Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Installatie telefooncentrale: Ontvang snel meerdere gratis offertesInstallatie telefooncentrale-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf te Antwerpen
Ik zoek een telefooncentrale voor mijn zaak. Nu heb ik een oude van Sonal. Voor een 7-8 toestellen (op 4 lijnen). Huur/kopen hangt van de prijs. Faxlijn zit er ook in en alarm. Analoge centrale.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een bedrijf in Hoeselt
vroeger hadden we een centrale via Hexacom. Sinds kort zijn we wel begonnen met Telenet , maar de centrale zelf is nog altijd een Hexacom centrale. We zijn vooral op zoek naar een offerte en verdere informatie voor een VoIP centrale. Momenteel hebben we 5 vaste toestellen, waarvan 1 draagbaar, en een 6-tal gsm toestellen die op deze centrale zou moeten worden aangesloten. Dit aantal kan in de toekomst nog uitbreiden. Momenteel hebben we een 10-tal telefoonnummers en nog een aparte faxlijn. Ook zouden we een systeem wensen waar we goedkoper kunnen bellen intern. Graag aan de hand van deze informatie een gerichte offerte.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Gent
We zoeken een volledig nieuwe centrale voor een 4 tot 6 tal toestellen. Hierop dienen ook nog aparte lijnen te worden vrij gehouden voor internet en fax. Verder wens ik vooral een basic centrale die zeer gebruiksvriendelijk is.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Lede
Wij zijn op zoek naar een telefooncentrale voor een 40-tal telefoons binnen een gebouw. Graag zouden we ook kunnen zien als iemand zich aanbied aan de ingang (er zitten 4 bedrijven in het gebouw dus graag doorsturen naar de telefoons van het bedrijf waarvoor er aangebeld wordt) Ook graag optie voor voip voor externe medewerkers zodat deze over het netwerk kunnen communiceren met personen die zich in het gebouw bevinden (2 tal externe werkposten).
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Puurs
Ik ben een van de mede-beslissingsnemers maar mijn collega handelt de praktische kant van de zaak af. Ik wens een VoIP telefooncentrale voor 25 toestellen, een faxlijn en een eventuele alarmlijn. Graag een offerte voor instalatie en verder informatie , vb huur een aankoopprijs.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een huisartsenpraktijk in Maasmechelen
Graag een offerte van een telefooncentrale. We hebben nu de telefooncentrale via Belgacom lopen. Deze is aan vervanging toe en we wensen het ook in VoIP. Nu hebben we 10 telefoontoestellen, maar het zullen er meer worden die uiteindelijk aangesloten zullen worden. Internetverbinding loopt via Telenet.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Er zullen maximaal 5 toestellen en 1 faxlijn op deze centrale aan te sluiten. Naast voip wensen we ook een centrale met updatebaar aderessenboek. Deze moeten we kunnen consulteren via computer en telefoon. Graag een uitgebreide offerte met alle mogelijkheden en verschillende centrales zodat we kunnen vergelijken.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Zwijnaarde
Momenteel hebben we een zeer oude telefooncentrale van Belgacom die we hebben aangekocht. Na prijsvergelijking zouden we deze willen laten vervangen door een nieuw toestel. Hierop moeten 9 tot 10 telefoontoestellen op worden aangesloten plus een server en faxlijn. We zijn niet geïnteresseerd in een voip centrale.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Schilde
Het probleem is dat we momenteel een voip centrale hebben maar deze staat niet echt op punt. Daarom zouden we nu graag een offerte ontvangen van een simpel telefooncentrale . Hierop moeten zo'n 4 vaste toestellen, 10 draagbare toestellen, een alarmlijn en 2 tot 3 faxlijnen op worden aangesloten.
Telefooncentrale
Luik
Telefooncentrale voor een bedrijf in Lokeren
Eind januari verhuizen we onze lokalen naar Lokeren. Hier zouden we een nieuwe telefooncentrale willen plaatse. Er moeten minsten 10 toestellen worden aangesloten. verder wensen we ook een faxlijn aan te sluiten. Naast een offerte voor de installatie hadden we ook graag een kostprijs voor een voip centrale ontvangen.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in antwerpen
We hebben op dit moment een telefooncentrale maar deze voldoet niet aan de eisen. Daarom wens ik een prijsvergelijking foor te voeren om vervolgens de centrale te laten vervangen. Ik wens een centrale die ons in staat stelt vlot onderling te laten communiceren en voor een vlot onthaal zorgt, dus met antwoordapparaat. We hebben zo'n 14-15 toestellen, om te laten aansluiten. Deze zijn verdeeld over een tamelijk grote oppervlakte. We hebben 2 of 3 Adsl lijnen en een faxlijn. Graag een offerte voor zowel installatie als aankoop of huur van deze telefooncentrale.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een nieuw kantoor in Helchteren
Wij starten medio 2013 met een businesscenter op kleine schaal. Verhuur van 5 kantoorruimten met ieder een eigen telefoonlijn. Graag offerte en info over uw systeem. Naar schatting zal het gaan om een 10-tal toestellen die aangesloten moeten worden.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een woning in Kalmthout
Ik heb een automatische poort met parlofoon die ik graag zou willen aansluiten op mijn centrale. Dit is echter niet meer mogelijk met mijn 10 jaar oude centrale, een belgacom Forum 106. Daarom dat ik deze graag zou laten vernieuwen. Hierop moeren 5 binnen toestellen en 1 of twee parlofoons worden op aangesloten. ook zit hier een internetlijnen n de digitale televisie op aangesloten.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een exportbedrijf in Knessalre
Ik heb een zelfstandig export bedrijf. Vandaar dat ik nogal veel naar het buitenland bel. Daarom zou ik graag een offerte voor een VOIP centrale. Momenteel moet er maar een toestel worden aangesloten, maar ik moet wel de mogelijkheid hebben om te kunnen uitbreiden. Verder moet er ook een faxlijn op toekomen en moet ik een tweede lijn kunnen ontvangen en het gesprek op 'hold"' kunnen zetten.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Herent
We hebben momenteel een oudere centrale, 10 jaar. We zouden deze graag overschakelen op een VOIP centrale; We hebben in totaal 4 vestigingen ,1 in Wallonië , 1 in Brussel en 2 in Vlaanderen. Met in een totaal zo'n 120 toestellen die zouden moeten worden aangesloten , zowel draagbare als vaste toestellen. We huren momenteel zowel lijnen van belgacom als Mobistar.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Wemmel
We zijn niet langer tevreden over onze huidige centrale en wensen deze zo snel mogelijk te veranderen. We zijn op zoek naar een centrale waar we op 'one number' mee kunnen bellen, die verschillende lijnen kan laten doorkomen, onderlingen communicatie en doorschakelen mogelijk maakt en ook de lijnen kan doorschakelen naar onze Gsm's. We hebben ongeveer 40 toestellen verdeeld over twee verdiepingen.
Telefooncentrale
Brussel
Telefooncentrale voor een bedrijf in Deinze
We zijn van plan om nog dit jaar onze zaak uit te breiden. Dit houdt in dat we een centrale nodig hebben waar we 4 lijnen telefonie en een faxlijn op kunnen laten toekomen. Intern moeten er 10 toestellen worden aangesloten, verdeeld over 3 verdiepingen.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We hebben een telefooncentrale die defect is. We hoeven geen grote telefooncentrale als we nu hebben. Dus de kleinste mogelijkheid dat voor 3 telefoontoestellen werkt. Alvast bedankt voor de offerte!
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een immokantoor in West-Vlaanderen.
We hebben een telefooncentrale van zo een 15 jaar oud. We krijgen een nieuwe vestiging erbij. Zodoende willen we dan ook een mogelijkheid gaan bekijken om een connectie te kunnen laten maken met deze vestigingen. Graag een offerte van een telefooncentrale voor 5 telefoontoestellen per vestiging.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor 3 personen en uitbreiding naar privé toe
Wij zijn met 3 man en hadden graag een offerte ontvangen voor een telefooncentrale met uitbreiding naar privé toe, dus 4 toestellen alles samen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor basisschool, Antwerpen
Wij zijn een basisschool verdeeld over 2 vestigingen. Een is klant bij Telenet, de andere bij Belgacom. Momenteel zijn we bezig aan een nieuwbouw, de bedoeling is dus dat de 2 vestigingen samenkomen, daarvoor hadden we dus ook een telefooncentrale nodig. Graag een voorstel. Bedankt.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor restaurant
Wij hebben reeds een centrale maar hadden graag eens de mogelijkheden van Belgacom gehoord.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor bedrijf uit Oudenaarde
Wij hebben nog geen centrale en hadden graag meer informatie hieromtrent ontvangen. Graag iemand (met een filiaal) uit onze omgeving om technische bijstand edm. te bespoedigen.
Telefooncentrale
Limburg
Prijsofferte telefooncentrale
Wij hadden graag een prijsofferte voor een telefooncentrale ontvangen. Momenteel hebben we nog geen centrale. Bedankt voor uw prijsopgave.

Installatie telefooncentrale

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Voor de eerste keer dat ik deze dienst gebruik waarbij de ervaring positief was gezien de feedb..."

E. Ignoul

"Gemakkelijke en snelle dienstverlening. Wij hadden geen idee waar we moesten beginnen met zoeke..."

S. De Prins


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.