Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Kelder: Ontvang snel meerdere gratis offertesKelder-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Rijkevorsel
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Salpeter is er ook, kelderopp. 12m, vochtige muur vooral, geen lek dat ik zie, huis van 1983.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Turnhout
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) van mijn prive. Lijkt een tekort aan ventilatie in de kelder, geen lekken, daardoor vochtige muren. Huis volledig onderkelderd, bouwjaar 1964.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Wingene
Ik heb vocht in de kelder en muren van mijn prive. Opstijgend vocht aan de plint, plekken op het behang, situeert zich onder de trap(kleine kelder). Geen lek, huis van 1996.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Bonheiden
Wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder, waar de keldermuren vochtig zijn. Wij zijn eigenaars va deze woning.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Hechtel
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebbe een vochtprobleem in onze kelder, waar er 2-5cm water ligt over de hele keldervloer. Wij weten niet precies waar dit vocht vandaan komt. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Tielt-Winge
Ik heb vocht in de kelder (volwaardige) en muren van mijn prive. Vocht in de muren, geen lekken, opp. 32m, op de GLV is het opstijgend vocht. Bezetting lost, huis van jaren 70.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Herzele
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) en muren van mijn prive. Vocht aan de naad muur/vloer, +3 lopende meter, geen lek dat ik weet. Best een kelderdichting te doen, op GLV is het opstijgend vocht. Huis van 1928.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Turnhout
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Kelder heeft scheuren in dichting, geen lek, puur grondwater. Bouwjaar rond 1940.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Olen
Ik heb vocht in de kruipkelder van onze prive-garage. Geen lek, gewoon grondwater, huis volledig onderkelderd, bouwjaar rond 1995.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Sint-Truiden
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vochtige muur/vloer nogal, geen lek, huis volledig onderkelderd, huis van rond 1985.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Aarschot
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht door de muur/vloer naad, geen lekprobleem, kelderopp. 15m groot. Bouwjaar rond 1960.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Nieuwpoort
We hebben recent een woning aangekocht. We merken nu dat er op dat de muren in baksteen enorm vochtig aanvoelen. Dit is een woning van de jaren 60
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Roeselare
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder, waar wij telkens waterplassen op de vloer zien. Wij zijn eigenaars van deze halfopen bebouwing.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Lede
In onze kelder hebben wij last van opstijgend vocht. De kelder is ongeveer 12 m. Het is een rijwoning waarvan wij eigenaars zijn. . Wij zouden dit graag willen nakijken door een specialist.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Oostende
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een vochtprobleem in de kelder. Het water komt hier bij hevig regenweer door de muren en de vloer. Ook hebben wij een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (in de woning ernaast). Wij zijn eigenaars van beide woningen.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Zichem
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht bij hevig regenweer, op de muren vooral, geen lekken. Huis volledig onderkelderd, bouwjaar 1995.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Loppem
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder, en hier zijn de muren en de vloer vochtig. Wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Beersel
Ik heb vocht in de deels keldermuren van mijn prive/praktijk. Opstijgend vocht lijkt het tot 60cm hoog, geen lek eerder grondwater. Bouwjaar rond 1950 en renovatie in 2000.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Zingem
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder. Wij zien dat er water uit de vloer (de vloer is gebarsten) en uit de keldermuren komt (vooral bij hevig regenweer). Wij zijn eigenaars van deze woonst.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Zoersel
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder, waar de keldermuren en de keldervloer vochtig zijn. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Lommel
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vochtige muur, geen lekken, kelderopp. 80m, probleem in een hoek. Bouwjaar 2010.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Sint-Genesius-Rode
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige-garage) van mijn prive. Vocht aan de naad vloer/muur denk ik, helder grondwater, geen lek dat ik zie. Bouwjaar 1985.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Lummen
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht door de muren, geen lekken, op 2 plaatsen vocht, bouwjaar 1994.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Edegem
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in d kelder, en de muren alsook de vloer zijn vochtig. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Lint
Ik heb vocht in de kelder(1,50m hoog) van mijn prive(oude boerderij). Staat soms water in bij regenweer, geen lek, opp. +10m, huis van 1929 ongeveer.

Kelder

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden. De voorgestelde leveranciers contacteerden mij vlug, respecteerde de afsp..."

M. bogaerts

"Heel content."

M. Vanderbiest


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.