Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Isoleren zoldervloer: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsoleren zoldervloer-vloerisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: VloerisolatieOfferte aanvragen-vloerisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Eeklo
Ik zoek een offerte via een volwaardige zolder. Dit is voor een woning de jaren 70. Onderdak is niet voorzien. Naast de isolatie van het dak wens ik ook de opties te bekijken voor de zoldervloer. Deze bestaat uit gewelvsels. Momenteel wordt deze zolder niet gebruikt. Oppervlakte zal het beste ter plaatsen worden nagemeten.
Vloerisolatie
Vlaams Brabant
vloerisolatie voor een woning in Houwaart
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een zoldervloer bestaande uit welfels. Deze woning is 30 jaar oud. 120m.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Zoldervloerisolatie voor een woning in Middelkerke
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een houten zoldervloer van 49-55m. De woning zelf is van 1928 maar het dak is in de jaren 50 wel vernieuwd naar een zadeldak. In 89 zijn er op de bestaande zolder kamers gemaakt.
Vloerisolatie
Antwerpen
vloerisolatie voor een woning in Kapellen
Ik zoek een offerte voor het isoleren van het isoleren van een zolder met hoogste punt 1.50. Deze zal enkel worden gebruikt als opslagruimte. Nu een betonnen vloer waarvan nog isoaltie
Vloerisolatie
Limburg
Zoldervloer isolatie voor in de regio Maasmechelen
Ik zou de zoldervloer van mijn prive te isoleren, deze is nu open. Liefst iets van glaswol voor de zoldervloer, vrijstaand huis van 1960. Bedoeling is voorlopig om te isoleren, misschien later een kamer.
Vloerisolatie
Brussel
vloerisolatie voor een woning in Koekelberg
Dit is voor een zoldervloer van een duplexappartement waarvan ik de eigenaar ben. De overige tussenvloeren hebben reeds isolatie en nu wens ik ook de zolder te isoleren met het oog hier een slaapkamer van te maken. Grofweg geschat een 70-80m. Isolatiemateriaal of techniek staan nog volledige open en hierbij reken ik op uw professioneel advies.
Vloerisolatie
Limburg
Vloerisolatie voor een woning in Lommel
Zoldervloer te isoleren van een volwaardige zolder. Ik wens ook de opties te bekijken om het dak te isoleren. Momenteel ben ik de beide opties naast mekaar aan het bekijken. Woning van 54, halfopen bebouwing.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
PUR isolatie voor particulier in Oost-Vlaanderen
Graag een offerte voor PUR isolatie met een warmteweerstand Rd van ten minste 3 m2K/W (voorwaarde voor zonnepanelen). Dit op de zoldervloer, 70m. Er dient rekening gehouden te worden met het volgende. * Slechte bereikbaarheid van de zolder. er is 1 'zoldergat' van amper een 60 op 40 cm. op de zolder zelf zijn dan overal waar je kan zien balken balken balken. Dus daar moet tussen gekropen en geklauterd worden... * Er is gn echte vloer. Er zijn enkel (draag) balken met daaronder direct de plafond van de kamer er onder. Op die plafond kan men niet gaan staan... Dus ik veronderstel dat men daar rekening mee moet houden (gewicht pur...?) * kan er bovenop de pur een vloer worden gelegd op een oppervlakte van 20 m Op welke termijn zouden de werken kunnen worden uitgevoerd?

Isoleren zoldervloer

Vind de beste vloerisolatie

Bent u op zoek naar materiaal om uw vloer te isoleren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vul vandaag nog een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders van vloerisolatie. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan isolatiemateriaal kunnen aanbieden.

Naast het plaatsen van dakisolatie en muurisolatie, kunt u opteren voor vloerisolatie. Met een niet-gïsoleerde vloer kan er tot 25% warmte verloren gaan. Door stijgende energieprijzen kan dit verlies doorwegen in uw portemonee. Ook wanneer uw woning of eigendom over een kelder beschikt is het nuttug om vloerisolatie te plaatsen. Een kelder staat in contact de buitenlucht, waardoor de temperatuur in de winter in deze kelder enorm kan dalen. Door de daling van de temperatuur kan uw vloer erg koud aanvoelen en zult u warmte verliezen. In deze omstandigheden is het aangeraden om vloerisolatie aan te brengen.

Islolatieplaten zorgen niet zozeer dat de warmte die geproduceerd wordt ontsnapt, maar wel dat de koude via de ondergrond een woning of eigendom niet binnenkomt. Hoe meer koude kan buitengehouden worden, hoe minder snel de verwarming moet opgezet worden.Offerte aanvragen-vloerisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik kreeg al vrij snel een heel aantal reacties waardoor ik voldoende offertes had om uit te kie..."

"Zeer goede service."

P. Coussee


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.