Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Informatie zonneboiler: Ontvang snel meerdere gratis offertesInformatie zonneboiler-zonneboiler

Ontvang nu meerdere offertes: ZonneboilerOfferte aanvragen-zonneboiler

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Zonneboiler voor een woning in Hoegaarden
Graag offertes van zonneboilers voor het warm water verbruik. Gezin van 4 personen. Ik heb een Spaanse dak en denk dat deze niet kunnen geplaatst worden hierop. Wel denk ik dat deze gewoon voor op de grond is. Afspraak mogelijk in te plannen.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
zonneboiler voor een woning in Melle
Dit is voor een eigen privťwoning. Dit is een pannendak met aan de voorkant zuidwestelijke en aan de achterkant noordoostelijke oriŽntatie. Er is zeker 5-10m≤ beschikbaar een de beide kanten zonder schaduwplekken. Momenteel maken we gebruik van een elektrische boiler in de badkamer. Deze wensen we eventueel wel te vervangen door een nieuwe zonneboiler. Ik ben op dit nummer bereikbaar voor een afspraak ter plaatsen te maken. Graag ter plaatse dan ook naast de offerte verdere informatie over de plaatsing en rendement van deze zonneboiler.
Zonneboiler
West-Vlaanderen
zonneboiler voor een woning in Kerkhove
Het betreft een gezin van 4 personen. Ik kan deze collectoren plaatsen op een aangebouwde bijwoning. Hier is gemakkelijk 5m≤ beschikbaar zonder schaduwplekken een waar we volledig van de zon kunnen genieten. Dakbekleding waarop de collectoren zouden geplaatst moeten worden is epdm rubber. Momenteel maken we gebruik van een doorstromer. Graag een gericht offerte voor een degelijk systeem, inclusief informatie over de plaatsing zelf en eventuele subsidies.
Zonneboiler
Vlaams Brabant
offerte voor zonneboiler te Overijse
eigenaar van de woning. 2 mensen. Dak is precies Noord-Zuid gericht. +-80 m≤ beschikbaar. 4 veluxramen.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Lokeren
Dit is te plaatsen op mijn hoofdwoning. Ik heb momenteel wel reeds zonnepanelen geplaatst op het zuidwestelijke deel van de woning. Naar mijn eerste ruwe schatting is er voor de thermische panelen wel nog een kleine 5-6m≤ over. Mijn huidige boiler staat op de zolder maar is sinds kort in pannen gevallen, vandaar dat ik nu graag zou wensen te bekijken wat de mogelijkheden en de kostprijs zijn voor een zonneboiler. Gelieve ook rekening te houden dat mijn huidig waterverbruik waarschijnlijk nog zal dalen in de nabije toekomst, als de kinderen het huis uit zijn.
Zonneboiler
Antwerpen
Zonneboiler voor woning in Bornem.
Wij zijn op zoek naar informatie en een offerte voor het plaatsen van een zonneboiler. Deze boiler gaat er voor zorgen dat wij warm water hebben en het gezellig warm hebben in onze woning. Nu de zonnepanelen mogen op ons plat dak komen welk volledig vrijstaat met als gevolg dat de panelen in alle richtingen kunnen geplaatst worden. Voor een bezoek ter plaatse dient u wel een telefonische afspraak te maken op het vermeldde nummer.
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Aanvraag zonneboiler
Ik had graag meer informatie ontvangen over een zonneboiler, mbt chauffage inrichting in het huis, deze is nieuw sinds 2 jaar, met condensatieketel, niet aangesloten op zonnepanelen, energievoorziening gassysteem. De warmteketel aangesloten op de chauffage zelf. Kan ik dit via een ander systeem het water warm krijgen?
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Zonneboiler voor een woning in Kortenaken
Geachte, Graag had ik een prijsofferte verkregen voor het plaatsen van een zonneboiler op de grond of eventueel op een hellend dak. Zou u mij meer informatie kunnen bezorgen over de plaatsing en praktische werking van dergelijke instalatie. Ik heb een zuidelijk gericht dak in dakpannen. Op de grond heb ik ene licht hellend gedeelte met gras dat naar het zuiden zijn gericht. Beide rond de 10m≤ aan vrije ruimte. Graag een telefoontje om een afspraak ter plaatse te kunnen afspreken. Dank u.
Zonneboiler
Antwerpen
Zonneboiler voor een woning in Geel
Ik ben op zoek naar een systeem voor de verwarming van mijn zwembad. Hiervoor dacht ik aan een zonneboiler. Zou het mogelijk zijn een prijsofferte op te maken en verdere informatie te geven over de instalatie, rendement en verbruik van dergelijke instalatie. Ik heb verschillende mogelijkheden voor de plaatsing zoal een betonnen carport, gazon, schuin dak van serre, ... Allen zijn voldoende groot en optimaal gericht om van de zuiderzon te genieten. U kunt mij ook altijd bereiken om ter plaatsen de situatie op te nemen.

Informatie zonneboiler

Lekker warm water door de zon!

Hoe komt u aan uw warm water in uw woning of eigendom? Beschikt u over een waterverwarmer op gas? Dacht u wel eens aan een milieuvriendelijk alternatief? Een zonneboiler is een milieuvriendelijke manier om uw sanitair water te verwarmen. Een zonneboiler heeft zonnecollectoren die energie opvangen om water te warmen of een woning te warmen.

Thermische panelen versus zonnepanelen.

Thermische panelen bevatten zonnecollectoren die de warmte van de zon opvangen. In tegenstelling tot zonnepanelen, die maakt gebruik van fotovoltaïsche cellen die de energie van de zon opvangen om elektriciteit te produceren. Allebei de panelen worden op het dak geplaatst om zo het zonlicht op te vangen.

Een zonnecollector, wat is dat?

Het principe van een zonnecollector is heel eenvoudig: Een metalen voorwerp dat een tijdje in de zon ligt wordt warm. Zonnecollectoren werken volgens hetzelfde principe. Zo een zonnecollector is gemaakt u metaal, waar vervolgens een vloeistof doorloopt om de warmte op te nemen en vervolgens aan het opslagvat met water af te geven.Offerte aanvragen-zonneboiler
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Eenvoudig, goed, correct."

K. Van Doorsselaere

"Bobex is een makkelijke manier om snel leveranciers te vinden."

J. vanhorenbeke


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.