Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Isolatie voorgevel: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsolatie voorgevel-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Waasmunster
Prijs offerte voor spouwmuur isolatie voor vrijstaande woning: 150-200m≤. De woning is reeds in '92 gerenoveerd met nieuwe gevelsteen. De spouw is 5cm diep. Naakte vrije baksteen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte. Mvg, Olivier
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Herentals
Ik wesn de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1935, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +90m≤.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Heverlee
Dit is een rijwoning waarvan ik de voorgevel wens te isoleren. Deze is reeds geschilderd. Gebouw van 1954. Diepte van de spouw is nooit nagemeten. 30-60m≤.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Moorsele
Beste, We zijn eigenaar van een half open bebouwing van het jaar 1961. We zoeken enkele offertes voor spouwmuurisolatie. Onze buitenmuren zijn in naakte baksteen. Kan u ons contacteren voor een afspraak.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Destelberg
Beste, Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning 1980. Er is een spouw van 6 cm. Het metselwerk is in zandsteen zonder een crepi - of verflaag. Kan u mij contacteren voor een mooie offerte voor spouwmuurisolatie. Dank u. Emmanuel E.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor een woning in Landen
Dat is een woning die ik verhuur. Dit is voor isolatie van een voorgevel van een rijwoning van 8-9 jaar oud. Deze voorgevel is vrije gevelsteen. Geen idee van de diepte van de spouw diepte.

Isolatie voorgevel

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"efficiŽnt en vlug"

C. Pirquet

"Ik ben zeker tevreden over de snelle dienstverlening van Bobex. Net wat ik zocht."

D. Locus


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.