Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Isolatie binnenkant schuin dak: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsolatie binnenkant schuin dak-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Limburg
Dakisolatie te Paal
Wij hebben een tijdje geleden een stuk van onze dak open gebroken. In dit stuk is de isolatie weg gegaan. Wij zouden dit stuk dus opnieuw willen isoleren. Vroeger is het gesoleerd met glaswol. De grootte is ongeveer 30 m.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning
Ik wil mijn hellend dak laten isoleren vanuit de binnenkant. De oppervlakte is rond de 50m2. Er is een onderdak aanwezig.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning
Ik wil de binnenkant van mijn hellend dak laten isoleren. Het dak is rond de 80m2 groot. Er is een onderdak aanwezig.
Isolatie
Antwerpen
Hellende dak isoleren te Turnhout
Van een priv woning moet het hellende dak gesoleerd worden. Het dak is bekleed met dakpannnen en is gebouwd in 1980. De grootte is ongeveer 100 m.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakwerken in de regio Oost-Vlaanderen
Beste, We zouden graag ons plat dak willen isoleren, dit is +-30 a 50m. Er ligt nu enkel roofing op. We hebben een halfopen bebouwing. Kan u mij bellen voor een afspraak. Alvast bedankt.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te Oostrozebeke
Wij hebben vorig jaar in december een huis gekocht, maar wonen hier nog niet in. Van dit huis willen wij het dak isoleren. Het huis is gebouwd in 1981. De oppervlakte van het dak is ongeveer 50 m en er is een onderdak aanwezig. Het dak is bekleed met dakpannen.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Turnhout
Ik wens een bestaande zolder om te vormen tot een kamer. Ik heb wel een zinken dak op hout met tongewelf. Geen onderdak voorzien. +-50m maar er komen ook nog wanden met spanten ertussen op de 45cm. Deze zouden ook nog een 50m zijn.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Sint-Niklaas
Wij zijn opzoek naar dakisolatie. Het gaat om een hellende dak. In totaal gaat het om ongeveer 30 - 40 m. Het huis is gebouwd in 1920.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te 8210
Wij zijn bezig met het renoveren van een plat dak. Van dit plat dak willen wij de binnenkant isoleren. Het dak is gebouwd in 1981. In het dak zit er al glaswol van 3 centimeter, maar wij wouden het meer isoleren.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in dendermonde
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een dak via een volwaardige zolder. Ik vermoed dat hier een onderdak aanwezig is. Geen idee van de oppervlakte.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Wetteren
Wij hebben een woning die is gebouwd in 1960, maar van deze woning is het dak 10 jaar geleden opnieuw geplaatst. Het dak is opnieuw geplaatst zonder isolatie. Wij zouden daarom het dak graag willen isoleren aan de binnenkant.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Bissegem
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een volwaardige zolder. Hier is reeds een onderdak voorzien. Woning van jaren 30 maar dak is 10 jaar gelden vernieuwd.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Mechelen
Ik zoeken een offerte voor het isoleren van een pannendak. Isolatie mogelijk via een zolder waar er reeds een onderdak is voorzien. Woning van de jaren 30 en zo'n 50-60m te isoleren.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Brecht
De ruwbouw is bijna klaar van deze woning. Dit wordt een pannendak te isoleren vanaf de binnenkant. De zolder is 8x9m.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie te Geraardsbergen
Wij zijn onze huis aan het renoveren. Op dit huis is er zoweel een plat dak als een schuin dak aanwezig. Wij zouden deze daken graag willen isoleren. De daken zijn bekleed met dakpannen. Het platte dak is ongeveer 75m en het hellende dak is 64m.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Hamme
Ik wil het dak van mijn prive willen laten isoleren. Via binnenkant, hellend dak met dakpannen, geen onderdak. Opp. +90m, vrijstaand huis van 1994.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Herentals
Ik wens het dak van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, isoleren via binnenkant, opp.+50m rijhuis van 1950-60.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Koersel
Dit is voor de isolatie van een pannendak te isoleren vanaf een zolder. Geen idee van de oppervlakte.
Dakisolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Zolder
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoelren. Hellend dak met leien en 5 veluxen, nog geen onderdak. Opp. rond de 100m, bouwjaar huis 1989, geen voorkeur van materiaal, bedoeling is een kamer van te maken.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning te Linter
Ik wens het dak van mijn privwoning te laten isoleren. Hellend dak met leien zonder onderdak. Volwaardige zolder met zoldertrap. Opp. 250-300m, bouwjaar 1911. Geen voorkeur van materiaal. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak voor de regio Ronse
Ik zou mijn dak willen laten isoleren (voor mijn prive). Rijwoning. Hellend dak met dakpannen zonder velux, en volwaardige zolder. Geen onderdak. Niet direct een idee van het bouwjaar. Rond de 60m te isoleren. Geen voorkeur van materiaal.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie in de regio Hoeselt
We wensen onze binnenkant van het hellend dak (zadeldak met 2 noordhoeken) te isoleren. Vrijstaandewoning 1990, geen onderdak aanwezig Gevelbreedte woning 15m dakhoogte 5m vanaf de goot. Dak bestaat uit pottelbergpannen (aan 1 zijde liggen zonnepanelen). Geen voorkeur van materiaal.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning te Genk
We zijn eigenaar van een woning van 1984. Het is het originele dak. Vrijstaande woning met 3 veluxen in het dak. Nu zoeken wij enkele offertes om ons hellend dak te isoleren.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning te Merksem.
Beste, Ik ben eigenaar van een rijwoning van de jaren 30. Nu is hier amper iets van isolatie aanwezig waardoor ik nu wil vergelijken voor dakisolatie. Kan u mij bellen voor een afspraak. Alvast bedankt.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Blankenberge
Appartement. Ik woon onder het dak. Zadeldak en een stuk platdak. Houtwerk endergelijke is in goede staat. Ik ben de concierge van het gebouw en de eigenaar van het bovenste appartement wil zijn dak isoleren. Dit is wel een tweede verblijf van de eigenaar. Ik heb de sleutels om jullie binnen te laten. Het puntdak is 85m verdeeld over 3 kamers. Plat dakje is er ook van 3m op 3 m. 3 kleine en 2 grote veluxen aanwezig.

Isolatie binnenkant schuin dak

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik vind dit persoonlijk een goed alternatief daar er altijd zoveel spelers op de markt zijn en ..."

R. De Decker

"Snelle reactie, goede contacten."

K. Claus


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.