Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Kelder: Ontvang snel meerdere gratis offertesKelder-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Sint-Truiden
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vochtige muur/vloer nogal, geen lek, huis volledig onderkelderd, huis van rond 1985.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Aarschot
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht door de muur/vloer naad, geen lekprobleem, kelderopp. 15m groot. Bouwjaar rond 1960.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Nieuwpoort
We hebben recent een woning aangekocht. We merken nu dat er op dat de muren in baksteen enorm vochtig aanvoelen. Dit is een woning van de jaren 60
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Roeselare
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder, waar wij telkens waterplassen op de vloer zien. Wij zijn eigenaars van deze halfopen bebouwing.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Lede
In onze kelder hebben wij last van opstijgend vocht. De kelder is ongeveer 12 m. Het is een rijwoning waarvan wij eigenaars zijn. . Wij zouden dit graag willen nakijken door een specialist.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Oostende
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een vochtprobleem in de kelder. Het water komt hier bij hevig regenweer door de muren en de vloer. Ook hebben wij een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (in de woning ernaast). Wij zijn eigenaars van beide woningen.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Zichem
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht bij hevig regenweer, op de muren vooral, geen lekken. Huis volledig onderkelderd, bouwjaar 1995.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Loppem
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder, en hier zijn de muren en de vloer vochtig. Wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Beersel
Ik heb vocht in de deels keldermuren van mijn prive/praktijk. Opstijgend vocht lijkt het tot 60cm hoog, geen lek eerder grondwater. Bouwjaar rond 1950 en renovatie in 2000.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Zingem
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder. Wij zien dat er water uit de vloer (de vloer is gebarsten) en uit de keldermuren komt (vooral bij hevig regenweer). Wij zijn eigenaars van deze woonst.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Zoersel
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder, waar de keldermuren en de keldervloer vochtig zijn. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Lommel
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vochtige muur, geen lekken, kelderopp. 80m, probleem in een hoek. Bouwjaar 2010.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Sint-Genesius-Rode
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige-garage) van mijn prive. Vocht aan de naad vloer/muur denk ik, helder grondwater, geen lek dat ik zie. Bouwjaar 1985.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Lummen
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht door de muren, geen lekken, op 2 plaatsen vocht, bouwjaar 1994.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Edegem
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in d kelder, en de muren alsook de vloer zijn vochtig. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Lint
Ik heb vocht in de kelder(1,50m hoog) van mijn prive(oude boerderij). Staat soms water in bij regenweer, geen lek, opp. +10m, huis van 1929 ongeveer.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Essen
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) en muren van mijn prive. Vooral vochtgeur, opp. 50m groot, geen lekken, Op gelijkvloers vochtige buitenmuren, huis van 1985.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Mechelen
Wij hebben last van vocht in de kelder. Wij weten niet waar het precies zit en zouden graag een diagnose willen hiervoor.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Beringen
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Staat soms water in, geen lek normaal,opp. 20-30m groot. Huis van 1953.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Aarschot
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht door de muren, probleem sinds werken aan de straat, geen lek, eerder grondwater. Huis volledig onderkelderd, bouwjaar 1983.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Merksem
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Geen verluchting daar, veel condens daar, huis volledig onderkelderd, geen lek gewoon grondwater. Huis van na 1950.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding te Asse
Wij hebben last van condens in de kelder. Dit vooral op koude dagen. De woning is 30 jaar oud en is alleenstaand.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Aalst
In onze bungalow hebben wij last van vocht in de muren. Dit vooral in de slaapkamer. Wij weten zelf niet waar het probleem vandaan komt, maar we hebben ondertussen enorm veel schimmelplekken. Onder de slaapkamers is er een kelder. In deze kelder hadden wij last van water, maar we hebben daar een dompelpomp geplaatst.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Menen
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van een woning die ik verhuur. Vocht door de vloer, soms water in, woning volledig onderkelderd. Geen lekken, huis van 1955 ergens.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Hamont-Achel
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Staat soms water in, vooraan het huis lijkt vocht door de vloer, geen lek dat ik weet. Bouwjaar 1968.

Kelder

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima! Zeer gemakkelijk dat een aanvraag zo kan gebeuren. Zeer werkbesparend. Ook zeer nuttig d..."

"Wij zijn tevreden over de dienstverlening van Bobex."

A. Claeys


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.