Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Inheems fruit: Ontvang snel meerdere gratis offertesInheems fruit-vers fruit op kantoor

Ontvang nu meerdere offertes: Vers fruit op kantoorOfferte aanvragen-vers fruit op kantoor

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vers fruit op kantoor
Limburg
Fruitmand voor een bedrijf in Hamont
Ik doe deze aanvraag in opdracht van onze zaakvoerder. Dit is namelijk iets waar er binnen onze firma nogal veel vraag van is . Alvorens dit in te voeren, willen we echter een vergelijk maken van verschillende leveranciers. Is het daarom mogelijk ons enkele uitgebreide offerte op te maken met de verdere informatie zoal het bestellen van een verse fruitmand, prijzen van inheems en exotisch fruit , levering, ... u mag zich richten op een 100-tal mensen. En dit mag toekomen in een centrale mand.
Vers fruit op kantoor
Brussel
Vers fruit op kantoor voor een overheidsinstelling in Brussel
Graag een vrijblijvende offerte van levering vers fruit op kantoor. De vestiging in Brussel heeft 40à45 personen in dienst. We hadden eventueel gedacht aan een wekelijkse levering. Bedankt voor meerdere offertes zodat er een prijsvergelijking gemaakt kan worden.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Vers fruit op kantoor voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van levering vers fruit op kantoor. Het gaat om 2 verschillende locaties voor levering: De ene locatie met 20 personen. De andere locatie met 25 personen.
Vers fruit op kantoor
Limburg
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Limburg
Als iedereen op kantoor is zijn we met 20 mensen. We hebben echter veel thuiswerkers.
Vers fruit op kantoor
Limburg
Vers fruit voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van levering fruit. We zijn met 14 personen werkzaam in dit bedrijf. De levering wensen we om de 14 dagen. Alvast bedankt!
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag vers fruit op kantoor voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van vers fruit op kantoor. Dagelijks zullen er 5à10 personen gebruik willen maken van deze service. Wat gaat het me kosten als ik het wekelijks laat bezorgen? Bedankt voor de voorstel.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruit op het werk voor een zelfstandige in Antwerpen.
Ik wil graag weten wat het kost als ik fruit laat levern op het werk. We zijn met 4 medewerkers. Het kan zijn dat er 5 personen dagelijks gebruik maken van de fruitmand.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Gecombineerde fruitmand met exotisch en standaard inheems fruit, Antwerpen
Graag een offerte voor: wekelijkse levering van een verse fruitmand: mengeling van standaard inheems gecombineerd met exotisch fruit. Niet elke week exact de zelfde combinatie. Aantal personeelsleden: 5. Bedankt.

Inheems fruit

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.Offerte aanvragen-vers fruit op kantoor
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Héél tevreden. Had verschillende mensen gecontacteerd en een Bobex-leverancier paste perfect a..."

S. Vandewalle

"De zoektocht naar een oplossing voor het vochtprobleem, naar een geschikte firma dus, verliep r..."

V. Van Hulle


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.