Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Installatie condensatieketel: Ontvang snel meerdere gratis offertesInstallatie condensatieketel-condensatieketel

Ontvang nu meerdere offertes: CondensatieketelOfferte aanvragen-condensatieketel

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Condensatieketel voor een woning in Moorsele
Dit is voor een vervanging van een bestaande gasketel. Deze is voor verwarming en sanitair. Deze huidige ketel is 10-12 jaar. Dit is een gerenoveerde woning met nieuwe leidingen. Woning 25-30 jaar geleden gerenoveerd. Ik ben telefonische bereikbaar 18u.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Condensatieketel voor een woning in Menen
kleine rijwoning van 70 vierkante meter beschikt over 9 radiatoren We weten we niet van wanneer de gasboiler die aanwezig is dateert. De woning zelf is van de jaren 40. De huidige ketel is op de bovenste verdieping.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Condensatieketel voor een woning in Blankenberge
Ik wen een een verwarmingsketel in gast te vervangen door een condensatie ketel. Woning van 1963. Nieuwe ramen en deuren geplaatst en ook spouwmuren en dak is ge´soleerd. De huidige verwarmingsketel is van de jaren 90. Vervanging voor de eerste 3 maanden.
Condensatieketel
Limburg
condensatieketel voor een woning in Tessenderlo
gas uit een vat (geen stadsgas), systeem moet vloerverwarming aankunnen (60m▓ bewoond) en ook het warm water voor keuken en badkamer. De woning wordt momenteel verwarmt met ene houttkachel. De collecter liggen reeds klaar.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
condensatieketel voor een woning in Gent
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een condensatieketel ter Vervanging van een bestaande verwarmingsketel. Graag had ik dit met iemand ter plaatsen besproken.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel voor de regio Betekom
Ik wens een andere condensatieketel op gas voor mijn prive. Nu heb ik een Vaillant(slecht rendement).
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
condensatieketel voor een woning in Gent
Dit is voor een woning die ik op 8 augustus zal kopen. Ik wens hier een bestaande ketel te vervangen. De woning zelf is een kleine 100 jaar oud. De leidingen waren voor het grotendeesl vervangen.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
condensatieketel voor een woningb in Geluwe
De bestaande ketel van 12 jaar is nu defect. Ik zoek daarom een offerte voor de installatie van een nieuwe Condensatieketel . Plaatsing voor de winter.
Condensatieketel
Antwerpen
Condensatieketel voor een bedrijf in Hoboken
ketel specifiek voor vloerverwarming. Vloerverwarming wordt momenteel verwarmt met een gasketel. Dit systeem is van de bouw van de woning 58/59 en wordt ook gebruikt voor de centrale verwarming maar brander voor warm water. Condensatieketel zal wel enkel gebruikt worden
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Condensatieketel voor een woning in Heule
Rijwoning van 1970. Ik ben op zoek naar een offerte en verdere informatie voor de installatie van een nieuwe condensatieketel. Dit is een gezinswoning die momenteel wordt verwarmt met centrale verwarming op een gasketel. Deze is ook van de jaren 70. Op het dak na heeft de woning voldoende isolatie en ook de pijpen in de woning zelf zijn nog in goede staat.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel 3110 Rotselaar
Oudere aardgasketel die momenteel dienst doet voor zowel de verwarming van de woning las het huis. Vrijstaande gebouw met 4 verdiepingen, 2 die effectief gebruikt worden. Goede isolatie. Momenteel 2 bewoners. het huidige systeem is verouderd waardoor we nu naar alternatieven zoeken. Graag in kader hiervan een gerichte prijsofferte voor een condensatieketel, inclusief installatie.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Offertevergelijk voor installatie condensatieketel Vlaams-Brabant
Ik moet mijn verwarmingsketel laten vervangen. Op dit moment hebben we een Viessmann ketel uit 1986 maar heeft problemen (bartsen in ketel) en moet dringend vervangen worden. Ik denk dat het een 60kw ketel is. Graag snel bezoek voor offerte voor installatie van een nieuwe condensatieketel.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel voor een gezinswoning in Messelbroek
Beste, Wij zijn van plan over te schakelen op aardgas. Wij willen onze mazoutketel vervangen door een condensatieketel. Wij hebben geen specifieke voorkeur voor een bepaald merk, maar zijn op zoek naar: - advies voor geschikte ketel (merk, vermogen) - advies voor plaatsing ketel: gasaansluiting komt in de kelder, maar de ketel moet in de berging achterin het huis geplaatst worden. - Kostprijs van de installatie van deze condensatieketel.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Condensatieketel voor privÚwoning in Nieuwekerken
We zouden deze condensatieketel willen plaatsen om te besparen op onze energiekosten. Moet hiervoor ter plaatse een afspraak gemaakt worden of kunnen de contacten telefonische gebeuren. gelieven na 18u te bellen.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Condensatieketel voor klant in Oost-Vlaanderen
Wij zijn van plan grote verbouwingswerken uit te voeren in de toekomst. Een condensatieketel voor sanitair en verwarming kan best interessant zijn. Graag daarom een offerte met bijkomende informatie. Alvast bedankt.
Condensatieketel
Antwerpen
Prijsofferte voor condensatieketel warm water
Graag een voorstel voor de installatie van een condensatieketel warm water. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Informatieaanvraag condensatieketel, Vlaams Brabant
Wij hadden graag wat informatie willen krijgen alsook een offerte voor wat betreft de installatie van een condensatieketel. Kunnen jullie ons dit via e-mail bezorgen? Bedankt.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Informatieaanvraag installatie condensatieketel, Veurne
Graag had ik meer geweten over condensatieketels, hoeveel kost dit, waarvoor is dit handig? Werking? ... Momenteel verwarmen wij met tank gas alsook houtstoof. Graag wat info en prijsofferte via e-mail. Bedankt.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel - prijsofferte en informatie, Vlaams Brabant
Graag wat informatie omtrent de installatie van een condensatieketel, waarvoor is dit interessant, hoe werkt dit, wat kost het? Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Condensatieketel
Brussel
Installatie condensatieketel, vrijblijvende prijsofferte - Brussel
Wij hadden ons graag willen informeren omtrent de installatie van een condensatieketel. Hoeveel bedraagt de kostprijs, wat zijn de voor/nadelen, zijn er mogelijkheden tot premies, ... ? Alvast bedankt.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel voor gezinswoning, Vlaams Brabant
Het huis is eigendom van het bedrijf, is in het verleden verhuurd geweest, nu niet meer. Voor het ogenblik wordt die gans verbouwd. Graag zouden we er meer over willen weten omtrent de installatie van een condensatieketel. Wel moet de hele verwarming nog worden ge´nstalleerd. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Condensatieketel voor gezinswoning in Aalst
Is het mogelijk mij vrijblijvende informatie te bezorgen i.v.m. het plaatsen van een condensatieketel. Hoe werkt dit, wat is het rendement, kostprijs, voor/nadelen? Alvast bedankt.

Installatie condensatieketel

Besparen op brandstofkosten met een efficiënte verwarmingsketel. Met een beperkte investering kunt u al snel een gigantisch rendement verkrijgen. Het grote voordeel van een condensatieketel is zijn hoge rendement.

Het verschil met een gewone stookketel...
Een traditionele verwarmingsketel op aardgas of mazout verwarmt het water. De rookgassen die door de verbranding van deze brandstoffen vrijkomen worden gewoon naar buiten gebracht via de schoorsteen. In deze gassen zit nog veel warmte. Daarom is de afvoerpijp van zo'n verwarmingsketel vaak ook bijzonder warm.

Een condensatieketel werkt een pak efficiënter. De gassen die vrijkomen bij de verbranding van de brandstof worden in een condensatieketel afgekoeld. Met eenzelfde hoeveelheid gas kan een condensatieketel dus veel meer water verwarmen. Dit zorgt voor een enorme besparing op uw aardgasfactuur.

Overal mogelijk...
Over een condensatieketel bestaan vele misvattingen. Vaak wordt gedacht dat condensatieketels enkel mogelijk zijn voor wie vloerverwarming heeft. Dit is echter onjuist, een condensatieketel is ook bij gewone centrale verwarming mogelijk.
Bespaar daarom op uw energiefactuur. Vergelijk offertes voor de plaatsing van Aardgasketels en ontdek hoe u kan besparen op uw aardgasfactuur met een condensatieketel.

Vergelijk toestellen en prijzen...
Vul dit formulier in en vergelijk prijzen en offertes.Offerte aanvragen-condensatieketel
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Mijn huis laat het niet toe spouwisolatie te plaatsen, vandaar dat ik er verder geen baat bij h..."

T. Hagerbaum

"Zeer tevreden , ik had onmiddellijk 5 verschillende leveranciers."

J. Sluyts


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.