Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Kelder: Ontvang snel meerdere gratis offertesKelder-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Merksem
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Geen verluchting daar, veel condens daar, huis volledig onderkelderd, geen lek gewoon grondwater. Huis van na 1950.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding te Asse
Wij hebben last van condens in de kelder. Dit vooral op koude dagen. De woning is 30 jaar oud en is alleenstaand.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Aalst
In onze bungalow hebben wij last van vocht in de muren. Dit vooral in de slaapkamer. Wij weten zelf niet waar het probleem vandaan komt, maar we hebben ondertussen enorm veel schimmelplekken. Onder de slaapkamers is er een kelder. In deze kelder hadden wij last van water, maar we hebben daar een dompelpomp geplaatst.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Menen
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van een woning die ik verhuur. Vocht door de vloer, soms water in, woning volledig onderkelderd. Geen lekken, huis van 1955 ergens.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Hamont-Achel
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Staat soms water in, vooraan het huis lijkt vocht door de vloer, geen lek dat ik weet. Bouwjaar 1968.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Hasselt
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van onze prive. Geen lek dat ik weet, we wonen we kort bij kanaal dus grondwater?, ook schimmel. Huis helft onderkelderd, bouwjaar 1956.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Mortsel
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht door de muren, geen lekken, opp. 40m, bouwjaar 1932.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Gent
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) van onze vereniging. Geen lekken, lijkt opstijgend grondwater, huis van jaren 50. Er staat een dompelpomp in, probleem al even.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Lede
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) van mijn prive. Opp. 70m, vocht door de muren, salpeter te zien. Geen lekken, vrijstaand huis van 1965.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Korbeek-Lo
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) en GLV van mijn prive. Opstijgend vocht, +10 lopende meter, kelder loopt boven een grondwaterader. Geen lekken, huis van jaren 50.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Poperinge
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in de kelder, waar water binnensijpelt. Wij zijn eigenaars van de woonst.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Laarne
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht door de muren, geen lekken, probleem al jaren, opp. +30m. Huis van 1963.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Edegem
Ik heb vcoht in de kelder(volwaardige) van mijn prive/zaak. Vochtige keldervloer, geen water in, geen lekken. Opp. 70m, huis van 1913.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Haacht
Ik heb vocht in de kruipkelder en GLV van mijn prive. Kruipkelder nog niet in geweest geen idee wat er is daar, boven lijken er vochtplekken, achter de planchetten. Geen lek dat ik weet, bouwjaar 1924.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Spiere
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht door de muren, geen lek dat ik weet, verf bladert af, bouwjaar 1920 ergens.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Blanden
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) en GLV van mijn prive. Woning helft onderkelderd, vocht door de muur/vloer naad, geen lek denk ik. Op de gelijkvloers is het opstijgend vocht tot 10cm hoog, op meerdere muren. Huis van jaren 50.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Spiere
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vochtige muren door grondwater, geen lekken, huis volledig onderkelderd. Bouwjaar 1964.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag vochtbestrijding te Kortenaken
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van een woning waarin wij een vochtprobleem hebben in de kelder. Wij zien dat de keldermuren en de keldervloer vochtig zijn, in de vloer zien wij ook een putje waarin het water zich opstapelt.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Zedelgem
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht door de muren, staat droog, woning 2/3 onderkelderd, geen lekken. Probleem al een tijd, bouwjaar huis 1982.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Sint-Genesius-Rode
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) en muren van mijn prive/zaak. Woning van 1800 ergens, geen water in gewoon vochtig, condens vooral, geen lek. Op de gelijkvloers is het opstijgend vocht tot een 30cm hoog, op vele muren.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Niel
We hebben sinds twee jaar problemen met vocht in de kelder. Dit is na straatwerken. We hebben zowel vocht op de keldermuren en opstijgend vanaf de grond.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Gent
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Staat soms water in, huis van 1888, grondwaterprobleem denk ik, opp. 20m.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag vochtbestrijding te Antwerpen
Graag ontvangen wij offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van de woning en hebben een vochtprobleem in onze kelder. Er komt vocht uit de keldermuren en uit de vloer (die tevens barsten vertoont).
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Brugge
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van de school. Vochtprobleem tijdens regenweer, nu is hij droog, geen leidinglek, bouwjaar rond 1900.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Strombeek
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht door de naad vloer/muur, geen lek, huis half onderkelderd, huis van jaren 60.

Kelder

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben erg tevreden over de service. Ik heb goede informatie ontvangen van leveranciers."

C. Warlop

"Zeer snelle manier om meerdere leveranciers te contacteren!"

W. Hendriks


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.