Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Isolatie in de spouw: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsolatie in de spouw-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Lauwe
Ik wens de spouw van onze prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1980 ergens, diepte spouw 6,5cm denk ik, gevels niet bewerkt, opp. +100m≤.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Overpelt
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis waar spouw is voorgezet, diepte spouw +5cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m≤.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in erpe-Mere
We zouden in een open bebouwing isolatie in de spouw wensen te plaatsen. Dit is een laagbouw woning van 1994. Geen idee van de diepte van de spouw.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in De Haan
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een vrijstaande gebouw in de spouw Woning 1976. Gevels zijn wel wit geschilderd. 150m≤ muuroppervlakte, ruw geschat , en de spouw is nooit nagemeten.
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een gebouw in Ham
Dit is voor de isolatie van een vrijstaande woning van zo'n 25 jaar oud. De gevels zijn van buitenaf niet geschilderd. Graag een gerichte prijs voor de isolatie in de spouw. Ik ben op dit gsm nr bereikbaar voor een afspraak ter plaatsen.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Borgloon
Dit is voor de isolatie in de spouw van een 3-gevel woning van achteraan de jaren 40. Gevels in originele gevelsteen. Een spouw is zeker aanwezig maar ik weet niet precies hoe diep deze is. Graag had ik dit alles ter plaatsen wensen na te meten en zo te kijken wat ik het beste doe voor spouwmuurisolatie.

Isolatie in de spouw

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik gaf bij een vroegere aanvraag reeds een getuigenis en beaam nog steeds mijn positieve ervari..."

M. Vanbuul

"Zeer degelijk systeem. Zeker aan te bevelen!"

G. Simons


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.