Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Installatie tijdsregistratiesysteem: Ontvang snel meerdere gratis offertesInstallatie tijdsregistratiesysteem-prikklok of badge-lezer

Ontvang nu meerdere offertes: Prikklok of badge-lezerOfferte aanvragen-prikklok of badge-lezer

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant
Prikklok voor frankeermachinebedrijf
Wij zijn op zoek naar een prikklok voor ons frankeermachinebedrijf. Bedankt voor uw prijsopgave.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsregistratie via werkorders voor carroseriebedrijf in Oost-Vlaanderen
Als carrosseriebedrijf hadden we graag tijdsregistratie kunnen opvolgen via werkorders. Graag hadden wij geweten WIE er op een of andere voertuig heeft gewerkt alsook hoelang. Voor bijkomende informatie kunt u ons steeds contacteren. Bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Intelligent tijdsregistratiesysteem, offerte tijdsregistratie
We zoeken een intelligent tijdsregistratiesysteem voor het opvolgen van werktijden. graag contact, meer informatie en een offerte
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Informatieaanvraag prikklok
Graag had ik wat meer informatie gekregen i.v.m. prikklok. Dit voor 6 personen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant
Tijdsregistratie van arbeiders & bedienden
Tijdsregistratie van arbeiders en bedienden + toegangsregistratie via toegestane toegangsdeuren. Graag wat informatie alsook een prijsofferte. Met dank.
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant
Prikklok en tijdsregistratiesysteem
Vanaf maart 2011 starten wij een nieuw bedrijf op, graag had ik een gedetailleerde offerte willen ontvangen omtrent de installatie van een prikklok en tijdsregistratiesysteem voor onze 25 werknemers, zullen waarschijnlijk nog een aantal werknemers bijkomen in de toekomst aangezien het fabriek 5x zo groot zal zijn dan dat hij nu is. Alvast bedankt voor de samenwerking.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Prikklok met uurregistratie
Graag had ik in allereerste instantie wat algemene inlichtingen willen ontvangen omtrent een prikklok met uurregistratie, dit voor een 4-tal werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Controle personeelsleden
Graag een offerte voor een prikklok en tijdsregistratie, dit voor een 4-tal werknemers. Voor de rest is het niet nodig aangezien deze van thuis uit vertrekken met de wagen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Prikklok & tijdsregistratiesysteem werknemers
Ik wens een vrijblijvende offerte te ontvangen omtrent het aanschaffen van een prikklok & tijdregistratie, dit voor een 5-tal werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Brussel
Prikklok & tijdsregistratie
Wij overwegen om vanaf januari 2011 een prikklok & tijdsregistratiesysteem te gaan gebruiken, dit voor een 12 ŗ 15-tal werknemers. Graag inlichtingen omtrent de werking, verscheidene systemen die op de markt te vinden zijn e.d. alsook een gedetailleerde prijsopgave. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsregistratie
Graag had ik inlichtingen omtrent de werking van een tijdsregistratiesysteem, alsook de bestaande mogelijkheden, prijzen, e.d. Graag een prijsopgave alsook inlichtingen liefst via e-mail aangezien ik deze dan moet doorsturen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijdsregistratie
Wij zijn op zoek naar een eenvoudig systeem voor schoonmaakbedrijven die met dienstencheques werken. Hoe werkt een tijdsregistratiesysteem dan, kostprijs e.d. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Limburg

Wij wensen meer informatie over uw diensten om eventueel een tijdsregistratiesysteem te laten installeren.

Installatie tijdsregistratiesysteem

De installatie van een prikklok of het implementeren van een tijdsregistratiesysteem is een handig instrument om arbeidstijden bij de houden. Een duidelijke, efficiënte en eerlijke manier van registratie van werkuren is enkel mogelijk met een goed tijdsregistratiesysteem. De werknemers laten in- en uitbadgen heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen.

Met een modern prikkloksysteem kunnen uw werknemers automatisch inloggen of uitloggen met hun badge. Bovendien kan je een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkuren vragen. Hoeveel uur heeft deze werknemer als middagpauze genomen. Een duidelijke registratie van het aantal werkuren zorgt voor een eerlijke en accurate verloning. Voor de registratie bestaan er vele mogelijkheden. De meest courante is een tijdsregistratiesysteem met een magneetkaart. Maar er zijn ook vele andere systemen mogelijk.

Alles hangt natuurlijk af van de aard van uw bedrijf. Werkt u met bedienden waar u enkel wilt weten wanneer ze toekomen en wanneer ze vertrekken? Of wilt u ook de pauzes registreren? In principe is alles mogelijk. Of u nu kiest voor de aankoop van hardware en software voor tijdsregistratie of voor een systeem waarbij u enkel de abonnementskosten betaalt, de mogelijkheden zijn legio. Aan al deze verschillende mogelijkheden hangt natuurlijk ook een verschillend prijskaartje, je doet er dan ook goed aan verschillende prijzen te vergelijken. Vraag hier offertes aan en vergelijk zelf prijzen en oplossingen voor tijdsregistratie van uw personeel.Offerte aanvragen-prikklok of badge-lezer
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goed en makkelijk en veel tijd besparend."

J. Baldewyns

"Goed initiatief, zo moet ik niet heel het telefoonboek afbellen."

M. Thirry


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.