Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Isolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsolatie-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Limburg
Dakisolatie te Zutendaal
Ik wil mijn dak laten isoleren. Het is een zadeldak van ongeveer 111 mē. Het dak is bekleed met dakpannen. Er is geen onderdak aanwezig. De woning is gebouwd in 1980.
Isolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie voor een woning in Niel
Dit is een halfopen woning waarvan ik de voor en de zijgevel wens te isoleren. Voorkant is originele gevelsteen en zijkant is met geplaasterd. Matriaal van isolatie staat nog open, later wens ik steensrips en crepi te plaatsen afhankelijk van de prijs. Woning van de jaren 50.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Gent-Brugge
Ik wil mijn dak laten isoleren. Het is een dak van ongeveer 70 mē. De woning is gebouwd in 1968. Ze is bekleed met dakpannen.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Temse
Wij zijn opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het gaat om een hellend dak. Het dak is bekleed met dakpannen en is gebouwd in 1938.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Oelegem
Dakisolatie voor een hellend dak. Het dak is ongeveer 80 mē. De woning is gebouwd in 1985.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie te Kaggevinne
Momenteel kijken we nog tegen de leien aan. Diverse ruimtes zouden moeten voorzien worden van isolatie, alsook een afwerking. Het is een huis uit ca 1962.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie te Genk
Bouwjaar 1965, Oppervlakte weten we nog niet precies, we wachten nog op het plan. Het is een plat dak waaronder zich een vals plafond bevindt van 0,75 M, de lengte van het huis is ongeveer een 8m in de breedte en de lengte is een 12m volgens de eigenaar.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie te Tongeren
Offerte voor het isoleren van een hellend dak. Woning is 200 jaar oud, maar is al meerdere malen gerenoveerd. De oppervlakte is ongeveer 25 op 6 meter.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie te Halle
Wij willen onze dak laten isoleren. Het gaat om een dak van ongeveer 160 mē. Het dak is een hellend dak en is pas geleden vernieuwd.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Denderbelle
Wij zijn opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het dak is ongeveer 32 mē. Het dak is bekleed met dakpannen.
Isolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Tongeren
Ik zou het dak van mijn prive laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. +50mē, bouwjaar 1958.
Isolatie
West-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie te Sint-Andries
Wij zijn opzoek naar een offerte voor buitenmuurisolatie. Het gaat om een woning gebouwd in 1955. Het is een halfopen bebouwing.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie te Lier
Onze woning is niet goed geïsoleerd. Wij zouden hierdoor onze woning willen isoleren, maar we weten niet precies wat wij moeten isoleren. We zouden dus een afspraak willen om dit te bespreken.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning
Wij zijn onze woning volledige aan het renoveren en zouden nog onze dak (enkel schuine gedeelte) nog moeten isoleren. Het zou gaan om ongeveer 40-50mē met dampscherm want dit wordt nog geplakt. Er is een onderdak aanwezig.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Antwerpen
Dit is voor twee woning in de regio van Antwerpen. Wijzelf zijn particuliere eigenaars van de beide woning. De eerste offerte dat ik zoek is voor een plat dak. Graag had ik hiervoor een offerte verkregen om dit te isoleren vanaf de buitenkant of eventueel met vals plafond vanaf de binnenkant . Ik vermoed een roofing dak van zo'n 55mē. De tweede woning heeft een schuin dak m met dakpannen, met een klein bijgebouw . Dit is isoleren via een bewoonde zolderverdieping. Onderdak voorzien
Isolatie
Limburg
Dakisolatie te Riemst
Wij willen het dak van de magazijn isoleren. Het gaat in totaal om ongeveer 150 mē. De woning is gebouwd in de jaren 50.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie te Maaseik
Onze dak moet geïsoleerd worden. Het is een dak van ongeveer 120-150 mē. De woning is gebouwd in 1984. Het is bekleed met dakpannen.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Audenarde
Een offerte voor het isoleren van een hellend dak. Het dak is ongeveer rond de 50 mē. De woning is gebouwd in 1958. Het dak is bekleed met dakpannen.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Merksem
Ik zoek een offerte voor de isolatie vanaf een volwaardige zolder. Dakpannen dak van 68 zonder onderdak. 40mē te isoleren oppervlakte.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Geel
Graag een offerte voor dakisolatie. Plat dak gebouwd in de jaren 60. Met een grootte van ongeveer 200 mē. Het dak is bekleed met houten platen en daarvoor roofing.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Lint
Wij zijn opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het gaat om een hellend dak. Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 1978.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie te Zemst
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het isoleren van een plat dak. Het dak is bekleed met roofing. De grootte is ongeveer 50 mē. Isolatiedikte is tussen de 10-12 cm. De woning is gebouwd in 1962.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Moorslede
Ik wens het dak te isoleren van de woning. Deze is bereikbaar via een volwaardige zolder. Woning van zon' 20 jaar oud en onderdak voorzien. 8x9 zoldervloeroppervlakte.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Sint niklaas
Ik zoek een offerte voor isolatie via een kruipzolder die niet toegankelijk is. Ik ben ook niet zeker of er een onderdak aanwezig is.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Antwerpen
Wij willen een offerte voor het isoleren van een hellend dak. De grootte van het dak is ongeveer 250 mē en het is bekleed met leien.

Isolatie

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is voor mij nieuw en zeer interessant."

"u diensten zijn zeer goed,dankzij jullie heb ik makkelijk kunnen vergelijken. Prachtige dienst,..."

B. Robeet


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.