Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Isoleren van muur: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsoleren van muur-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie te Lokeren
Onze woning is een grote rechthoek. Er zijn 2 grote muren van ongeveer 8 op 8. Deze muren zijn zonder vensters. Verder is er nog een zij- en voorgevel van ongeveer 6 op 10 meter.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie in Kortrijk voor hellend dak
Als eigenaar van een rijwoning van 1960 ben ik opzoek naar dakisolatie. We hebben 5m gevel en de zolder is toegankelijk. Kan u mij bellen voor afspraak.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Hove
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1980, diepte spouw 6cm, gevels niet bewerkt, opp. +50m.
Isolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie te Boechout
Onze buren hebben een tijdje geleden hun muren afgebroken. Hierdoor hebben wij nu een blote muur. Deze muur zouden wij graag willen isoleren. Het gaat om een muur van ongeveer 34 m. Het bouwjaar is 1932. Het is nu een een halfopen bebouwing.
Isolatie
Antwerpen
Particulier op zoek naar spouwmuurisolatie in Reet
Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een half open bewoning waar we een muur van 70m zouden willen isoleren. Alvast bedankt.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie voor een woning in Maldegem
Ik wens graag een offerte voor de isolatie van 4 spouwmuren. Hier is reeds een 3cm isolatie voorzien maar ik wens 4 5 cm hierbij te plaatsen. Een ruwe schatting van oppervlakte is zo'n 180m maar hier zijn nog geen ramen en deuren uitgeteld. Dus u mag een offerte opmaken voor minimum 140m en maximum 170m.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Issolatie voor een woning in Lebeke
We hebben een halfopen bebouwing met een leien dak. Dit dak is een zadeldak van ongeveer 2 keer 10x4m. Hierachter ligt ook nog een plat dak van 5x10m ongeveer. De hellingsgraad is 45.
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie van een half vrijstaande woning
Renovatie van een half vrijstaande woning gebouwd in de jaren 80. Zolderdak: hellend, kleine ruimte, eventueel als opslagruimte gebruiken. Beperkte spouwuren: zijgevel en achtergevel, 5cm diep. Bobex kwaliteitscontrole: Graag advies over beste isolatiemogelijkheden, wat laten doen vs wat zelf doen, ruimtebesparende verbouwingen.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie voor woning in Oost-Vlaanderen.
Te isoleren dak is 80 m2 - graag offerte voor levering en plaatsing isolatie RockWoll type delta (rotswolisolatie) 16 cm en afwerken met dampscherm in pc folie
Isolatie
Antwerpen
Isolatie van bijbouw als hobbyruimte, Antwerpen
Wij zouden ruimte van 18 m willen bijbouwen in tuin als hobbyruimte. Gemetst met stuk pannen dak en stuk glazen dak. Graag een voorstel voor de isolatie van de muren. Bedankt.

Isoleren van muur

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden, want ik kreeg een oplossing voor het probleem. Nu natuurlijk nog wachten op de uitvoe..."

W. De Moor

"Positieve indruk nagelaten, met dank."

N. Ceyssens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.