Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Isolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsolatie-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Lint
Wij zijn opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het gaat om een hellend dak. Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 1978.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie te Zemst
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het isoleren van een plat dak. Het dak is bekleed met roofing. De grootte is ongeveer 50 mē. Isolatiedikte is tussen de 10-12 cm. De woning is gebouwd in 1962.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Moorslede
Ik wens het dak te isoleren van de woning. Deze is bereikbaar via een volwaardige zolder. Woning van zon' 20 jaar oud en onderdak voorzien. 8x9 zoldervloeroppervlakte.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Sint niklaas
Ik zoek een offerte voor isolatie via een kruipzolder die niet toegankelijk is. Ik ben ook niet zeker of er een onderdak aanwezig is.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Antwerpen
Wij willen een offerte voor het isoleren van een hellend dak. De grootte van het dak is ongeveer 250 mē en het is bekleed met leien.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie te Ruisbroek
Wij hebben een hellend dak van ongeveer 200 mē. Het is een punt dak. Het dak is bekleed met dakpannen en er is een onderdak aanwezig.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te Bredene
Ik wil mijn platte dak laten isoleren. Het dak is ongeveer 70 mē groot en is bekleed met roofing. In het dak is er een lichtkoepel aanwezig. De woning is zeker al meer dan 50 jaar oud.
Isolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie te Boom
Wij willen een offerte ontvangen voor buitenmuurisolatie. Het gaat in totaal om 12 op 9 meter. Het is een appartementsgebouw met 2 verdiepingen. Aannemer heeft bepaalde werkjes niet uitgevoerd en dit willen wij afwerken.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie te Koersel
Wij willen onze dak laten isoleren. Het gaat om een woning gebouwd in 1920. Hellend dak bekleed met dakpannen. De grootte is ongeveer 70-80 mē.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Sint-Martens-Latem
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het isoleren van een alleenstaande woning. Het bouwjaar van de woning is 1932. De woning is niet beschilderd en het gaat om een oppervlakte van 200 mē.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Hoboken
Dit is voor een tweede woning. Isolatie van een puntdak via een zolder. We wensen deze Ruimte te vormen tot twee slaapkamers. Geen onderdak voorzien en een dakpannen bekleding. 40mē. zoldervloeroppervlakte.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Bentille
Wij hebben een zadeldak. Deze zadeldak kan niet van binnen geïsoleerd worden dus de dakpannen moet eraf gehaald worden. Het dak is in totaal 60 mē.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Gavere
We wensen het dak te isoleren van een dak vanaf een volwaardige zolder. Onderdak is voorzien. Dak zelf bestaat uit leien. Geen idee van de oppervlakte.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Stekene
Ik zoek een offerte voor dakisolatie vanaf een volwaardige zolder. Onderdak is reeds voorzien. De woning is van 1963. Geen idee van de oppervlakte.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dak- en vloerisolatie te Aarschot
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het isoleren van een hellend dak en vloerisolatie. Het gaat om een zadeldak van 12 op 6 meter. Het dak is ongeveer 45° schuin. Verder wensen wij ook een zoldervloer te isoleren. Deze is ongeveer 54 mē.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie te Melle
Wij willen de buitenmuur van onze alleenstaande woning isoleren. De woning is gebouwd in 1930. Het is een alleenstaande woning. De muuroppervlakte van de buitenmuur is ongeveer 40-50 mē. Op dit moment zit er enkel houtbeslag en oude leien, maar verder niets van isolatie.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Heist-op-den-Berg
Wij willen van onze huis het dak isoleren. Het gaat om een hellende dak. Het dak is in totaal 90 mē. Bouwjaar van de woning is 1950. Het dak is bekleed met dakpannen.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Kapellen
Dak is reeds met rotswol tussen de kepers geïsoleerd. Nu wens ik deze met pur of isolatieplaten te isoleren. Ik weet niet zeker of er onder de rotswol een onderdak is voorzien. +- 70mē. Woning van 28 jaar waarvan nu het dak vernieuwd is.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te Middelkerke
Wij willen onze dak isoleren. HEt gaat om een binnenkant van een hellend dak. De grootte van het dak is ongeveer 11 op 7 meter. Dak is bekleed met dakpannen. Het bouwjaar is 1988.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Schoten
Offerte voor dakisolatie. Het bouwjaar van het appartementsgebouw is 1990. Het gaat om een plat dak. De grootte is ongeveer 100 mē.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Westerlo
Onze woning heeft een hellende dak. Het zijn eigenlijk 2 daken achter elkaar. De woning is gebouwd 30 jaar geleden. We zouden het willen isoleren.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te Brugge
Offerte voor het isoleren van een hellend dak. De woning is gebouwd in 1974. Het dak is 140 mē groot en bekleed met dakpannen.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Kortrijk
Dit is een hellend dak te isoleren via een zolder. Er is reeds een onderdak voorzien. De platten dak en de zoldervloer is mogelijk geïsoleerd. Geen idee van de oppervlakte. Graag had ik ter plaatsen met iemand bekeken welke mogelijkheden we hier wel of niet hadden voor het isoleren van het dak en ook de andere mogelijkheden voor isolatie na gekeken.
Isolatie
Antwerpen
Kruipkelderisolatie in de regio Kalmthout
Ik wil de kruipkelder van mijn prive te laten isoleren. Hoogte 80-90cm, opp. 30mē, kelder is droog, bouwjaar rond 1900. Liefst geen PUR.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te Zwevegem
Hellende dak isoleren. Woning is gebouwd in 1967. We wensen binnenkant te isoleren met glaswol. De diepte is ongeveer 16 centimeter. De oppervlakte 27 mē.

Isolatie

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden over de directe aanpak van deze service. Wat ze beloven, voeren ze uit."

C. Decruyenaere

"Zeer tevreden over de goede uitwisseling bruikbare contacten en verkopen."

D. Zeegers


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.