Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Installatie track trace systeem: Ontvang snel meerdere gratis offertesInstallatie track trace systeem-gps tracking systeem

Ontvang nu meerdere offertes: GPS Tracking SysteemOfferte aanvragen-gps tracking systeem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
GPS Tracking Systeem
Limburg
Voertuiglokalisatiesysteem voor een autoverhuurbedrijf
Beste, Wij zijn van autoverhuur Broekx, en we gaan meerdere vestigingen openen. We hebben reeds 1 vestiging voor 25 wagens, de 2e zal een 27-tal wagens bevatten en wordt deze maand geopend in Opglabbeek. Nu willen wij een systeem wat we steeds kunnen uitbreiden wanneer we in de toekomst een 3e, 4e, 5e vestiging gaan openen.
GPS Tracking Systeem
Antwerpen
Track & trace systeem voor een bedrijf in Oostmalle
Graag een offerte voor 4 voertuigen. We wensen hierop vooral een systeem te plaatsen voor rapportering, riteregistratie en opvolging van de buitendienst. Momenteel hebben we reeds 17 voertuigen met dergelijk systeem die we eventueel zullen vervangen. Gelieve in de voormiddag te bellen tijdens de week. Ik ben niet bereikbaar op woensdag.
GPS Tracking Systeem
Oost-Vlaanderen
Track & Trace systeem voor een bedrijf in Gent
We zijn begonnen met een bedrijf actief in luchthavenvervoer en koerierdienst. Onze voornaamste doelstellingen voor dit systeem zijn: de buitendienst opvolgen en rapportering nakijken; alsook een beveiligingssysteem op te stellen voor onze personeelsleden. De installatie zal begin 2013 plaatsvinden. Momenteel hebben we 2 personenwagens.
GPS Tracking Systeem
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in West-Vlaanderen
Ons wagenpark bestaat uit 12 bestelwagens en 3 personenwagens. Het kan eventueel zijn dat we eerst bij wijze van testfase enkele wagens met dit systeem laten uitrusten. Eind dit jaar zouden alle wagens met dergelijk systeem moeten worden uitegrust.
GPS Tracking Systeem
Vlaams Brabant
GPS traking systeem voor een aanhangwagen in Vlaams Brabant
Ik maak voor mijn werk vaak gebruik van een remork waar ik dan mijn spullen in deponeer voor als ik op een werf moet werken. De laatste remork is op een nacht van een werf verdwenen met al de spullen erin. Om dit in de toekomst te vermijden wil ik graag mijn nieuwe remork uitrusten met een GPS systeem waarmee ik deze kan opsporen als hij weer verdwijnt.
GPS Tracking Systeem
West-Vlaanderen
Track & Trace systeem voor een farrmaceutisch bedrijf in West-Vlaanderen
We hebben een wagenpark van 8 bestelwagens die we gebruiken voor het vervoer en de verdeling van geneesmiddelen. Nu willen we deze uitrusten met een syteem om de chauffeurs en de routes te controleren.
GPS Tracking Systeem
Antwerpen
Anti-diefstalsysteem voor landbouwvoertuigen, Antwerpen
We hebben een bedrijf gespecialiseerd in landbouwvoertuigen. We zijn nu van plan om een voertiug bij wijze van test te laten uitrusten met een anti-diefstal systeem. Het zou hier gaan om een zware tractor. Indien we hierover tevreden zijn kunnen we onderhandelen om het systeem ook op onze andere voertuigen te laten installeren.
GPS Tracking Systeem
Oost-Vlaanderen
Offerte voor GPS tracking systeem voor bestelwagens, Oost-Vlaanderen
Wij overwegen een GPS Tracking systeem te installeren in onze bestelwagens. De bedoeling is om enerzijds na te gaan waar elke bestelwagen zich op een bepaald moment bevindt en anderzijds onze klanten een bewijs te kunnen bezorgen van de aankomst- en vertrektijd van onze mensen. Bedankt.

Installatie track trace systeem

Een live GPS volgsysteem, het klinkt misschien als chinees in de oren maar het heeft vele functies. Steeds meer bedrijven die graag snel op de noden van hun klanten inspelen maken er gebruik van. De werking is simpel. Er kan in verschillende auto's een zender worden geplaatst. Deze geeft aan een satelliet door wat zijn positie is. En deze positie komt via het internet bij u op kantoor, op uw laptop of zelfs op uw smartphone terecht. Zo kan u altijd en overal te weten komen waar uw medewerkers zich bevinden.

De voordelen van dit systeem voor interventies is enorm. Haast elke dienst met een alarmcentrale gebruikt de technologie op zijn voertuigen. Een dringende oproep komt binnen en daar moet snel en efficiënt op gereageerd kunnen worden. Met een GPS trackingsysteem weet de centrale op elk moment waar zich een interventiewagen bevindt. Zo heeft de alarmcentrale een duidelijk overzicht van wie zich waar bevindt en kan er snel en efficiënt gereageerd worden op een dringende oproep.

Voor vele andere redenen is GPS tracking een handig instrument. Een duidelijke ritregistratie van uw vertegenwoordigers kan bijzonder handig zijn. Zo kan je de werkuren altijd perfect registreren zonder discussie. Vergelijk daarom verschillende track & trace oplossingen en ontdek hoe GPS ritregistratie ook nuttig kan zijn voor uw situatie. Vul onze vragenlijst in en ontvang verschillende offertes. Zo vergelijkt u alle aanbiedingen (van simpele zenders tot grotere systemen).Offerte aanvragen-gps tracking systeem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Een super initiatief, veel gemakkelijker dan elke leverancier apart aan te schrijven. Zeker vo..."

"De dienst heeft goed werk geleverd."

I. Pauwels


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.