Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Isolatie vloer: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsolatie vloer-vloerisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: VloerisolatieOfferte aanvragen-vloerisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vloerisolatie
Limburg
Vloerisolatie voor een woning in Kwaadmechelen
Isolatie van een gelijkvloers van een vrijstaande woning van 1949. Vloer zal nog moeten worden uitgebroken. Momenteel geen plannen voor plaatsen van vloerisolatie. In optie wens ik ook de mogelijkheden voor spouwmuurisolatie te bekijken. Werken voor na de zomer.
Vloerisolatie
Limburg
Vloerisolatie te Lommel
Offerte voor het isoleren van een vloer. De woning is gebouwd in 1955. De totale bewoonbare oppervlakte is ongeveer 110 m.
Vloerisolatie
Limburg
Vloerisolatie voor een woning in Kinrooi
wens de kruipruimte te isoleren naast de kelder. Hier is een garantie vloer. Graag had ik ter plaatsen een afspraak gemaakt om te bespreken welke opties hier wel of niet mogelijk zijn. Vrijstaande woning van origineel 1951 maar volledige gerenoveerd in 2010.
Vloerisolatie
Antwerpen
Vloerisolatie te Berlaar
Wij zijn bezig met het verbouwen van onze schuur tot een woning. Van deze vloer willen wij de vloer isoleren. DE vloer is ongeveer 8 op 16 meter.
Vloerisolatie
Vlaams Brabant
Vloerisolatie te Londerzeel
Wij willen van een bijgebouw onze gelijkvloers laten isoleren. Bij deze gelijkvloers komt er een vloerverwarming. De vloer is ongeveer 15 op 8 meter.
Vloerisolatie
Limburg
vloerisolatie voor een woning in Jeuk
In totaal 200m te isoleren. Dit is voor halfhouten vloeren. Zowel gelijkvloers als de verdiepingen. Martiaal voor isolatie staat nog open. Mogelijk komt er nog in de keuken vloerverwarming.
Vloerisolatie
West-Vlaanderen
Vloerisolatie te Marke
Offerte voor vloerisolatie van een gelijkvloers. Deze gelijkvloers is ongeveer 140 m. Wij hebben geen vloerverwarming, maar gaan wel proberen de retours van de verwarming zo te zetten zodat ook de vloer verwarmd kan worden.
Isolatie
Vlaams Brabant
vloerisolatie voor een woning in Wolvertem
Ik wens een gelijkvloers dat niet onderkelderd is. Dit is voor de badkamer. Na het vervangen van de leidingen moet de chape worden vervangen. Op 8cm diepte ligt er reeds een betonplaat.
Vloerisolatie
Limburg
Vloerisolatie in de regio Beringen
Ik zou de vloer van mijn prive willen laten isoleren. Gelijkvloers, later komt er vloerverwarming, opp. bijna 80m, huis van 1958.
Vloerisolatie
Limburg
vloerisolatie voor een woning in Dilsen
Nieuwbouw waarvan de ruwbouw begin november af is. Er komt ook nog Vloerverwarming, leidingen afvoer en elektriciteit.
Vloerisolatie
Antwerpen
vloerisolatie voor een woning Arendonk
+- 70-75m isolatie van pur spUIten op gelijkvloers . Dit ios een woning waar we reeds 14 jaar inwonen Vloer moet worden uitgebroken. De leidingen blijven liggen en later komt er vloer verwarming OP.
Vloerisolatie
Antwerpen
vloerisolatie voor een woning in Vorselaar
Ik wens het gelijkvloers van een nieuw te isoleren. De ruwbouw is geplaatst isolatiewerken voor eind oktober. De uitvoerchape ligt er reeds. er komt nog vloer verwarming. +-160m.
Vloerisolatie
Brussel
vloerisolatie voor een woning in Ganshoren
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een volwaardige zolder. Ik wens een offerte voor het spuiten van purschuim. +- 51m.
Vloerisolatie
Antwerpen
Vloerisolatie in de regio Itegem
Ik wens de vloer van mijn prive te laten isoleren. De gelijkvloers PUR op te doen, opp. 70m, bouwjaar 1958. Daarna komt er vloerverwarming,
Vloerisolatie
West-Vlaanderen
vloerisolatie voor een woning in Zwevegem
Ik zoek een offerte voor het isoleren van het gelijkvloers van twee rijwoning. Betonplaat is reeds geplaatst +- 150m met 100m waar nog vloerverwarming moet komen. Dit is een eigen project en twee nieuwbouwwoning.
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
vloerisolatie voor een woning in Gent
Ik zoek een offerte voor het isoleren van het gelijkvloers. Dit is een renovatiewoning waar een nieuwe betonplaat en vloerverwarming komt. +- 30m.
Vloerisolatie
Vlaams Brabant
Vloerisolatie in de regio Tienen
Ik zou de vloer van mijn prive willen laten isoleren. Gelijkvloers, opp. +20m, bouwjaar zeker 60 jaar oud, werken snel te doen.
Vloerisolatie
Antwerpen
Vloerisolatie in de regio Schoten
Ik wens de vloer van onze prive laten isoleren. Voor vloerverwarming, gelijkvloers, opp. +250m. Bouwjaar jaren 50.
Vloerisolatie
Limburg
Vloerisolatie in de regio Tessenderlo
Ik zou de vloer van de bijbouw laten isoleren. Gelijkvloers, opp. 42m, bouwjaar bijbouw 2015 (woning van 1950 ergens).
Vloerisolatie
Antwerpen
Vloerisolatie in de regio Houtvenne
Ik wens vloerisolatie van mijn privewoning. 1ste verdiep, liefst PUR materiaal, opp. 46m. Bouwjaar 1969.
Vloerisolatie
West-Vlaanderen
vloerisolatie voor een woning in Vlameringe
Dit is een pand dat ik recent heb gekocht. Ik wens graag een benedenverdieping te isoleren, alsook tussen de verdiepingen. Ook wens ik de zoldervloer te isoleren. Hier moeten ook nog leidingen komen in de vloeren. Pand is 111m.
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
Vloerisolatie in de regio Wichelen
Ik wens vloerisolatie van mijn privewoning(gelijkvloers). Opp. rond de 100m, geen voorkeur van materiaal. Bouwjaar huis 1967 ergens.
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
Vloerisolatie in de regio Nederename
Ik wens de kruipkelder te laten isoleren van mijn prive. Hoogte zeker 80cm, bouwjaar huis 1993. Woning volledig onderkelderd (meer dan 100m).
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
Vloerisolatie voor een woning in Lokeren
Eigen woning waar ik het gelijkvloers wens te isoleren. Hier moet wel nog vloerverwarming en de waterleiding nog geplaatst worden. 6x15m. Dit is een renovatie van een ouder woning.
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
Vloerisolatie voor een nieuwbouw in Buggenhout
Ik zoek een offerte voor vloerisolatie voor onze nieuwbouwwoning. De ruwbouwwerken zijn momenteel reeds afgewerkt. Momenteel bestaan de vloer uit beton voor het gelijkvloers en hout voor de eerste verdieping. Op de beide verdiepingen dient er wel nog vloerverwarming te komen.

Isolatie vloer

Vind de beste vloerisolatie

Bent u op zoek naar materiaal om uw vloer te isoleren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vul vandaag nog een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders van vloerisolatie. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan isolatiemateriaal kunnen aanbieden.

Naast het plaatsen van dakisolatie en muurisolatie, kunt u opteren voor vloerisolatie. Met een niet-gïsoleerde vloer kan er tot 25% warmte verloren gaan. Door stijgende energieprijzen kan dit verlies doorwegen in uw portemonee. Ook wanneer uw woning of eigendom over een kelder beschikt is het nuttug om vloerisolatie te plaatsen. Een kelder staat in contact de buitenlucht, waardoor de temperatuur in de winter in deze kelder enorm kan dalen. Door de daling van de temperatuur kan uw vloer erg koud aanvoelen en zult u warmte verliezen. In deze omstandigheden is het aangeraden om vloerisolatie aan te brengen.

Islolatieplaten zorgen niet zozeer dat de warmte die geproduceerd wordt ontsnapt, maar wel dat de koude via de ondergrond een woning of eigendom niet binnenkomt. Hoe meer koude kan buitengehouden worden, hoe minder snel de verwarming moet opgezet worden.Offerte aanvragen-vloerisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden over de feedback die je krijgt; ook het systeem werkt goed."

"Ik wist niet dat dit bestond, maar het is alleszins een zeer gemakkelijke manier om aan leveran..."

M. Salembier


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.