Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Internationale bedrijven database: Ontvang snel meerdere gratis offertesInternationale bedrijven database-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Aankoop van een database voor een bedrijf in Deurne
In het kader van prospectie voor ons facilitair meetinstrument in de regio Vlaanderen en Brussel, zijn wij op zoek naar een databank. Doelgroep: managers binnen het vakgebied Facility Management, verantwoordelijken Infrastructuur, gebouwenbeheerders die zich situeren in kantooromgevingen (min. 100 werkplaatsen), hotels & ziekenhuizen. Graag een prijsindicatie die ze kunnen opnemen in hun businessplan. Reageren kan via vermeld mailadres. Bedankt.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Database voor een bedrijf in Wemmel
We zijn vooral op zoek naar Waalse en Franstalige Brusselse bedrijven om onze database uit te breiden. In de tweede instantie zijn we ook op zoek naar Nederlandstalige bedrijven.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
B2B database voor vertaalbureau/tolkbedrijf in West-Vlaanderen
Wij zijn op zoek naar een B2B database (zowel van nationale als internationale bedrijven), dit voor iemand die binnen ons bedrijf aan prospectie zou doen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.

Internationale bedrijven database

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Aangenaam verrast door de snelle en toepasselijke reacties. We gaan zeker nog via Bobex offerte..."

"Via jullie dienst kreeg ik degelijk en bevoegd advies, waardoor verdere offertes overbodig ware..."

R. vAN Daele


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.