Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Installatie zonnepanelen offerte: Ontvang snel meerdere gratis offertesInstallatie zonnepanelen offerte-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Duffel
Ik zoek zonnepanelen voor mijn prive/zaak te leggen. Plat of hellend dak kan, verbruik is nog te bekijken, opp. +30m≤. Kan bij goed weer/offerte.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Oostende
Ik ben op zoek naar zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend pannendak, zuidgericht, 3-4 personen, opp. +40m≤. Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Merksem
Ik wens zonnepanelen voor op onze prive. Rijhuis met plat dak met roofing op, 2 personen, opp. +30m≤, wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Kaprijke
Geachte, Als eigenaar van een 3gevel woning van de jaren 80 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Wij wonen hier met 3 personen en we verbruiken een 230Ä per maand aan enkel stroom. De panelen moeten op een plat dak komen met enkele lichtkoepels. Kan u mij contacteren voor een plaatsbezoek en offerte bijgevolg. Mvg, Liza.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Offerte voor zonnepanelen te Gent
Als eigenaar van een rijwoning met een 7 m gevel zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Wij betalen 200Ä aan gas en stroom per maand. Wij wonen hier met 2 personen. We hebben een plat dak met epdm afwerking. Dit dak is zeker 70≤m. Kan u mij bellen voor een afspraak. Alvast bedankt.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Gent
Ik ben eigenaar van een rijwoning met 8 m gevel. Het bouwjaar is 1960. Ik zoek offertes voor zonnepanelen. Wij wonen hier met 3 personen. Ik zit ongeveer op een verbruik van 3500 kilowatt. De plaats waar ze moeten komen is een plat dak met roofing van 120m≤. Hier zijn geen lichtkoepels of geen schouwen in. Kan u mij contacteren voor een afspraak.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Rumbeke
Beste, Als gezin met 2 kindjes zoeken we zonnepanelen voor onze woning. We hebben een stroomverbruik van 4000 kilowatt. Het huis is van 2011. Kan u mij contacteren voor een afspraak . Dank u , Tommy
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Dilbeek
Ik ben eigenaar van een vrijstaand huis van 1979. Het zadeldak is in dakpannen. We verbruiken aan stroom en gas samen 300Ä per maand. De verwarming is op gas. Ik heb een vijver met een pomp die dag en nacht aanstaat. Nu zoek ik zonnepanelen om mijn stroomkosten naar beneden te krijgen. Kan u mij contacteren voor een bezoek en offerte. Dank u.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen in Retie
We zijn eigenaar van een vrijstaande woning. Het huis is van 1997. Het dak is een golfplatendak. We verbruiken 3 a 4 000 kilowatt per jaar. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Wetteren
Beste, Wij zoeken enkele offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op een epdm rubberen dak van 28m≤ a 30 m≤. Dit is een dak losstaand van de woning maar hier is er wel vrij veel schaduw. Er is ook aangebouwd bijgebouw. Kan u ons contacteren aub voor het opmaken van een mooie offerte ? Alvast bedankt, M . Remue
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Temse
Beste, We zoeken offertes voor zonnepanelen. We zijn eigenaar van een in dakpannen dak van +- 100m≤. De achterkant staat op het zuiden en dit zonder schaduwplekken. Ons stroomverbruik is ongeveer 3400khw per jaar. Kan u ons contacteren voor het maken van een offerte. Dank u.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Diepenbeek
2005 als bouwjaar. 2000Ä aan gas en stroom. Ik heb ondertussen een zwemvijver sinds de zomer met 2 pompen die dag en nacht aanstaan. Ook een bijbouw bijgezet. Ook 2 kindjes aanwezig. Vrijstaande woning. Normale dakpannen. 1 Velux aan de achterkant. 11,10m op 9m, hellingsgraad van 45į.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Ingelmunster
Beste, Ik bezit een halfopen huis van 1960. Deze heeft een 6m brede gevel en een bijgebouw van 2,80m breedte . Ik woon momenteel alleen, doch zijn de verwachtingen dat we hier met 4 mensen gaan wonen. Verwarming op gas. Gewone rode dakpannen op het dak. Geen Veluxen of dakramen aanwezig, wel 1 gemetste schouw aan de zijkant met de buur. Kan u mij bellen voor een afspraak ? Alvast bedankt Met vriendelijke groeten, Tom V. H.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Marke
Eigen woning van 68 gebouwd. Het platte dak is de woning zelf. Dit dak bestaat uit roofing van zo'n 10 jaar oud en reeds geÔsoleerd. Koepel van 0.6x0.6. Ik zoek een offerte voor zonnepanel van zeker 3300kw verbruik.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen in woning in Marke
We hebben een vrijstaande woning met 16m gevel. Er zijn 2 veluxen in het dak, maar voldoende plaats voor zonnepanelen. Het dak is Westen gericht. Graag ter plaatse komen kijken voor een bestek.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen plaatsen voor een woning in Maarledal
We doen deze aanvraag voor onze eigen privťwoning. Panelen kunnen het beste worden geplaatst op een aangebouwd bijgebouw met roofing dak. Zeker 20m≤ beschikbare oppervlakte zonder schaduw. Verbruik en rendement zijn niet gekend. Graag had ik ter plaatsen een afspraak gemaakt om de offerte voor de plaatsing van deze panelen te bespreken.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in everbeek
Graag een offerte voor de instalatie van zonnepanelen . Deze kunnen op de grond geplaatst worden. Dit is bouwgrond ,onmiddellijk aan de woning en uiteraard mijn eigendom .Oppervlakte van zeker 20 m≤ -50m≤ zeker beschikbaar aan zuidkant . Woning zelf is gebouwd in 97. Momenteel liggen op het dak reeds zonnepanelen dat voldoende is voor het gewone verbruik van de woning. Ik heb echter ook elektrische verwarming die ik graag zou wensen op te vangen via deze instalatie. Momenteel heb ik twee elektriciteitsmeters, dag en nachttarief . Nachttarief uiteraard voor de verwarming. Kan dit bij plaatsing van deze zonnepanelen instalatie eventueel veranderd worden. Ik ben telefonisch bereikbaar voor een afspraak ter plaatsen , voor de meer praktische kant.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in poperinge
Graag een gerichte offerte voor het plaatsen voor zonnepanelen op een pannendak. Deze dakconstructie is reeds voorzien voor zonnepanelen. het betreft nieuwbouw van 2010 die we sinds 2011 bewonen. We verwarmen nu met een warmtepomp waardoor we een iets hoger verbruik hebben. ongeveer 11.000 kw op jaarbasis. Bedoeling is zoveel mogelijk hiervan op te vangen via deze zonnepanelen instalatie. Graag ontvangen we dus een offerte voor zo rendabel mogelijke zonnepanelen. Het dak zelf is zuidoostelijk gericht en heeft op een dakvenster na een volledig beschikbare oppervlakte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Oudenaarde
Ik heb een combinatie van een zowel plat als hellend dak. de bekleding van beide daken zijn leisteen voor het hellende dak en epdm rubber met kiezel voor het platte dak. Er is ruw geschat zo'n 40m≤ aan beschikbare oppervlakte aanwezig. De oriŽntatie van deze daken is zuidoostelijk. Ik ben telefonisch bereikbaar voor een afspraak te maken ter plaatsen?. Hier kunnen we dan de offerte voor de instalatie van de zonnepanelen overlopen en bekijken wat het rendement aan groene energie zal zijn.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Opdorp
Ik heb een iets ouder woning, 1951. Met een bekleding in gelakte ijzerplaten. Ik heb hier 6x7m vrije ruimte aan de voorkant van mijn woning, die tevens zuidoostelijk gericht is. Is het mogelijk om hier voor 3000kw zonnepanelen te plaatsen. Graag had ik met de prijs ook verder informatie gewenst over de instalatie en de mogelijke premies. U kunt mij op dit nummer bereiken voor een afspraak ter plaatsen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Berchem
Ik wens de zonnepanelen te plaatsen op de achterbouw van mijn woning. Deze heeft een roofing bekleding en een totale oppervlakte van ongeveer 20-30m≤. Er staan wel twee hellende daken naast dus ik weet niet hoeveel schaduwruimte er is. Graag daarom een afspraak ter plaatse om dit samen te bekijken. Ook wens ik een offerte met de prijs en informatie over de plaatsing en instalatie van een zonnepaneleninstallatie.
Zonnepanelen
Antwerpen
Installeren van extra zonnepanelen
Wij hebben reeds zonnepanelen liggen van onze aannemer van sleutel op de deur. Maar deze vonden wij toch net iets te prijzig. Wij zijn op zoek naar betere condities. Wij vermoeden nog een 33-tal extra panelen te kunnen laten plaatsen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Zwalm
Ik ben van plan indien ik een interessante offerte krijg om binnen de 6 maanden over te gaan tot instalatie. Ik heb een dak van ongeveer 75-100m2 en volledig naar het zuiden gericht. De bekleding bestaat uit dakpannen. Graag een offert voor de installatie voor minstens 5500 kw op jaarbasis aan panelen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
offerte voor zonnepanelen in Beveren
het is voor de installatie op het huis van mijn dochter, uiterlijk tegen juli. Minstens een oppervlakte van 25 m≤ beschikbaar. Jullie mogen bellen voor een fysieke afspraak. mvg, Gilbert A.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Sint-Katelijne-Waver
Ik doe deze aanvraag voor mijn ouders maar ik handel de prijsofferte en het papierwerk af. Het gaat hier om een dak met meerdere hellende vlakken en dakpannen. Het meest interessant georiŽnteerde gedeelte, pal op het zuiden, is tussen de 20 en de 30m2 groot en heeft enkel een beetje schaduw door een schouw. Ik heb geen idee wat hun huidig verbruik is. Gelieve als u een offerte op maakt ook informatie te geven over de praktische aanpak van de installatie en de mogelijke fiscale voordelen. Afspraak zal waarschijnlijk in het weekend gemaakt moeten worden.

Installatie zonnepanelen offerte

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prachtig gedetailleerde offerte. Ligt nog steeds in de running."

S. Brosens

"Zeer tevreden, vooral over de snelheid waarmee de leveranciers reageerden."

A. Goderis


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.