Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Isolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsolatie-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Limburg
Dakisolatie te Paal
Wij hebben een tijdje geleden een stuk van onze dak open gebroken. In dit stuk is de isolatie weg gegaan. Wij zouden dit stuk dus opnieuw willen isoleren. Vroeger is het geïsoleerd met glaswol. De grootte is ongeveer 30 mē.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning
Graag offertes voor het isoleren van mijn hellend dak. Ik wil vanaf de binnenkant isoleren, deze is te bereiken via een trap. De oppervlakte is rond de 50-150m2. Er is verder een onderdak aanwezig.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning
Ik wil mijn hellend dak laten isoleren vanuit de binnenkant. De oppervlakte is rond de 50m2. Er is een onderdak aanwezig.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning
Ik wil de binnenkant van mijn hellend dak laten isoleren. Het dak is rond de 80m2 groot. Er is een onderdak aanwezig.
Isolatie
Antwerpen
Hellende dak isoleren te Turnhout
Van een privé woning moet het hellende dak geïsoleerd worden. Het dak is bekleed met dakpannnen en is gebouwd in 1980. De grootte is ongeveer 100 mē.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakwerken in de regio Oost-Vlaanderen
Beste, We zouden graag ons plat dak willen isoleren, dit is +-30 a 50mē. Er ligt nu enkel roofing op. We hebben een halfopen bebouwing. Kan u mij bellen voor een afspraak. Alvast bedankt.
Isolatie
Limburg
Vloerisolatie in de regio Wellen
Ik zoek vloerisolatie voor mijn prive. Gelijkvloers, geen vloerverwarming nodig, opp. 40mē, huis van 1962.
Isolatie
Vlaams Brabant
Muurisolatie te Kessel-Lo
Woning gebouwd 100 jaar geleden. We willen de buitenmuren isoleren. De grootte van de muren is ongeveer 248 mē. Het is een alleenstaande woning. Wij wensen te isoleren met rotswol
Isolatie
Limburg
Zoldervloerisolatie voor in de regio Wellen
Ik zou de zoldervloer van een woning die ik verhuur. Zolder met schuiftrap, opp. 120mē, huis van 1986.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te Oostrozebeke
Wij hebben vorig jaar in december een huis gekocht, maar wonen hier nog niet in. Van dit huis willen wij het dak isoleren. Het huis is gebouwd in 1981. De oppervlakte van het dak is ongeveer 50 mē en er is een onderdak aanwezig. Het dak is bekleed met dakpannen.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Sint-Niklaas
Wij zijn opzoek naar dakisolatie. Het gaat om een hellende dak. In totaal gaat het om ongeveer 30 - 40 mē. Het huis is gebouwd in 1920.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te 8210
Wij zijn bezig met het renoveren van een plat dak. Van dit plat dak willen wij de binnenkant isoleren. Het dak is gebouwd in 1981. In het dak zit er al glaswol van 3 centimeter, maar wij wouden het meer isoleren.
Isolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Hechtel
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Via binnenkant, hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. +60mē, bouwjaar onbekend.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Wetteren
Wij hebben een woning die is gebouwd in 1960, maar van deze woning is het dak 10 jaar geleden opnieuw geplaatst. Het dak is opnieuw geplaatst zonder isolatie. Wij zouden daarom het dak graag willen isoleren aan de binnenkant.
Isolatie
Antwerpen
Kruipkelderisolatie in de regio Kalmthout
Ik wens de kruipkelder van mijn prive willen laten isoleren. Hoogte 1m20, opp. 125mē, kelder is droog, huis van 1988.
Isolatie
Vlaams Brabant
Buitenmuurisolatie voor in de regio Heverlee
Ik wens buitenmuurisolatie voor mijn prive. Rijhuis van rond 1950, renovatie in 1996, opp. rond de 50mē, er is nog een spouw, maar daar zou al iso inzitten.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Stekene
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Plat dak met roofing op, huis van jaren 70, opp. 25mē, nog voor dit jaar. Ook indien mogelijk graag buitenmuurisolatie in de offerte.
Isolatie
Antwerpen
Muurisolatie voor een woning in Deurne
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een zijgevel. Dit is een blinde gevel naar de buren. Mogelijk is dit een spouwmuur . Gevel in vrije gevelsteen. Op een derde staan er wel leien tegen.
Isolatie
West-Vlaanderen
Isolatie voor een woning in Wingene
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een woning van 1911. Momenteel is de vloer reeds geïsoleerd . De muren zijn volle stenen muren. Ik wens graag de volledige woning te bekijken en de opties voor isolatie bespreken.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie te Geraardsbergen
Wij zijn onze huis aan het renoveren. Op dit huis is er zoweel een plat dak als een schuin dak aanwezig. Wij zouden deze daken graag willen isoleren. De daken zijn bekleed met dakpannen. Het platte dak is ongeveer 75mē en het hellende dak is 64mē.
Isolatie
West-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak + vloerisolatie in de regio Lissewege
Ik wens het dak en vloer van mijn prive willen laten isoleren. Dak via binnenkant, hellend dak met dakpannen, onderdak is er, opp. +150mē, huis van voor 1960. Voor de vloerisolatie, later komt er vloerverwarming, opp. +60mē.
Isolatie
Vlaams Brabant
Vloerisolatie in de regio Kessel-Lo
Ik wens de vloer van mijn prive(renovatie) te laten isoleren. Gelijkvloers, opp. +50mē, bouwjaar 1935.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Ieper
Ik zoeken een offerte voor de isolatie van een pannendak van 1963. Onderdak is mogelijk al voorzien maar ik ben niet zeker. ook is er in de zolder al iets voorzien van isolatie maar deze kan worden weggehaald en vervangen.
Isolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Kuringen
Ik wens het dak van mijn prive willen laten isoleren. Via binnenkant, hellend dak met leien zonder onderdak, opp. +150mē, vrijstaand huis van eind 1960.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Oostduinkerke
We hebben de woning verkocht waar we nu wonen. We hebben nu een woning aangekocht i. Gevels zijn wel wit geschilderd. en volgende de plannen is er een spouw aanwezig maar geen isolatie. Dit gaat over een vrijstaande woning van 1965.

Isolatie

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Dit was onze eerste ervaring en we zijn heel tevreden met het resultaat."

"Via deze manier van handelen kreeg ik keuze genoeg en kon ik zo een juist beeld krijgen van ver..."

R. Mulders


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.