Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Isolatie dak: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsolatie dak-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Hemiksem
Woning jaren 50. Ik wens hier een dak te laten isoleren vanaf de buitenkant alsook de dakpannen te vervangen. +- 50m. Onderdak is reeds voorzien.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in mechelen
Dit is een opbrengsteigendom die we wensen te isoleren. Dak te isoleren via een gewone zolder . Dak van 1947, geen onderdak? Pannendak van 50-60m. Ook heb een rijwoning op 1 km van deze winstwoning.Graag had ik ook hier meteen de offerte laten opmaken voor de isolatie van dit dak. Dit is een rijwoning van 1913 Oppervlakte van zo'n 40m met onderdak
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Gullegem
Dit is een rijhuis van meer dan 100 jaar oud. Isolatie van het dak is mogelijk vanaf een zolder met onderdak. met oog op de premies wens ik graag zo snel mogelijk een afspraak om deze offerte rond te hebben.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Kessel-Lo
Dit is een woning van een klant. Isolatie vanaf een kamer onder het dak. Huidge dakbekleding zijn dakpannen en mogen dakpannen. De oppervlakte is ongeveer 60 m.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Hamont-Achel
Ik wens een dak te isoleren via een zolder waar we net niet kan kunnen rechtstaan. Dit is een dak met leien. De oppervlakte van de woning is 125m.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Bredene
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een zolder via een kruipruimte. Deze is opn zijn hoogste punt 1.5m hoog. Onderdak is reeds voorzien.
Isolatie
West-Vlaanderen
Isolatie voor een woning in Lombarsijde
We gaan een nieuwe muur te plaatsen voor de bestaande spouwmuurisolatie. 10 cm isolatie. Dit is een open bebouwing. Verder wensen we het dak te isoleren vanaf een volwaardige zolder.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Hemiksem
De huidige dakbekleding bestaat uit dakpannen. Ik wens hierop nieuwe dakpannen te plaatsen. Afhankelijk van de prijs wens ik eventueel ook isolatie te plaatsen. Momenteel reeds een onderdak. +- 186m.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Kemzeke
Volwaardige zolder met een pannendak van zo'n 200m. Er is een onderdak voorzien maar dit is kapot en zal waarschijnlijk vervangen moeten worden. Ik zoek nu een offerte voor zowel de isolatie als eventueel onderdak vervangen. Momenteel geen dakramen maar die komen er later eventueel wel in.

Isolatie dak

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Efficace, rapide et indispensable."

Y. Mgs. Sprl

"Ik zal zeker nog beroep doen op Bobex."

J. Lodewyks


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.