zo ontdekt u zelf wat de beste aanbieding is voor een waterkoeler op kantoor.

 Offerte aanvragen-waterkoeler op waterleiding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden. Dit is een goede manier om snel in contact te komen met meerdere leveranc..."

E. Maes

"Zeer goed werk geleverd!"

J. Martens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.