Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Jassen bedrukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesJassen bedrukken-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Antwerpen
Offerte degelijke regenjas
We zijn op zoek naar een degelijke regenjas om aan te doen met een klantenevent. Kleur: blauw Bedrukking: wit (enkel vanachter) Bobex kwaliteitscontrole: Aantal: ongeveer 25 (verschillende maten, ook XXXL nodig). Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiekledij
Brussel
fluovestjes voor gemaanschapscentrum, Brussel
100 fluovestjes met opdruk van logo in 1 kleur. 50 3-6 jaar 50 6-12 jaar liefst op opening langs de zijkant. Bobex kwaliteitscontrole: Gaat over een gemeenschapscentrum. Zouden liefst fluo vestjes hebben voor 21/08 maar dit is geen harde deadline. Liefst fluovestjes die langs de zijkant opengaan en dan langs de zijkant opengaan maar ander zijn ook welkom.
Promotiekledij
Luik
Dringend partnership gezocht
Wij zijn op zoek naar een partner in relatiegeschenken en promotiekledij aan wie we ons volledig aanbod kunnen outsourcen. Wij zijn een bedrijf in de agrarische sector en werken met een dealer netwerk van ongeveer 180 dealers, verspreid over heel Europa. Deze dealers bestellen rechtstreeks promokledij en gadgets via een kleine gepersonaliseerde website van onze huidige partner in relatiegeschenken. Deze partner is van Franse oorsprong en zit in financiŽle moeilijkheden. Wij zijn dringend op zoek naar een nieuwe leverancier. Bobex kwaliteitscontrole: voor een wereldwijd marktleider in het ontwerp, de fabricage en distributie van hoogwaardige melksystemen. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Limburg
Drukken van t-shirts voor volleybal club
Wij zijn een volleybal club gevestigd in Limburg. Graag hadden wij een prijsopgave ontvangen voor volgende t-shirts: Exact 150 B&C voor unisex B&C EXACT 150 [TU004] (kleur: kelly green) en dit minstens 50x. Daar zouden we ook graag op de voorkant het logo van de club op laten drukken (ene cliche). Het logo leveren we zelf aan in pdf of jpeg formaat. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Graag 1 kleur bedrukking, witte opdruk. Alvast bedankt voor uw offerte.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Drukken van fleece-jassen als promotiemateriaal
Ik had graag een offerte ontvangen voor een 15-tal bedrukte fleece-jassen (zie maten - puntje 3), economisch model, oranje kleur, jas met rits. Op de achterzijde zou onze logo moeten komen, 1 kleur, afmetingen: +/- B25cm x +/- H15cm. Bobex kwaliteitscontrole: voor een klant gelegen te Halle, jassen zijn bedoeld als promotieartikel, dit om weg te geven aan klanten. Alvast bedankt voor de snelle reactie.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima. We zijn nog in onderhandeling met enkele leveranciers."

N. Smits

"Heel tevreden over de mogelijkheden om in contact te komen met interessante leveranciers. Inter..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.