Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Isoleren: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsoleren-vloerisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: VloerisolatieOfferte aanvragen-vloerisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Gevelrenovatie, gevelwerken
Vlaams Brabant
Aanvraag Gevelrenovatie te Kapmenhout
Wij zijn eigenaars van de woning. De gevels betsaan uit gevelstenen en wij wensen de gevels te laten isoleren en te bekleden.
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
vloerisolatie voor een woning in Gent
Ik zoek een offerte voor het isoleren van het gelijkvloers. Dit is een renovatiewoning waar een nieuwe betonplaat en vloerverwarming komt. +- 30m≤.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag muurisolatie te Westende
Wij zoeken offertes voor het isoleren van onze binnenmuren. Wij hebben een vrijstaande woning dat in 1993 gebouwd werd. De te isoleren oppervlakte bedraagt ongeveer 60m≤, en wij zijn eigenaar van de woning.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Limburg
Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken te Heers
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor gevelrenovatie voor een vrijstaande woning (bouwjaar 2009) waarvan wij eigenaar zijn. Wij wensen de muren van onze garage (een garage voor 2 wagens) te laten isoleren. Onze muren zijn beschilderd, en de totale oppervlakte van de muren kennen wij niet.
Vloerisolatie
Limburg
Vloerisolatie voor een woning in Genk
Ik heb momenteel nog geen idee van welk martiaal ik wens te plaatsen. Ik reken hiervoor volledig op uw advies. Graag een vrijblijvende offerte voor het isoleren van een hele woning. Grondplan ongeveer 150m2
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
PUR isolatie van 2 vloeren
Het betreft de vloer van twee gelijkvloerse loft woningen. Oude fabrieksloods, nu ligt er beton van 30cm, daarop 15 ŗ 20 PUR isolatie, en dan de vloer zelf.
Vloerisolatie
Vlaams Brabant
Isolatie houten zoldervloer
Isoleren van een houten zoldervloer met electriciteitsdraden erop. Hij is 15 m lang en 8 m breed. Afwerking : osb platen. Planning tussen 3 en 6 maanden.

Isoleren

Vind de beste vloerisolatie

Bent u op zoek naar materiaal om uw vloer te isoleren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vul vandaag nog een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders van vloerisolatie. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan isolatiemateriaal kunnen aanbieden.

Naast het plaatsen van dakisolatie en muurisolatie, kunt u opteren voor vloerisolatie. Met een niet-gïsoleerde vloer kan er tot 25% warmte verloren gaan. Door stijgende energieprijzen kan dit verlies doorwegen in uw portemonee. Ook wanneer uw woning of eigendom over een kelder beschikt is het nuttug om vloerisolatie te plaatsen. Een kelder staat in contact de buitenlucht, waardoor de temperatuur in de winter in deze kelder enorm kan dalen. Door de daling van de temperatuur kan uw vloer erg koud aanvoelen en zult u warmte verliezen. In deze omstandigheden is het aangeraden om vloerisolatie aan te brengen.

Islolatieplaten zorgen niet zozeer dat de warmte die geproduceerd wordt ontsnapt, maar wel dat de koude via de ondergrond een woning of eigendom niet binnenkomt. Hoe meer koude kan buitengehouden worden, hoe minder snel de verwarming moet opgezet worden.Offerte aanvragen-vloerisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik wist niet dat dit bestond, maar het is alleszins een zeer gemakkelijke manier om aan leveran..."

M. Salembier

"Wij zijn zeer tevreden van de diensten van bobex.be wij hebben meer dan 14 offertes ontvangen e..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.