Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Isolatie binnenkant schuin dak: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsolatie binnenkant schuin dak-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Damme
Dit is een nieuwe woning waar we 1 februari ingaan; Er zijn op dit ogenblik wel al isolatie platen gezet en dit tot op een hoogte van 180cm. Daarboven is het niet geïsoleerd tot in de nok. De zolderkamer zal gebruikt worden als slaapkamer. Onderdak is voorzien. De woning is zo"n 60 jaar oud.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te De Haan
Wij zijn opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het is een hellend dak van ongeveer 34 mē. De woning is van 1930, maar de dakpannen zijn geplaatst in 2006.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Aalst
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een volwaardige zolder van 80mē dakoppervlak. Gebouw van 1955. Gebouw zonder en dakpannen.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie te Ruisbroek
Wij hebben een hellend dak van ongeveer 200 mē. Het is een punt dak. Het dak is bekleed met dakpannen en er is een onderdak aanwezig.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te Kuurne
Wij hebben een offerte voor dakisolatie nodig. Het gaat in totaal om 80 mē. Hellend dak bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 1927.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie te Koersel
Wij willen onze dak laten isoleren. Het gaat om een woning gebouwd in 1920. Hellend dak bekleed met dakpannen. De grootte is ongeveer 70-80 mē.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Sint-Martens-Latem
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het isoleren van een alleenstaande woning. Het bouwjaar van de woning is 1932. De woning is niet beschilderd en het gaat om een oppervlakte van 200 mē.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Bentille
Wij hebben een zadeldak. Deze zadeldak kan niet van binnen geïsoleerd worden dus de dakpannen moet eraf gehaald worden. Het dak is in totaal 60 mē.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Heist-op-den-Berg
Wij willen van onze huis het dak isoleren. Het gaat om een hellende dak. Het dak is in totaal 90 mē. Bouwjaar van de woning is 1950. Het dak is bekleed met dakpannen.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te Middelkerke
Wij willen onze dak isoleren. HEt gaat om een binnenkant van een hellend dak. De grootte van het dak is ongeveer 11 op 7 meter. Dak is bekleed met dakpannen. Het bouwjaar is 1988.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Westerlo
Onze woning heeft een hellende dak. Het zijn eigenlijk 2 daken achter elkaar. De woning is gebouwd 30 jaar geleden. We zouden het willen isoleren.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te Zwevegem
Hellende dak isoleren. Woning is gebouwd in 1967. We wensen binnenkant te isoleren met glaswol. De diepte is ongeveer 16 centimeter. De oppervlakte 27 mē.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie te Paal
Wij hebben een tijdje geleden een stuk van onze dak open gebroken. In dit stuk is de isolatie weg gegaan. Wij zouden dit stuk dus opnieuw willen isoleren. Vroeger is het geïsoleerd met glaswol. De grootte is ongeveer 30 mē.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning
Ik wil mijn hellend dak laten isoleren vanuit de binnenkant. De oppervlakte is rond de 50m2. Er is een onderdak aanwezig.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning
Ik wil de binnenkant van mijn hellend dak laten isoleren. Het dak is rond de 80m2 groot. Er is een onderdak aanwezig.
Isolatie
Antwerpen
Hellende dak isoleren te Turnhout
Van een privé woning moet het hellende dak geïsoleerd worden. Het dak is bekleed met dakpannnen en is gebouwd in 1980. De grootte is ongeveer 100 mē.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakwerken in de regio Oost-Vlaanderen
Beste, We zouden graag ons plat dak willen isoleren, dit is +-30 a 50mē. Er ligt nu enkel roofing op. We hebben een halfopen bebouwing. Kan u mij bellen voor een afspraak. Alvast bedankt.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te Oostrozebeke
Wij hebben vorig jaar in december een huis gekocht, maar wonen hier nog niet in. Van dit huis willen wij het dak isoleren. Het huis is gebouwd in 1981. De oppervlakte van het dak is ongeveer 50 mē en er is een onderdak aanwezig. Het dak is bekleed met dakpannen.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Turnhout
Ik wens een bestaande zolder om te vormen tot een kamer. Ik heb wel een zinken dak op hout met tongewelf. Geen onderdak voorzien. +-50mē maar er komen ook nog wanden met spanten ertussen op de 45cm. Deze zouden ook nog een 50mē zijn.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Sint-Niklaas
Wij zijn opzoek naar dakisolatie. Het gaat om een hellende dak. In totaal gaat het om ongeveer 30 - 40 mē. Het huis is gebouwd in 1920.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te 8210
Wij zijn bezig met het renoveren van een plat dak. Van dit plat dak willen wij de binnenkant isoleren. Het dak is gebouwd in 1981. In het dak zit er al glaswol van 3 centimeter, maar wij wouden het meer isoleren.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in dendermonde
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een dak via een volwaardige zolder. Ik vermoed dat hier een onderdak aanwezig is. Geen idee van de oppervlakte.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Wetteren
Wij hebben een woning die is gebouwd in 1960, maar van deze woning is het dak 10 jaar geleden opnieuw geplaatst. Het dak is opnieuw geplaatst zonder isolatie. Wij zouden daarom het dak graag willen isoleren aan de binnenkant.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Bissegem
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een volwaardige zolder. Hier is reeds een onderdak voorzien. Woning van jaren 30 maar dak is 10 jaar gelden vernieuwd.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Mechelen
Ik zoeken een offerte voor het isoleren van een pannendak. Isolatie mogelijk via een zolder waar er reeds een onderdak is voorzien. Woning van de jaren 30 en zo'n 50-60mē te isoleren.

Isolatie binnenkant schuin dak

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel leuke ervaringen gehad met de Bobex diensten. Heel handige tool. Wij gaan hier als verenig..."

B. Van De Voorde

"Dit was de eerste keer dat ik gebruik maakte van jullie diensten en het zal zeker ook niet de l..."

A. De Brabanter


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.