Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Isolatie binnenkant schuin dak: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsolatie binnenkant schuin dak-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Temse
Wij zijn opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het gaat om een hellend dak. Het dak is bekleed met dakpannen en is gebouwd in 1938.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Gent
We hebben een huis uit 1864, we zouden graag ons dak isoleren om de zolderruimte als leefruimte in te richten. Het gaat om circa 80 a 100m2 dak. De dakkepers zijn slechts 7,5 a 8 cm diep. We zouden graag voldoen aan de normen van stad Gent om gebruik te maken van de premies. Dat wil zeggen dat we een minimum R waarde van 4,7M2 K/W of zelfs 6,3M2 K/W zouden willen. Thomas Siech
Isolatie
West-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie te Sint-Andries
Wij zijn opzoek naar een offerte voor buitenmuurisolatie. Het gaat om een woning gebouwd in 1955. Het is een halfopen bebouwing.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning
Wij zijn onze woning volledige aan het renoveren en zouden nog onze dak (enkel schuine gedeelte) nog moeten isoleren. Het zou gaan om ongeveer 40-50mē met dampscherm want dit wordt nog geplakt. Er is een onderdak aanwezig.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te Marke
Wij zijn opzoek naar een offerte voor een hellend dak van 80 mē. Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is ondertussen al 18 jaar oud.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie te Houthalen-Helchteren
Wij zijn opzoek naar een offerte voor isoleren van een hellend dak. Het dak is ongeveer 200 mē en is bekleed met leien. Deze leien worden binnenkort veranderd naar dakpannen. De woning is ongeveer 30 jaar oud.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Ekeren
Wij zoeken een leverancier voor het isoleren van onze dak. Het is een hellend dak bekleed met dakpannen. De grootte van het dak is ongeveer 100 mē. De woning is gebouwd in 1960.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning in Wolvertem
Woning van 1989. De kamers liggen onder het dak. Ik weet niet hoe de isolatie is maar ik merk veel tocht in de slaapkamers, daarom wens ik bij te isoleren. Deel van de slaapkamer is het onderdak nog bloot, ander deel is afgedekt met een planken plafond. Hier is een kruiruimte.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie te Genk
Onze woning heeft een hellend dak. Deze dak willen wij isoleren. Het gaat om een dak van ongeveer 64 mē. Het dak is recent vernieuwd en is bekleed met dakpannen.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Damme
Dit is een nieuwe woning waar we 1 februari ingaan; Er zijn op dit ogenblik wel al isolatie platen gezet en dit tot op een hoogte van 180cm. Daarboven is het niet geïsoleerd tot in de nok. De zolderkamer zal gebruikt worden als slaapkamer. Onderdak is voorzien. De woning is zo"n 60 jaar oud.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te De Haan
Wij zijn opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het is een hellend dak van ongeveer 34 mē. De woning is van 1930, maar de dakpannen zijn geplaatst in 2006.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Aalst
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een volwaardige zolder van 80mē dakoppervlak. Gebouw van 1955. Gebouw zonder en dakpannen.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie te Ruisbroek
Wij hebben een hellend dak van ongeveer 200 mē. Het is een punt dak. Het dak is bekleed met dakpannen en er is een onderdak aanwezig.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te Kuurne
Wij hebben een offerte voor dakisolatie nodig. Het gaat in totaal om 80 mē. Hellend dak bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 1927.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie te Koersel
Wij willen onze dak laten isoleren. Het gaat om een woning gebouwd in 1920. Hellend dak bekleed met dakpannen. De grootte is ongeveer 70-80 mē.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Sint-Martens-Latem
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het isoleren van een alleenstaande woning. Het bouwjaar van de woning is 1932. De woning is niet beschilderd en het gaat om een oppervlakte van 200 mē.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Bentille
Wij hebben een zadeldak. Deze zadeldak kan niet van binnen geïsoleerd worden dus de dakpannen moet eraf gehaald worden. Het dak is in totaal 60 mē.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Heist-op-den-Berg
Wij willen van onze huis het dak isoleren. Het gaat om een hellende dak. Het dak is in totaal 90 mē. Bouwjaar van de woning is 1950. Het dak is bekleed met dakpannen.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te Middelkerke
Wij willen onze dak isoleren. HEt gaat om een binnenkant van een hellend dak. De grootte van het dak is ongeveer 11 op 7 meter. Dak is bekleed met dakpannen. Het bouwjaar is 1988.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Westerlo
Onze woning heeft een hellende dak. Het zijn eigenlijk 2 daken achter elkaar. De woning is gebouwd 30 jaar geleden. We zouden het willen isoleren.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te Zwevegem
Hellende dak isoleren. Woning is gebouwd in 1967. We wensen binnenkant te isoleren met glaswol. De diepte is ongeveer 16 centimeter. De oppervlakte 27 mē.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie te Paal
Wij hebben een tijdje geleden een stuk van onze dak open gebroken. In dit stuk is de isolatie weg gegaan. Wij zouden dit stuk dus opnieuw willen isoleren. Vroeger is het geïsoleerd met glaswol. De grootte is ongeveer 30 mē.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning
Ik wil mijn hellend dak laten isoleren vanuit de binnenkant. De oppervlakte is rond de 50m2. Er is een onderdak aanwezig.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning
Ik wil de binnenkant van mijn hellend dak laten isoleren. Het dak is rond de 80m2 groot. Er is een onderdak aanwezig.
Isolatie
Antwerpen
Hellende dak isoleren te Turnhout
Van een privé woning moet het hellende dak geïsoleerd worden. Het dak is bekleed met dakpannnen en is gebouwd in 1980. De grootte is ongeveer 100 mē.

Isolatie binnenkant schuin dak

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bonjour, votre service est parfait. MERCI."

M. Hennico

"Bobex was een gelukkige ontdekking die mij veel tijd en energie heeft bespaard en tot een optim..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.