Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Installatie zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesInstallatie zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Herzele
Verbruik is niet nagemeten. Plaatsing is gewenst open een garage losstaand van de woning met een epdm rubberen dak van z'on 40m≤. Dit dak is recent vernieuw maar de woning zelf is 30 jaar oud. Geen idee van het verbruik.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Nijlen
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Zowel plat als hellend dak is er, opp. plat: +50m≤, 4 personen, termijn is nog te bekijken.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Berlaar
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend leiendak, zuidgericht, 3500kwh, opp. plaats voor 14 panelen, wanneer is aan offerte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Opwijk
Ik ben eigenaar van een rijwoning van 2002 en zoek een offerte voor zonnepanelen. Het dak is 8 m breed en 3m hoog. Op dit moment betaal ik 135Ä per maand aan gas en stroom samen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte ? Groeten, Marivoet
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Oostrozebeke gezocht voor een teler
Het gaat over een bedrijfspand van 2016 waar we zonnepanelen op willen plaatsen. Ik zit ongeveer aan 16 000 kilowatt. De oppervlakte van het platte dak is 35m op 15m , met in het midden een lichtkoepel. De afwerking is in roofing. Kan u mij bellen voor een plaatsbezoek en mooie offerte. Alvast bedankt. Kris.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Avlegem
Ik zoek een offerte voor een zonnepanelen installatie. De woning is van de jaren 80. Het huidige dak bestaat uit dakpannen. Gevelbreedte van 6m.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Pittem
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en 2 veluxen, opp rond de 30m≤, zuidwestgericht, 3 personen, tijdstip gaat aan de offerte liggen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Wondelgem
Ik wens zonnepanelen op mijn woning. Hellend dak met dakpannen (zonder velux momenteel). Zuid-zuidwest. Rond de 25-30m≤. Plaatsing zeker nog dit jaar.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Denderleeuw
Dag en nachttarief samen zeker een verbruik van +5000kw op jaarbasis. Pannendak met enkel twee dakvensters, voor en achterkant. Ik heb wel geen idee van de oriŽntatie en bijgevolg het rendement van dit dak. Graag had ik met verschillende leveranciers ter plaatsen bekeken welke prijs ik zou moeten betalen voor een degelijke zonnepanelen installatie.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Sint Niklaas
Dit is een woning van zo'n 30 tot 40 jaar oude. Ik zou de zonnepanelen installatie echter niet op mijn woning zelf willen plaatsen maar eerder op een garage, los van de woning. Deze heeft een roofing dak van zo'n 20-30m≤. Hier staat wel een lichtkoepel in van toch zeker 1m≤. Is het mogelijk om ter plaatsen een gerichte offrete en verdere informatie over de installatie van deze zonnepanelen te ontvangen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Offerte aanvraag voor zonnepanelen in Rijkevorsel
Graag een offerte voor zonnepanelen. De totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen bedraagt 70 m≤. Zelf zijn we een gezin met 5 kinderen en verbruiken maandelijkse ongeveer 2600 Kwh.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Lokeren
Ik heb een dak in leisteen waarvan de achterkant naar het zuiden is gelegen. Aangezien dat hier reeds een zonneboiler is geplaatst vermoed ik dat dit zeer geschikt is voor de plaatsing van zonnepanelen. Ik wens mijn jaarverbruik is momenteel ongeveer 5000kw. Het totale dak aan de zuidkant is meer dan 100m≤, maar hier zit nog een dakkapel in en uiteraard de thermische panelen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Erembodegem
IK wens graag een prijsopgave voor de instalatie van een zonne-energiesysteem op ons bedrijfsgebouw. Ik heb een licht hellend dal waarvan de grootte tussen de 3000 en de 4000m2 zal liggen. Ons jaarlijks energieverbruik is 1.2 megawatt. gelieve mij telefonisch te contacteren om ter plaatse een afspraak vast te leggen. Ikzelf ben verantwoordelijk voor de gebouwen en zal deze prijsoffertes voor leggen aan de directie . Deze zullen dan een leverancier kiezen om hiermee verder te gaan.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een landbouwbedrijf in Meerle
Graag een offerte voor de plaatsing van een zonnepanelen instalatie voor mijn landbouwbedrijf. Het meeste geschikte gebouw lijkt me ene loods. Het dak heeft staalplaten als bedekking en is pal gericht op het zuiden. De beschikbare oppervlakte is in totaal 1500m2. Ik verbruik momenteel 10.000kw. Dit gebouw staat op 30 topt 40 m van het hoofdgebouw. Graag ene offerte en verdere informatie, over de groene stroom certificaten en subsidies.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Balegem
Ik wens voor minstens 2500 kw aan zonne-energie op te wekken. Graag had ik hiervoor een offerte verkregen voor plaatsing van de zonnepanelen, alsook wat verdere informatie over de mogelijke subsidies. Ik heb een dak in pandkaken waaraan het zuidelijk gelegen gedeelte ongeveer 100m2 is.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen met zonneboiler voor een woning in Bertem
Graag wens ik offertes van een zonnepanelen instalatie en een zonneboiler met elkaar te vergelijken. We hebben een jaarlijks verbruik van 46000kw elektriciteit en 1600m3 gas. Ik heb een dak met twee hellende vlakken waarvan er een zuidelijk, gericht is . Deze heeft een oppervlakte van 100-120m2. Het gaat om een oudere bungalowwoning met leien als dakbekleding.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Zwalm
Ik ben van plan indien ik een interessante offerte krijg om binnen de 6 maanden over te gaan tot instalatie. Ik heb een dak van ongeveer 75-100m2 en volledig naar het zuiden gericht. De bekleding bestaat uit dakpannen. Graag een offert voor de installatie voor minstens 5500 kw op jaarbasis aan panelen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Begijnendijk
Graag een offerte voor zonnepanelen en een zonneboiler. Ik wens energie te besparen en ben nu een vergelijking aan het maken van de verschillende mogelijkheden. Ik heb een hellend dak waarvan de voorkant naar het zuidwesten is gericht. Deze heeft een oppervlakte van ongeveer 50m2 in dakpannen. Graag een offerte voor instalatie en verdere informatie over winst op de factuur.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Wevelgem
Graag een offerte voor een nieuwbouw waar vanaf eind juni de panelen op kunnen worden geplaatst. Ik wens volledig onafhankelijk te worden van het elektriciteitsnet en wens dus zo'n . Dus in totaal wens ik zo'n 3500 kw aan zonne-energie op te wekken. Het gaat hier om een open bebouwing met een Epdm dak van ongeveer 120m2 zonder hindernissen. Is het naast de offerte ook mogelijk om verdere informatie te geven over de winst op de factuur, subsidies en groene stroom certificaten.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Epegem
Graag had ik deze panelen nog zeker dit jaar gepland. Daarom had ik graag een afspraak gemaakt met uw leveranciers om ter plaatse een prijsofferte te bespreken. Ik ben op dit nummer altijd bereikbaar. Ik heb een alleenstaande piramidedak waarop verschillende mogelijkheden zijn tot installatie. Het dak heeft gewone dakpannen als bekleding. Graag een contact voor de offerte en instalatie, dank u.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen offerte voor een woning in Nieuwekerke
ik wens graag na te gaan of het rendabel zou zijn om mijn energie via een zonnepanelen installatie op te wekken. Ik heb een zadeldak waarvan een zijde naar het zuidoosten is gericht. Deze heeft een dakpannen bekleding en een oppervlakte van ongeveer 14x7 m. Ik heb een vrij hoog jaarlijks verbruik, 8000-9000kw.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Tessenderlo
Deze panelen moeten ten laatste tegen de 1ste juni geplaatst worden. Ik wens voor 5000 kw pv zonnepanelen te plaatsen. Graag hiervoor een prijsofferte van verschillende leveranciers zodat ik kan vergelijken. De voorkant van mijn woning is naar het zuidwesten gelegen. Deze heeft een oppervlakte van ongeveer 50m2 en heeft een schouw. De bekleding bestaat uit dakpannen. De zonneboiler zou ik wensen te plaatsen voor het sanitair. Gelieve hiervoor een aparte offerte op te maken.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen en een zonneboiler voor een woning in Leuven
Ik wens deze panelen in de loop van 2013 te plaatsen. Daarom wens ik een offerte met prijzen voor installatie en verdere info over de zonnepanelen en mogelijke subsidies. Het is een dak met een hellend vlak. Helingsgraad is ongeveer 45į en de opp +- 80m2. Het bestaat buit dakpannen en is volledig naar het zuidwesten gericht. Ik verbruik ongeveer 5000kw waarvan 60% nachttarief. Naast de zonnepanelen wens ik ook de mogelijkheden en de offertes voor een zonneboiler te ontvangen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Beveren
Ik zou willen nakijken of ik een rendabele zonnepanelen installatie kan plaatsen op mijn garage deze heeft een oppervlakte van circa 6x5m. De bedekking zijn dakpannen en hij is naar het zuidwesten gericht. de garage ligt op ongeveer 4m van de woning.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een boerderij in Oudenaarde
Indien mogelijk zou ik graag een afspraak maken ter plaatse met u om de installatie te bespreken. We hebben een boerderij maar zouden deze panelen willen plaatsen op een ven de schuren. Deze liggen op een afstand van 20m of meer van onze woning en hebben allemaal een golfplaten dak. We verbruiken momenteel 13536 kw. Is het mogelijk om hiervoor rendabele zonnepanelen te plaatsen om dit met zonne-energie op te vangen?

Installatie zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"De medewerkers van Bobex hebben zeer correct en snel gehandeld."

P. Bernaerts

"Zeer tevreden over de service en snelle reactie van Bobex. Alvast dank hiervoor."

D. Van Den Bril


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.