Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Installatie tijdsregistratie: Ontvang snel meerdere gratis offertesInstallatie tijdsregistratie-prikklok of badge-lezer

Ontvang nu meerdere offertes: Prikklok of badge-lezerOfferte aanvragen-prikklok of badge-lezer

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Prikklok en tijdsregistratie voor een bedrijf in Oudenaarde.
Wij zijn een klein bedrijf met 5 werknemers maar zouden een prikklok willen installeren daar hun uren niet altijd kloppen. Dan zijn we zeker en is er geen discussie. Graag zo snel mogelijk contact, de installatie hadden we graag binnen een maand!
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant
Offerte tijdsregistratiesysteem, Bodet tijdsregistratie
Informatie en contact voor offerte tijdsregistratiesysteem
Prikklok of badge-lezer
Limburg
Informatie en offerte tijdsregistratie prikklok meten werktijden
Graag contact voor een prikklok, informatie en offerte om zo werktijden personeel correct te registreren.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsregistratiesysteem offerte meten werkuren personeel
Een tijdsregistratie systeem voor: - 7 locaties - 200-tal werknemers - connectie met Sociaal Secretariaat - link met facturatie
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Intelligent tijdsregistratiesysteem, offerte tijdsregistratie
We zoeken een intelligent tijdsregistratiesysteem voor het opvolgen van werktijden. graag contact, meer informatie en een offerte
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Prijsvoorstel tijdsregistratiesysteem
Graag een prijsvoorstel voor een tijdsregistratiesysteem met daarbij ook de nodige informatie. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Controle personeelsleden
Graag een offerte voor een prikklok en tijdsregistratie, dit voor een 4-tal werknemers. Voor de rest is het niet nodig aangezien deze van thuis uit vertrekken met de wagen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijdsregistratiesysteem digitale registratie
Graag had ik even geÔnformeerd betreffende tijdsregistratiesystemen met digitale registratie voor een 6-tal werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Prikklok en tijdsregistratie
Kunnen jullie mij informatie omtrent prikklok en tijdsregistratie bezorgen, graag ook een offerte. Ons bedrijf telt een 10-tal werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Prikklok werknemers
Als personeelsverantwoordelijke had ik graag wat inlichtingen alsook een offerte willen ontvangen omtrent het aanschaffen van een prikklok omtrent werkuren e.d.. Ons kantoor telt 6 werknemers waarvan 3 aanwezig in de toonzaal. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijdsregistratie
Graag had ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het aanschaffen van een nieuwe tijdsregistratiesysteem. Gemiddeld een 15-tal werknemers werkt daar inmiddels al mee maar er is sprake om van systeem te veranderen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Prikklok en tijdsregistratiesysteem
Onze onderneming telt momenteel een 231-tal werknemers, graag had ik algemene informatie wensen te ontvangen omtrent het aanschaffen van een tijdsregistratiesysteem. Ik garandeer niet dat we onmiddellijk na de offerte zo'n systeem zullen aanschaffen, wij willen dat rustig even nakijken en daarna beslissen. Graag had ik die info willen ontvangen liefst schriftelijk aangezien deze moeten verstuurd worden naar een ander service dan de mijne. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Prikklok & tijdsregistratie
Graag had ik inlichtingen ontvangen alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent het aanschaffen van een prikklok & tijdsregistratiesysteem, voorlopig voor 1 werknemer. Indien de informatie voor mij past dan is het de bedoeling dat we zo'n tijdsregistratiesysteem zouden gaan aanschaffen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Henegouwen
Tijdsregistratie
Goedemiddag, wij wensen de arbeidstijd te registreren, momenteel werken we met 6 arbeiders en 2 bedienden. Graag de nodige informatie alsook een gedetailleerde prijsopgave. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijdsregistratie
Graag had ik wat inlichtingen alsook een prijsindicatie ontvangen omtrent het aankopen en installeren van een tijdsregistratiesysteem. Graag de werking, prijs alsook de verscheidene manieren/redenen om zo'n systeem te gaan gebruiken. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijdsregistratiesysteem voor verkopers
Voor een 5-tal verkopers hadden wij graag een tijdsregistratiesysteem gehad.
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant
Tijdsregistratie
Graag had ik wat inlichtingen ontvangen alsook een prijsindicatie omtrent het aankopen en installeren van een tijdsregistratiesysteem, graag had ik geweten hoe dit werkt en wat dit kost. Aantal werknemers: 25. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsregistratie
Graag had ik wat inlichtingen alsook een prijsopgave ontvangen voor het aankopen alsook installeren van een tijdsregistratiesysteem, kunnen jullie mij daarbij helpen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Offerte tijdsregistratiesysteem
Ik ben op zoek naar een tijdsregistratiesysteem, met de mogelijkheid tot verschillende vestigingen / beheren van arbeidslocaties in de centrale personeelsdienst. Kunt u ons daar even mee helpen? Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Aankopen tijdsregistratiesysteem
Graag eens wat uitleg alsook een prijsopgave voor het aankopen van een tijdsregistratiesysteem, wat zijn de diverse mogelijkheden, prijzen, e.d. Dit voor een 7-tal werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Prijsopgave prikklok en tijdsregistratie
Graag wat inlichtingen alsook een prijsopgave voor het aanschaffen van een prikklok (tijdsregistratie voor 3 werknemers) alsook garantie aanvragen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijdsregistratiesysteem arbeiders
Graag wat inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent een tijdsregistratiesysteem voor 3 arbeiders. Met dank.

Installatie tijdsregistratie

De installatie van een prikklok of het implementeren van een tijdsregistratiesysteem is een handig instrument om arbeidstijden bij de houden. Een duidelijke, efficiënte en eerlijke manier van registratie van werkuren is enkel mogelijk met een goed tijdsregistratiesysteem. De werknemers laten in- en uitbadgen heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen.

Met een modern prikkloksysteem kunnen uw werknemers automatisch inloggen of uitloggen met hun badge. Bovendien kan je een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkuren vragen. Hoeveel uur heeft deze werknemer als middagpauze genomen. Een duidelijke registratie van het aantal werkuren zorgt voor een eerlijke en accurate verloning. Voor de registratie bestaan er vele mogelijkheden. De meest courante is een tijdsregistratiesysteem met een magneetkaart. Maar er zijn ook vele andere systemen mogelijk.

Alles hangt natuurlijk af van de aard van uw bedrijf. Werkt u met bedienden waar u enkel wilt weten wanneer ze toekomen en wanneer ze vertrekken? Of wilt u ook de pauzes registreren? In principe is alles mogelijk. Of u nu kiest voor de aankoop van hardware en software voor tijdsregistratie of voor een systeem waarbij u enkel de abonnementskosten betaalt, de mogelijkheden zijn legio. Aan al deze verschillende mogelijkheden hangt natuurlijk ook een verschillend prijskaartje, je doet er dan ook goed aan verschillende prijzen te vergelijken. Vraag hier offertes aan en vergelijk zelf prijzen en oplossingen voor tijdsregistratie van uw personeel.Offerte aanvragen-prikklok of badge-lezer
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima. We zijn nog in onderhandeling met enkele leveranciers."

N. Smits

"Ik zal zeker nog beroep doen op Bobex."

J. Lodewyks


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.