Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Istallatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesIstallatie-alarmsysteem

Ontvang nu meerdere offertes: AlarmsysteemOfferte aanvragen-alarmsysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Mechelen
Ik ben op zoek naar een systeem voor ons kantoorgebouw. Hier moet enkel de gelijkvloers worden beveiligd. Momenteel is er reeds bekabeling aanwezig van het oude alarmsysteem alsook 4 sensorpunten. Afspraak is mogelijk na een eerste contact op dit samen te bekijken ter plaatsen. Graag hadden we wel een snelle reactie gehad. Dit alarm zou voor 1 november in orde moeten zijn.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Antwerpen
Woning net aangekocht en sleutel in november. we hebben een open bebouwing. Er zijn veel ramen, die beveiligd moeten worden. Als we thuis zijn, zou er zowel op de benedenverdieping , als op de bovenverdieping beweging moeten kunnen zijn. Alvast bedankt voor uw reactie. Eventueel afspraak op eerder en plannen zijn ook altijd ter beschikking. Liefst na 17u contact opnemen. Mvg
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Wilrijk
Beste, Ik heb een woning gekocht en ik zou deze graag willen beveiligen met bewegingsdetector. Mijn elektricien heeft op verschillende plaatsen internetkabel getrokken maar hij kan geen sensors en alarm installeren. Daarom heb ik een gespecialiseerde firma nodig die de beveiliging kan installeren. Het zijn in het totaal 5 punten.graag had ik een offerte gehad.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Oudenaarde
Graag een gericht advies voor een degelijk camerasysteem voor mijn carrosseriebedrijf. Er is hier reeds een alarmsysteem geplaatst en kabelgoten zijn beschikbaar. Graag een afspraak ter plaatse om te bekijken welk systeem het beste compatibel hiermee is. Voornamelijk voor binnenbewaking maar er kan eventueel ook voor buitenbewaking gezien worden. Indien u een degelijke prijsofferte kunt opmaken wens ik de instalatie voor het verlof rond te hebben.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Bredene
Dit is voor binnenbewaking, bewaking van een loods en eventueel ook bewaking van een grond van ongeveer 1000m² open oppervlakte. Over het precieze type alarm en camera wens ik een gericht advies. In de loods zou er ook brandbeveiliging moeten worden voorzien. In de woning zijn er al enkele voorzorgen genomen. Zo zijn er in elke hoek van de L-vormige living met open keuken trekbuizen voor bedrading voorzien. In het huis zou er enkel op de benedenverdieping alarmsensoren geplaatst moeten worden. De loods zelf dient nog afgewerkt te worden dus de volledige instalatie zal waarschijnlijk pas binnen 4-6 maanden plaatsvinden.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Meerbeek
Ik heb een bungalow woning waarvoor ik een beveiligingssysteem zoek. Ik wens detectoren op de ramen en deuren te plaatsen en eventueel een bewegende camera voor in de gang. Het is dus binnenbeveiliging,maar wel met een buitensirene. Ik heb 1 voordeur , 2 achterdeuren, 9 ramen en een vensterdeur. Er is momenteel geen bedrading voorzien.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Antwerpen
Ik wens een gericht advies voor een alamrsysteem met sensoren. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden en de prijzen hiervoor zijn. Ook zou ik graag een vergelijk maken tussen de voor en nadelen van een draadloos systeem. Momenteel zijn we nog bezig met verbouwingen maar ik wens de instalatie tussen 1 en 3 maanden rond te hebben. Ik heb wisselende uren maar ben normaal telefonisch altijd bereikbaar om de afspraak te bespreken.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een bedrijf in oprichting in Harelbeke
Ik ben momenteel bezige een business plan aan het opmaken voor een bedrijf dat normaal gezien in juni/juli zal opstarten. IK wens hiervoor een offerte voor de beveiliging van een site van in totaal 17000m2. Hier staat een wagenpark, overdekte vrachtwagenparkeerplaats, huurwoningen en standplaatsen voor caravans inbegrepen. Graag een afspraak ter plaatse voor een gerichte offerte.
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysteem voor een woning in Genk
Graag een offerte en een advies over een geschikt alarmsysteem . Ik ben na de werkuren bereikbaar voor een afspraak om ter plaatse de installatie te bespreken.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Schrepenheuvel
Graag een offerte voor de installatie van een draadloos alarmsysteem , bewakingscamera is niet nodig. Ik ben op dit nummer bereikbaar om een afspraak te bespreken.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Lauwe
Ik wens graag een offerte voor volgend alarmsysteem. Er moet zowel een buitensirene als een binnensirene aan verbonden zijn. 2 klavieren voor 2 detectoren (2 raamcontactpunten). Eventueel mogen er ook rookmelders in de offerte worden inbegrepen.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Elewijt
Graag had ik verder advies verkregen over welk type alarmsysteem het beste aangeraden is voor mijn woning. Graag had ik na de feestdagen een afspraak gemaakt om dit ter plaatse te bekijken. Zou het ook mogelijk zijn om informatie over de fiscale voordelen te noteren in de offerte.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een garage in Balegem
Ik zou graag mijn garagebox voorzien van een alarmsysteem. Het gaat hier over een garagebox met kantelpoort voorzien van een Hörmann garagedeur aandrijving. Deze poort is de enige in/uitgang van de garage. Als extra beveiliging worden de deurblad hoeken ook nog eens automatisch aan het kozijn vergrendeld.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Beveren
Ik had graag uw advies verkregen over welk type alarm het beste voor mijn woning is. Ik zou naast een prijsvergelijking en offerte voor de installatie ook graag advies vergelijken op de mogelijke fiscale aftrekbaarheid. Factuur opmaak en betaling kan in 2012 geschieden. Indien noodzakelijk is een afspraak tijdens de kantooruren regelbaar op vrijdagen.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Denderleeuw
We wensen graag een offerte voor een installatie van een draadloos alarm. Graag hadden we alarmsysteem dat ons een melding geeft via gsm. We hebben twee deuren, een schuifraam, garagepoort en een veranda. Eventueel zijn we ook geïntereseerd in een offerte voor een camerasysteem
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Tienen
Ik had graag uw advies gewenst over welk type alarm heb beste is voor onze woning. Ik heb een halfopen bebouwing met twee verdiepingen, 3 deuren en 1 garagepoort. Ik heb nog geen bedrading aanwezig. graag een prijsofferte voor installatie en levering van verscheiden alarmsystemen, zodat ik kan vergelijken. We zijn vaak afwezig dus gelieve eerst op dit nummer te bellen voor een afspraak te maken.

Istallatie

Zou het niet fijn zijn mocht u uw deur achter u toe trekken met de zekerheid dat u uw eigendom en uw spullen veilig achterlaat? Er zijn in België per dag zo'n 275 inbraken en dit aantal neemt enkel toe. Bescherm uw thuis daarom met een alarmsysteem. Dien vandaag nog uw aanvraag in en vergelijk offertes van enkele leveranciers.

Er zijn verschillende alarminstallaties die ingezet kunnen worden voor inbraak- en diefstalbeveiliging en preventie. En elk alarmsysteem heeft zijn voordelen. Of u nu kiest voor een draadloos beveiligingssyteem, infraroodbeveiliging, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders of bewegingssensoren,... Laat u bij uw keuze zeker bijstaan door een specialist. Deze kan u ook informeren over de premies en subsidies waar u recht op heeft.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-alarmsysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden over de vele reacties op mijn Bobex offerte-aanvraag."

F. Ghekiere

"Heel tevreden, er werd snel contact opgenomen door de verschillende bedrijven met als gevolg da..."

C. Claessens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.