Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Installatie warmtepomp: Ontvang snel meerdere gratis offertesInstallatie warmtepomp-warmtepomp

Ontvang nu meerdere offertes: WarmtepompOfferte aanvragen-warmtepomp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Warmtepomp
Limburg
warmtepomp voor een woning in Dilsen Stokkem
Momenteel heb ik 2 pelletkachels die voor de verwarming van het huis zorgen. Ook heb ik een gasbrander die enkel voor het water wordt gebruikt. Ik wens over te stappen op zonnepanelen en daarnaast ofwel een zonneboiler of warmtepomp. De centrale verwarming en de leidingen hiervan zijn recent vernieuw Waterleiding zijn wel eist ouder en zullen vervangen moeten worden. Deels ijzer en deel cotex. Graag had ik met u ter plaatsen besproken wat de mogelijkheden en de prijs voor de installatie van een warmtepomp zou kunnen zijn.
Warmtepomp
Limburg
Warmtepomp voor een woning in Kermt
Ik zou graag offertes wensen van warmtepompen. Het is voor de vloerverwarming. Ik gebruik al 25 jaar de stookolieketel die inmiddels aan vervanging toe is. Reeds maak ik voor het elektriciteitsverbruik al gebruik van de zonnepanelen.
Warmtepomp
Vlaams Brabant
Warmtepomp installatie
Wij hebben een villa met 2 circuits (boven, beneden) en vloerverwarming. Wat zijn de mogelijkheden voor een warmtepomp en besparing?
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Warmtepomp voor een woning in Lovendegem
Dit is voor een iets oudere woning. We hebben ook een aanvraag gedaan voor een zonneboiler voor primair warm water maar afhankelijk van de prijs en het rendement zullen we deze in combinatie of enkel voor verwarming gebruiken.
Warmtepomp
Vlaams Brabant
Warmtepomp voor een nieuwbouw uit begijnendijk
Ik wens te een offerte en een vergelijking te maken met een warmtepomp en andere energiebesparende maatregelen. Ik heb geen idee welke type het beste gepast is voor mijn woning en wens dus een afspraak om ter plaatse advies te krijgen. Het gaat om een nieuwbouw uit 2009
Warmtepomp
Vlaams Brabant
warmtepomp voor een bedrijf in Huizingen
Ik wens graag te besparen op onze energie rekening. Daarom had ik graag een offerte ontvangen voor de installatie van een warmtepomp. Op een eerste zicht dacht ik dat een lucht-lucht systeem het meest praktische is voor onze gebouwen, maar ik sta open voor uw advies. We zijn een bureel gebouw met een maximale bezetting van 20 mensen.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Warmtepomp voor een woning in Oostakker
Graag een vrijblijvende offerte van warmtepomp. Ik zou de warmtepomp graag gebruiken voor warm water en verwarming. Het type wat ik graag zou willen plaatsen is lucht-water.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Warmtepomp voor de verwarming van een woning in West-Vlaanderen.
Ik zoek een warmtepomp ter vervanging van onze mazout. Ik heb een iets oudere woning met een grote tui, e, kelder. Behalve dubbele beglazing heb ik niet zoveel isolatie.
Warmtepomp
Antwerpen
Offerte en informatie aanvraag voor een warmtepomp, Antwerpen
Voor ik een warmtepomp installeer wens ik eerst verdere informatie over de kostprijs, eventuele subsidies en de verschillende types. Ik beschik over een groot gazon en dus voldoende ruimte. Afspraak ter plaatse is mogelijk.
Warmtepomp
Limburg
Informatieaanvraag voor een warmtepomp in Limburg
Ons huis dateerd van 97 maar we hebben wel dubbele beglazing en dakisolatie. We wensen graag verdere informatie over wat wel en niet mogelijk is met watmtepompen en wat het volledige kostenplaatje zou zijn. Indien u een afspraak wenst zijn wij enkel op zaterdag bereikbaar.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Warmtepomp aanvraag voor privÚwoning in West-Vlaanderen
In maart zal ik verbouwingen doorvoeren die ervoor zullen zorgen dat de woning beter ge´soleerd zal worden. Ik heb twee jaar geleden een nieuwe ketel gehangen en zou nu willen kijken wat de voor en nadelen zijn als ik een warmtepomp zou nemen. Moet ik dan een nieuwe ketel hangen? en wat zijn de verschillen tussen de andere types?
Warmtepomp
Vlaams Brabant
Nieuw verwarmingsysteem voor privÚwoning in Vlaams Brabant
wij zijn op zoek naar een vervanging voor onze 40 jaar oude mazoutketel. Op dit moment hebben wij elektriciteit via zonnepanelen die wij in 2010 hebben geinstaleerd; wij willen nu kijken of het voordeliger zou zijn onze mazoutketel te vervangen door een warmtepomp of eventueel een zonneboiler. Gelieve voldoende informatie op te sturen dank u
Warmtepomp
Antwerpen
Offerteaanvraag voor een warmtepomp, Antwerpen
Wij zijn op dit moment aan het overwegen wat het meeste rendabel zou zijn voor ons huis een zonneboiler of een warmtepomp. Daarom had ik graag uw offerte en verdere informatie gewenst over de verschillende types van warmtepompen. Deze zou daarna eind dit jaar of begin volgend jaar geplaatst kunnen worden.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Warmtepomp voor sanitair en warm water, Oost-vlaanderen
Het is een goed bereikbaar aleenstaand huis. De isolatie is door mijzelf gedaan. Ik heb geen enkele kennis over de verschillende types van waterpompen en zou hier graag meer informatie over krijgen.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag warmtepomp gezinswoning, Oost-Vlaanderen
Onze woning is recentelijk ge´soleerd met isolatieplaten en nieuwe glasramen. We zouden vooral willen besparen op onze verwarming. Op dit moment hebben we een mazout ketel
Warmtepomp
Limburg
Warmtepomp voor gezin in Limburg
Wij hebben nu een elektrische boiler van 200l (net voldoende) en elektrische accumulatie verwarming. Gezin bestaat uit 4 personen. Graag zouden wij zo snel mogelijk reactie krijgen want de bestaande boiler is beginnen lekken. Koelen of warmen van de leefruimten zijn een optie maar geen must, het gaat vooral voor warm sanitair water.
Warmtepomp
Vlaams Brabant
Warmtepomp voor sanitair warm water + centrale verwarming, Halle
Graag had ik een offerte gehad voor het plaatsen van een warmtepomp die moet dienen voor het sanitair warm water en de centrale verwarming. Betreft een driegevel woning die in april volledig zal worden ge´soleerd naar lage energie woning.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag installatie warmtepomp, West-Vlaanderen
Ik had graag even geweten wat een warmtepomp kost en indien dit rendabel genoeg is. Graag een voorstel. Wij verwarmen momenteel met mazout. +/- 70 euro aan elektriciteit. Bedankt.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Installatie warmtepomp, prijsofferte voor klant in Baardegem
Is het mogelijk ons wat informatie te bezorgen omtrent de installatie van een warmtepomp? Graag hadden wij geweten hoeveel dit zou kunnen kosten, voor/nadelen, e.d. Bedankt.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte installatie warmtepomp voor zwembad, Oost-Vlaanderen
Wij hadden graag een voorstel gekregen voor de installatie van een warmtepomp, dit voor onze zwembad. Kunnen jullie ons dit bezorgen? Bedankt.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Warmtepomp voor gebouw in West-Vlaanderen
Wij hadden graag een offerte en bijkomende informatie ontvangen omtrent warmtepompen. Wat zijn de mogelijkheden, voor/nadelen, is er eventueel sprake van premies? Gebouwen zijn tamelijk oud en dus niet goed ge´soleerd.

Installatie warmtepomp

Kies voor een warmtepomp, zuinig en groen
Een warmtepomp is dé oplossing om een gebouw op een milieuvriendelijke manier te verwarmen. De pomp haalt de warmte uit de aarde of uit de omgeving en drukt deze samen om een gebouw of huis op te warmen. Het enige wat deze vorm van verwarming verbruikt is de elektriciteit die de compressor gebruikt. Het is een enorme besparing voor zowat elk gebouw. En een investering die je snel terug kan verdienen. Bovendien zijn er vaak gemeentelijke premies voor de plaatsing van een warmtepomp.

Laat warmte binnen met een warmtepomp
Haal de warmte binnen en hou ze binnen. Met een warmtepomp brengt u alle warmte uit de buitenlucht, grond of grondwater naar binnen. Enkel met een goede isolatie blijft deze warmte ook effectief binnen. Wees er dus zeker van dat het gebouw waarop u een warmtepomp wilt aansluiten goed geïsoleerd is.

Vele oplossingen mogelijk

Er zijn vele oplossingen voor wie een warmtepomp wil plaatsen. Als je een nieuw gebouw gaat bouwen is ongeveer alles mogelijk. Maak dan vooral op voorhand de beslissing. Als je een warmtepomp wilt laten plaatsen op een bestaand huis hangen de mogelijkheden af van de locatie. Sowieso zijn bepaalde types altijd en overal mogelijk. Maar afhankelijk van de locatie van het gebouw, de oppervlakte van het omliggende terrein en het budget kies je best voor de ene of andere oplossing.

Een goede warmtepomp en een goede installateur voor warmtepompen kies je niet zomaar. Contacteer ons daarom, vul onderstaand formulier in en wij brengen u in contact met verschillende leveranciers. U vergelijkt rustig de verschillende offertes en maakt zelf een keuze.Offerte aanvragen-warmtepomp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Via Bobex ben ik op een eenvoudige wijze bij diverse leveranciers terechtgekomen, heb ik meer i..."

J. Van Gucht

"Bobex geeft meteen een goed zicht op een dienst die we niet vooraf kenden. We kunnen dis zeer s..."

J. Paulussen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.