Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Installatie pv zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesInstallatie pv zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Kapellen gezocht
Beste, Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1976 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen voor op ons hellend dak dat bestaat uit dakpannen. 3 Bewoners met een een verbruik van 9 000 kilowatt. Kan u ons contacteren voor een afspraak en plaatsbezoek zodat wij kunnen vergelijken in mooie offertes. Dank u.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen gezocht in Zwalm
Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 50 zoeken wij zonnepanelen. Dit voor een gezin van 5 personen en een stroomverbruik van 5150 kilowatt/j. We hebben een zadeldak met dakpannen als bekleding.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Rumbeke
Beste, Als gezin met 2 kindjes zoeken we zonnepanelen voor onze woning. We hebben een stroomverbruik van 4000 kilowatt. Het huis is van 2011. Kan u mij contacteren voor een afspraak . Dank u , Tommy
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Grobbendonk
Beste, Ik zoek een offerte om te vergelijken voor zonnepanelen . Het is een schuin dak in dakpannen, van 14m breed en 3,75 m hoog (bovenste deel is 2,5m). Totaal 29 vierkante meter. Dak heeft een helling van 30į (zuidkant). Ons verbruik is zo een 4600 kw per jaar. Kan u mij contacteren voor een offerte ? Dank u,
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Overmere
Beste, Ik overweeg zonnepanelen te plaatsen want ik betaal momenteel ongeveer 80-90Ä elektriciteit per maand. Ik ben van plan de panelen te plaatsen op een weidegrond vlak naast de woning. Kan u mij contacteren voor een afspraak en offerte ? Dank u.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Tervuren
Eigen woning westelijk gericht. Dit is voor een woning die momenteel wel nog in de aanbouw is. Panelen kunnen op een pannendak geplaatst worden waarschijnlijk el aan de wetskant. Het is een woning van zo'n 210m≤ waar we met drie inwonen. De fotovoltaÔsche panelen zullen voornamelijk dienen voor de warmtepomp. Beschikbare oppervlakte op het dak zal tussen de 70-75m≤ liggen, dakvensters reeds weg geteld.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Zwijndrecht
Ik zou graag willen kijken of ik een rendabele zonnepanelen installatie kan opzetten op en kleinere oppervlakte ;12-20m≤. Deze hoort bij een zuidwestelijk gericht pannendak. De dakpannen zijn keramiek pannen van het merk "stormpannen" en het betreft een vrijstaande nieuwbouw.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een apartement in Houthalen
Graag een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een appartementsgebouw. Ikzelf ben de eigenaar van het gebouw. We zouden graag verschillende collectoren plaatsen om deze stroom aan over de appartementen te verdelen, of voor de gemeenschappelijke ruimtes, afhankelijk van kostprijs en mogelijkheid. Het is een oost-westelijk gericht hellend dak met dakpannen als bekeding. In dit dak zitten twee dakkapellen en enkele schouwen, maar u mag rekeken op 250m2 beschikbare oppervlakte. Momenteel betalen we 3500Ä per jaar aan elektriciteit.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in boenne
Ik wens graag een afspraak voor verdere informatie en een prijsofferte voor een zonnepanelen instalatie. Ik heb een zadeldak. In het zuidwesten ligt er een klein stukje, +-20m2, die hoger ligt als de rest van het dak en dus geen schaduw heeft. Is het mogelijk hier voor 3000.kw pv zonnepanelen op te plaatsen. De bekleding zijn gewone dakpannen. Naast de prijs voor het plaatsen van de panelen wens ik ook verdere informatie over hoeveel winst ik haal op mijn energiefactuur.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een landbouwbedrijf in Meerle
Graag een offerte voor de plaatsing van een zonnepanelen instalatie voor mijn landbouwbedrijf. Het meeste geschikte gebouw lijkt me ene loods. Het dak heeft staalplaten als bedekking en is pal gericht op het zuiden. De beschikbare oppervlakte is in totaal 1500m2. Ik verbruik momenteel 10.000kw. Dit gebouw staat op 30 topt 40 m van het hoofdgebouw. Graag ene offerte en verdere informatie, over de groene stroom certificaten en subsidies.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Kaulille
Graag een prijsofferte voor de installatie van pv zonnepanelen . Ik wens deze nog in het voorjaar te plaatsen. Ik heb een oost/west gericht dak in leisteen, waarvan elke gedeelte ongeveer 6x14 is. Ik wens voor 4000kw zonne-energie op te wekken.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Genk
Ik heb zo'n 16m2 waar ik 12-16 pv zonnepanelen wens te plaatsen. In een vorige aanvraag had ik 92% lichtinval. Ik wens met de installatie over te gaan in de periode van augustus -september 2013. Het is een dak met betonnen pannen en een zuidoostelijke oriŽntatie. Graag een gerichte offerte dank u.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Mielen
Ik wens een offerte voor de installatie van pv zonnepanelen, Samen met de nodige informatie over de groene energie certificaten, en de mogelijke aftrek aan belastingen. Ik heb een zuidelijk gericht dak van ongeveer 12m op 14m ,dit bestaat 2 verschillend daken van L vorm. Jaarlijks verbruik aan elektriciteit 8000Kwh per jaar
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Antwerpen
Ik doe deze aanvraag voor een vereniging van gebouwen. Wij als eigenaars wensen hierop zonnepanelen te plaatsen voor de gemene delen, lift , trappenhuis, wc's enz.... Het dak is naar schatting tussen de 100 -200m2 groot en in roofing.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonneboiler voor een woning in Balen
Ik zou deze het liefst in 2013 plaatsen voor zowel sanitair als verwarming. Ik heb een pannendak georiŽnteerd naar het zuiden.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Keerbergen
Ik zou deze panelen in de loop van 2013 willen plaatsen. Ik heb een dak met dakpannen, hellingsgraad van 90į en westelijke oriŽntatie. De totale beschikbare oppervlakte is ongeveer 250m2. Mijn jaarlijks verbruik is dag: 5800 kwh dagtarief en 9200 nachttarief. Zou het eventueel ook mogelijk zijn om een offerte op te maken voor plaatsing op de grond. Ik heb een oppervlakte van 3000m2.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Vosselaar
De zonnepanelen zullen in de loop van volgend jaar, liefst voor de zomer, geplaatst worden. Ik zou deze het liefste willen plaatsen op mijn garage, omdat deze volledig vrij staat en het meeste zon geniet. Het platte dak is tussen de 27-29m2 en heeft een asfalt bekleding. Deze staat op 1 tot 2 m van de woning. De woning zelf is 23 jaar oud. Maandelijks betalen we 139Ä aan gas en elektriciteit.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Edegem
We hebben een zadeldak met de afmeting van 14x8a9 m en een plat dak met de afmeting 4x14m. De voorzijde is naar het Westen en de tuinzijde naar het oosten georiŽnteerd. Beide daken hebben dakpannen en het zadeldak heeft een hellingsgraad van ongeveer 45į. We hebben een woning die 15 jaar geleden gebouwd is volgens de isolatienormen van toen. We maken via een condensatieketel gebruik van vloerverwarming. Momenteel wonen we met twee in de woning en betalen we een dikke 480Ä per maand voor een combinatie gas en elektriciteit. De woning wordt ook gebruikt als kantoorruimte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Lebbeke
We zijn momenteel volop bezig om van energieleverancier af te stappen. daarom dat we nu zouden willen nakijken wat de kosten en mogelijkheden zou zijn voor de plaatsing van zonnepanelen. Het dak is volledig vrijstaand en heeft een totale oppervlakte van ongeveer 250m2. De bedekking is EPDM Rubber. We zijn een mailingsbedrijf en werken in totaal met 13 mensen.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Poppel
We willen de zonnepanelen willen plaatsen in de periode van ee6 maanden tot een jaar. Deze zouden naast onze panelen voor de zonneboiler komen te liggen, we hebben een pannendak en ons jaarlijkse verbruik is 7000-8000kwh.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Balen
Graag een vrijblijvende offerte van zonnepanelen. We hebben een hellend dak van 60ŗ80m≤. We hadden zowel offertes willen ontvangen van zonnepanelen als zonneboilers. Alvast bedankt!
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Sint Martens Latem
Ik zou voor 3500 kw panelen willen plaatsen. Dak is zuiggericht in een open bebouwing, met dakpannen en een afmeting van ongeveer 60m2. Ik zou de panelen het liefst in de eerste maanden van volgend jaar willen plaatsen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning met plat dak in Oost-Vlaanderen
Wij hebben een plat dak dat tien jaar geleden volledig vernieuwd is. Kunnen we met de plaatsing van zonnepanelen problemen krijgen met de waterdichtheid? Het dak is ongveer 250 m2 groot en volledig naar het zuidwesten gericht.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Antwerpen
Het dak dateerd van 1988 en heeft 4 veluxramen. Ik zou vooral een beeld willen krijgen van de kwaliteit van de panelen; de juiste structuur ervan , de plaatsingskosten en de kosten van de panelen zelf.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvulling zonnepanelen in Oost Vlaanderen
Vorig jaar heb ik een negental zonnepanelen laten instaleren. Ik ben hier zeer tevereden over en zou graag een tiental willen bij instaleren. Verder ben ik geintreseerd in toepassingen van zonneboilers.

Installatie pv zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden. Vrij snel zijn er 5 firma's uitleg komen geven, en een offerte komen opmaken."

J. Vandevelde

"Gemakkelijk. Ik hoef niet te zoeken naar aannemers."

C. Diependaele


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.