Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Isoleren dak: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsoleren dak-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Nieuwekerken
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een hellend dak. Dit is via een zolder met vermoedelijk onderdak. In het verleden zijn er isolatiepanelen geplaatst maar deze wensen we te verwijderen en te isoleren via de huidige normen. Woning van de jaren 60.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerker gezocht in Kortenberg
We zoeken een dakwerker om een nieuw dak te leggen met onderdak en isolatie en eventueel nieuwe dakpannen. Het gaat over een vrijstaande woning van 1962. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Isolatie
West-Vlaanderen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Kortrijk
Ik wens het dak van onze prive te laten isoleren. Via buitenkant, plat dak met roofing, opp. 100mē, huis van 1967.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Essen
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een dak via een zolder. Onderdak is voorzien. Woning van 1964. Geen idee van de oppervlakte.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Evergem
Ik wens dakwerken voor mijn prive. Frans dak met leien op nu , graag isoleren van buiten af, en nieuwe bedekking. Opp. rond de 100mē, vrijstaand huis van 1968.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Geel
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een dak met dakpannen. Er is een kamer voorzien onder het dak. Hier is een onderdak voorzien. Oude hoeve die reeds gerenoveerd is. Dakoppervlak van 200-250mē.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Zelzate
Roofing dak van zo'n 30 jaar oud in roofing. +-55mē Momenteel is hier en lek en daarom dat ik dit dak wens te herstellen en isoleren.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerker gezocht in Hombeek
Beste, Wij gaan een nieuwbouw plaatsen in Hombeek (bouwvergunning ook inorde)en gaan hierbij werken met een plat dak dat we graag in EPDM hadden geplaatst. Het is in 2 delen 80mē en 43mē gezien we met 2 niveau's werken. De ruwbouw start op 12 september dus de dakwerken zouden moeten starten december/januari afhankelijk van de weersomstandigheden. Is dit mogelijk voor jullie? nDe ruwbouw start binnen 2 weken. Zo ja, hadden we graag een offerte aangevraagd. Met vriendelijke groeten, Kimberly Vercammen.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Viermaalrooty
Dit is voor isolatie van de woning vanaf de buitenkant. Huidige dakbekleding bestaat uit dakpannen. De woning is 28 jaar oud. Eventueel wens ik ook de dakpannen te vervangen. +- 150mē.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Kessel-Lo
Ik vermoed dat de dwarsbalken van de woning nog goed zijn en dakpannen ook. Onderdak moet worden geplaatst. Ook moeten de balken worden nagekeken en de woning dient geïsoleerd te worden. Puntdak waar ook nog 2 dankvensters moeten komen.
Vloerisolatie
Limburg
Vloerisolatie voor een woning in Lommel
Zoldervloer te isoleren van een volwaardige zolder. Ik wens ook de opties te bekijken om het dak te isoleren. Momenteel ben ik de beide opties naast mekaar aan het bekijken. Woning van 54, halfopen bebouwing.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
dakisolatie voor woning in Sint andries
30 jaar geleden is mijn dak geïsoleerd geweest. Sinds kort heb ik echter gemerkt dat de dampfolie en isolatie beginnen los te komen. Daarom zoek ik nu iemand om dit ter plaatsen te komen bekijken en zien welke isolatiewerken opnieuw zullen moeten worden gedaan. Dak te isoleren via een afgewerkte zolder met onderdak.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie Torhout
Isolatie van een dak van 65 m2 boven een garage. De garage is 10m op 7m, en het dak is in piramide vorm.

Isoleren dak

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Gemakkelijk omdat je niet moet zoeken naar de beste bedrijven voor het probleem."

K. Denys

"Alles is zeer goed verlopen."

R. Plessers


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.