Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Isolatie van schouwmuren: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsolatie van schouwmuren-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Nevele
Ik wens de spouw van een woning die ik verhuur laten isoleren. Vrijstaand huis van 1983, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp.+100mē.
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Izegem
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het isoleren van spouwmuren. Het gaat om een woning die gebouwd is in 2003. Het is een koppelwoning met muuroppervlakte van 100 mē berekend zonder ramen.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Gent
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 2000 zoeken wij spouwmuurisolatie. De diepte van de spouw is 5cm. De gevels zijn geschilderd met speciale gevelverf. We zoeken enkele offertes om onze spouwen te isoleren.
Isolatie
Antwerpen
offerte voor spouwmuurisolatie te Hove
ik bezit een woning met ongeveer 100 vierkante meter spouwmuur met een spouw van ongeveer 7cm. Ik ben eigenaar van deze woning in Hove
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisoaltie voor een woning in Beervelde
Graag een offerte voor de isolatie van een vrijstaande woning. Alle 4 de gevels dienen geïsoleerd te worden. Totaaloppervlakte is ongeveer 100 vierkante meter en de spuw zelf ongeveer 5 cm. Indien u wenst kunt u mij op dit nummer bereiken om ter plaatsen een afspraak te maken voor deze offerteaanvraag. Ook wens ik verdere informatie over de mogelijkheid tot subsidies.
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Houthalen
Ik vermoed dat de totale te isoleren oppervlakte zich tussen de 300-400m2 zal bevinden. Het gaat hier om een zeer oude woning. Graag had ik naast een offerte voor de isolatie werken ook wat verder advies gewenst over welk martiaal het beste aangeraden is voor mijn situatie. Het betreft hier voor isolatie van alle spouwmuren in de woning.
Isolatie
Antwerpen
Muurisolatie voor een woning in Kalmthout
Ik wens isolatiewerken te laten uitvoeren aan 3 gevels van mijn woning. Een van deze spouwmuren is bewerkt met siliconen om hem water afwerend te maken Ik wens graag advies en een offerte over deze isolatiewerken, welk martiaal te gebruiken enz... De oppervlakte zal tussen de 120-140m2 liggen.
Isolatie
Limburg
Offerteaanvraag dakisolatie voor een woning in Halen
Onze hellend dak is 79mē. Deze hadden we graag willen isoleren. Graag een offerte van dakisolaties.
Isolatie
Limburg
Isolatie voor een woning in helchteren
Ik zou graag de schouwmuren van isolatie voorzien. Dit gaan over een 120m2. Geen schuimisolatie aub. Graag een prijsofferte voor de volledige isolatiewerken.
Isolatie
Limburg
Issolatie voor een woning in Zonhoven
Ik zoek 7 cm spouwmuurisolatie , voor een oppervlakte van een dikke 150m2
Isolatie
Antwerpen
Na isolatie spouwmuren + vloerisolatie in Mol, provincie Antwerpen
Na-isolatie spouwmuren (PUR) 5 ā 6 cm | oppervlakte: 130 mē. Vloer isolatie (gespoten PUR) 7cm | oppervlakte: 65 mē. Werfadres: B-2400 Mol, provincie Antwerpen

Isolatie van schouwmuren

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Hele positieve ervaring."

H. Praet

"Handig om te gebruiken: ik ontving offertes van leveranciers die telkens verschillende methodes..."

G. Verret


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.