Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Kelderdichting: Ontvang snel meerdere gratis offertesKelderdichting-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Deurne
Ik heb vocht in de kelder (volwaardige woonruimte) van mijn prive. Vochtige muren, +3 lopende meter, geen lek dat ik weet. Bouwjaar na 1950.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Herentals
Ik heb een pand gekocht, maar daar was niks te merken van vocht. Nu hebben wij last van opstijgend vocht in de huiskamer. De buren hebben hier ook last van. Het gaat dus ook om een rijwoning die gebouwd is in 1978.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Mechelen
Wij hebben last van vocht in de kelder. Wij weten niet waar het precies zit en zouden graag een diagnose willen hiervoor.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Hamont-Achel
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Staat soms water in, vooraan het huis lijkt vocht door de vloer, geen lek dat ik weet. Bouwjaar 1968.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Paal
We hebben problemen met grondwater dat binnendringt via de kelder via de naad van de muren en de betonvloer. Sinds een 10-tal jaar problemen. G-Dit is een ijzegrond met op 2 m een ijszerplaat. Er is een drainage maar deze loopt van de jaren niet meer optimaal. Ook staat er reeds een pomp. Dit is een woonkelder die momenteel bekleed is met tegels. Na de bouw is de woning ingesmeerd met een vochtwerende laag. Na dit voorjaar zag ik ook watersporen vanaf de binnenmuren. Kelder van ongeveer 70m².
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Tervuren
We hebben enkel problemen op een volwaardige kelder. Hier zijn zeker al enkele jaren problemen.Ik zie vooral vocht op de keldermuren.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Niel
We hebben sinds twee jaar problemen met vocht in de kelder. Dit is na straatwerken. We hebben zowel vocht op de keldermuren en opstijgend vanaf de grond.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning
Ik heb last van vocht in de kelder, door de hevige regen is de grondwater peil omhoog gegaan. Er komt nu water binnen via de muur en vloer in de kelder en daar ligt nu een laagje water. De woning dateert uit 1971.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Tielt
Offerte voor kelderdichting. Dit is voor een gewone kelder. Vooral tussen de keldervloer en muur hebben problemen. De volledige kelder bestaat uit beton met een tegelvloer. De eerste problemen zijn jaren terug begonnen. Vooral bij slecht weer.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in de kelder te regio Zwijndrecht
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van onze privewoning. Vocht uit de keldermuren (geen lek of insijpeling denk ik), eerder grondwater). Op één plek enkel bij een opstapje. Plek is 60cm op 60cm groot.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een kelder te Schelle
Het is mijn privéwoning. De problemen vooral op de muur en de aansluiting op de muur en vloer. Bakstenen muur waarop al jaren problemen zijn. We zien niet echt eist behalve dat de baksteen , vooral bij hoog grondwater, water doorlaat en donker worden. 77m². Kelder is 1 m hoog. Het huis is van 1988
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning te Hoeilaart
Ik ben net eigenaar van een vrijstaande van 1959. De problemen zijn opstijgend vocht. Alle 4 buitenmuur zijn aangetast. Kan u mij contacteren voor het maken van een mooie offerte. Dank u.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtproblemen in Brecht op de gelijkvloers
Wij zijn eigenaars van een vrijstaande woning. We hebben problemen op het gelijkvloers: met één buitenmuur. We zijn niet zeker vanwaar het vocht komt, maar vermoeden dat het door de slagregen komt. Momenteel komt de gazon tot tegen het gebouw maar er komt een pad langs die muur... Het probleem bestaat sinds een jaar.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Traitement de l'humidité pour propriété privé à Strombeek-Bever 1853
Plusieurs problème d'humidités. Moisissures sur le bas des murs à quelques endroits au rez de chaussée et aux étages. A un endroit la tapisserie se décolle. Dans les toilettes nous avons aussi un problème d'humidité pour le plafond... Récemment nous avons entammer des travaux pour tariter un problème de pont thermique... Nous avons comme projet de rénover et souhaiterions vous rencontrer pour en discuter et pour un devis. Pourriez vous nous joindre par téléphone pour convenir d'un rendez vous. D'avance merci.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Opstijgend vocht voor woning in Geel
Ik ben eigenaar van een halfopen bebouwing van de jaren 40. Ons probleem is opstijgend vocht op 16 lopende meter muur. Salpeterzuur en schimmel op het plakwerk reeds zichtbaar. Dit tot op lende hoogte. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte ? Alvast bedankt,
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Aartselaar
Problemen zowel in de kelder als het gelijkvloers. Vooral de kelder is het ergste. Dit is een volwaardige kelder in beton. Vooral problemen op zowel de vloer als de keldermuren. We hebben opstijgend vocht bij hard regen in de muren en de vloer.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
vochtbestrijding voor een woning te Ninove
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1990. De kelder is ongeveer 90m². De muren zijn nat. Ik wil het plafond isoleren . Het grootste gedeelte is kruipkelder van minstens 1,6 m hoog. Nu wens ik deze eerst droog te maken alvorens te isoleren.
Vochtbestrijding
Antwerpen
vochtbestrijding te Westerlo.
Beste , Onze vrijstaande woning van de jaren 70 heeft een vochtprobleem in de kelder. De keldermuur langs de trap heeft een wederkerende vochtplek. De kelder zelf is 3 m op 4 m. Kan u mij contacteren voor een op maat gemaakte offerte. U kan mij steeds bereiken op mijn gsm. Alvast bedankt. Dirk.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Riemst
We hebben van de kelder een slaapkamer een kelder dit muur met gyproc afgewerkt en daarachter zitten betonnen blokken. Voor deze kelder werd afgewerkt hadden we hier wel al eerder vochtproblemen. We wonen nu 11 jaar in deze woning en de kelder is zo'n 5 jaar geleden verbouwd. De zwarte plekken op deze keldermuur zijn er echter recentelijk bij gekomen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
vochtbestrijding voor een appartement in Appels
Beste, Het betreft de achtergevel van een appartement gebouw zou maar 1 steen dik zijn. Bouwjaar 1974. Op alle verdiepen 0-1 en 2 zijn er problemen met die muur. Schimmelvorming in de bovenhoek van 2 slaapkamers. Kan u mij bellen voor een afspraak want de parket begint ook vochtig aan te voelen. Wij zijn huisbaas van dat appartement. Kan u mij bellen voor een afspraak. Mvg,
Vochtbestrijding
Limburg
vochtbestrijding voor een woning te Hasselt
Geachte, Er zijn grote vochtproblemen en hierdoor ben ik opzoek naar een oplossing. Het betreft een oude schuur waar mijn schoonouders wonen. 8 jaar gelden is deze al volledig geïnjecteerd geweest,+- 50 lopende meter. Huis is van de 18de eeuw met overal volle muren. Kan u mij bellen voor een afspraak. Dank u , Geert B.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Herent
Dit is een volwaardige kelder in baksteen. We hebben vooral een probleem op de keldermuren en water op de keldergrond. Problemen zijn jaren aanwezig maar worden steeds erger. Naast het water zien we ook zwarte vlekken op de muur. Ook is het water soms erg vuil.
Vochtbestrijding
Antwerpen
vochtbestrijding voor een woning te Antwerpen (2060)
Beste, Ik ben eigenaar. +- 1915 is het bouwjaar. Rijwoning. Probleem is in de kelder en waarschijnlijk gelijkvloers. Zowel vloer als muren. Zoutaanslag op de vloer en schimmel op de muur. De kelder is een 25m² en in 2 delen. Kan u mij bellen voor een afspraak ? Alvast bedankt. S. Delrue
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Bestrijden van vocht op de eerste verdieping
Betreft doorslagregen die op de muur zit, bouwjaar is 1860. Betreft één gevel: op de eerste verdieping.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Riemst
Eigen woning. Momenteel vooral problemen op de muren. Dit is een kelder in mergelsteen. Reeds jaren problemen. We zien vooral dat de gevel afschilfert. Dit is een volledige kelder zonder verwarming.

Kelderdichting

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede site voor vrijblijvende offertes."

D. Vanhemelrijck

"Ik heb enkel vriendelijke telefoons gekregen, zeker niet opdringerig."

N. Denecker


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.