Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Informatie winst factuur zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesInformatie winst factuur zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Schoonaarde gezocht
Als eigenaar van een halfopen woning van 1961 ( met nieuw dak) zoeken we een offerte voor zonnepanelen op een zuid - gericht hellend dak met kunst leien. We hebben een stroomverbruik van 5000 kilowatt dit mede door de pomp van de vijver. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Oosterzele
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1950 zoeken wij zonnepanelen. De panelen moeten op een winkelpand komen met een hellend dak met dakpannen. We verbruiken 350Ä per maand aan stroom. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Oelegem gezocht
Beste, Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 50 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Er ligt recent een nieuw zadeldak op met dakpannen. We hebben een verbruik van 3500kilowatt met ons getweeŽn. Kan u mij contacteren voor een afspraak en offerte. Mvg, Willem
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Zoersel gezocht
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1964 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Als stroomverbruik zitten we snel aan 100Ä per maand. Ons dak bestaat uit dakpannen. Kan u ons contacteren voor het maken van een afspraak en offerte bijgevolg. Dank u.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen in Opglabbeek
We zoeken enkele offertes om zonnepanelen op ons dak te plaatsen. De woning is van 2013, het is een vrijstaande woning van. Wij verbruiken ongeveer 4000 kilowatt per jaar. We hebben 2 kinderen. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen in Zoersel
Vrijstaande woning met een betonpannen-dak. Het huis is van 1980. Wij zoeken een offerte voor zonnepanelen. We verbruiken hier zo een 4000 kilowatt. 5 bewoners waarvan 3 kleine kinderen. Kan u mij contacteren voor het uitwerken van een mooie offerte.
Zonnepanelen
Limburg
Offerte zonnepanelen in Sint Truiden
Wij zoeken offertes ter vergelijk in zonnepanelen. het is voor de woning van mijn vader. Het is een 3gevel woning met een dakpannen zadeldak. Wij verbruiken 3000 KW per jaar. Kan u mij contacteren voor een afspraak.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor woning te Haacht
Ik heb een EPDM plat dak. De bedoeling is dat ik mijn eigen elektriciteitsnetwerk heb met tesla batterij. Ik ben het best telefonisch te bereiken donderdag of vrijdag na 17u.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Laakdal
Ik ben een tuinhuis aan het plaatsen waar ik graag een toevoeging wil plaatsen op mijn huidige zonnepanelen instalatie. Dit zou vanaf midden april af moeten zijn. Het huisje heeft een licht hellend dak met een oost en west oriŽntatie. Het zal een dak hebben met houten platen met daarop singels ,roofing. Deze staat op zo'n 10-15m van de hoofdwoning. Graag een offerte met verder informatie over opbrengst en kostprijs.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Londerzeel
Graag een offerte voor een zonnepaneleninstantie. Ik heb een zuid tot zuidoostelijk gericht dak met gewone dakpannen als bekleding. Ruw geschat is de beschikbare oppervlakte tussen de 20 en de 25m≤. Hier staat wel nog een velux in van +- 1m≤. Omdat ik hier minder dan een jaar woon kan ik enkel het verbruik geven van mijn vorige woning. Dit was van 2009-2010 ;2172 kw. Ik ben echter van plan met deze panelen ook water te verwarmen en in de winter eventueel elektrisch bij te verwarmen. Is het mogelijk om hierover wat meer informatie te geven alsook over de winst die ik zal maken om mijn energierekening.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Machelen
Graag een offerte voor een zonnepanelen instalatie voor 4700kw. Deze zullen geplaatst worden op een hellend dak naar het zuiden gericht van 45m2. Hier staan wel nog twee grote veluxramen en een schouw in. De bekleding bestaat uit leisteen. Naast deze zonnepanelen wens ik ook informatie over de prijs en de mogelijkheden van een zonneboiler. ,
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepaneln voor een woning in Heusden-Zolder
Ik heb momenteel een dagverbruik van 1925 km en een nachtverbruik van 2361 kw. Ik had graag dit volledige verbruik opgevangen via zonnepanelen. Op het zuidelijke gelegen gedeelte heb ik zo'n 21m2 vrij. Hier staat enkel een schouw. Er is in de tuin ook een boom die misschien voor wat schaduw zorgt maar deze kan verwijderd worden indien nodig. Uit esthetische standpunten wens ik graag volledig zwarte zonnepanelen te plaatsen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Wevelgem
Graag een offerte voor een nieuwbouw waar vanaf eind juni de panelen op kunnen worden geplaatst. Ik wens volledig onafhankelijk te worden van het elektriciteitsnet en wens dus zo'n . Dus in totaal wens ik zo'n 3500 kw aan zonne-energie op te wekken. Het gaat hier om een open bebouwing met een Epdm dak van ongeveer 120m2 zonder hindernissen. Is het naast de offerte ook mogelijk om verdere informatie te geven over de winst op de factuur, subsidies en groene stroom certificaten.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een landbouwbedrijf in Sint Laureins
Ik hou een gemengd landbouwbedrijf open. Maandelijks betaal ik 550Ä aan energie en wens graag hierop te besparen. Indien ik uit deze offerte effectief winst kan halen wens ik zeker dit jaar nog met de instalatie verder te gaan. Het gaat hier om een loods dat op ongeveer 25m van het hoofdgebouw ligt. Deze heeft een zuidwestelijke oriŽntatie en een totaal beschikbare oppervlakte van zo'n 550-600m2. De bekleding zijn golfplaten.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Winksele
Ik heb een dak met ťťn enkel hellend vlak dat naar de zuid kantgericht is. het is een open bebouwing van ongeveer 100 jaar oud. het dak is recent wel volledig vernieuwd. Ik heb een oppervlakte van ongeveer 50m2 waarin nog wee velux ramen zijn geplaatst. Ik wens een prijsofferte voor de installatie van zonnepanelen, plus informatie hoeveel winst ik kan maken op mijn energiefactuur. Ik betaal nu maandelijks 120Ä aan gas en elektriciteit.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Willebroek
De panelen zullen in mei/juni van 2013 geplaatst kunnen worden. . We hebben een dak met zuidoostelijke oriŽntatie. De oppervlakte is ongeveer 7x6m groot. In het midden is er echter ook een veluxraam en aan de zijkant een afvoer voor verluchting. Momenteel verbruik ik op jaarbasis 15000kw. Het gebouw is een nieuwbouw.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Mechelen
Ik heb een zadeldak met leien. Hiervan ligt de achterkant pal in het zuiden. Hier staan wel een schouw en twee veluxen. De oppervlakte is ongeveer 12x4m/ Er staat een boom in de tuin die soms wat schaduw geeft, maar indien nodig kan deze geveld worden. Momenteel betaal ik 313Ä per maand.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Kampenhout
Ik zou graag zonnepanelen willen plaatsen op een aanpalende loods,. Deze heeft een afmeting van 12x20m en is bedekte met golfplaten. Deze ligt ook volop in de zon en heeft geen last van schaduwen van bomen enz... Naast deze loods ligt er ook nog een loods van de gemeente die zal worden afgebroken. Moet ik wachten tot na de afbraak voor de plaatsing van zonnepanelen? Ik zou voor een dikke 6000kwh zonnepanelen willen plaatsen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Desteldonk
Binnen nu en een half jaar zouden we graag willen verdergaan met de plaatsing van de zonnenpanelen. Er zijn 2 mogelijkheden waar we de zonnepanelen zouden willen wplaatsen en wensen graag advies over welke plaats het meest geschikt zou zijn. De eerste plaat is het platte dak van de keuken. Deze heeft een roofing bedenking en is net iets kleiner dan 20m2. Veder hebben we ook een zadeldak van net iets meer als 20m2. deze heeft dakpannen. Beide daken zijn gelegen naar het zuiden en hebben geen stukken die in de schaduw liggen of dakvensters. Jaarlijks betalen we een dikke 1000Ä aan elektriciteit voor een gezin van 3 mensen.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Poppel
We willen de zonnepanelen willen plaatsen in de periode van ee6 maanden tot een jaar. Deze zouden naast onze panelen voor de zonneboiler komen te liggen, we hebben een pannendak en ons jaarlijkse verbruik is 7000-8000kwh.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een drukkerij in Oostende
Wij zijn en drukkerij en zouden graag in onze stroomproductie voorzien van zonnepanelen. Ons gebouw is 600m2 groot , 300m2 per kant, en voorzien van golfplaten. We hebben geloof ik een goede ligging want vanaf 11u tot s'avonds laat liggen we in de vlakke zon.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Kalmthout
Ik zou mijn garage willen uitrusten met zonnepanelen. Deze heeft een perfecte zuigligging, ligt vlak naast de woning en heeft een afmeting van 11x3.5m. Het dak is deels beton en deels hout met roofing. De randen zijn gemaakt van baksteen. In deze garage is ook de verdeelkast. Mijn jaarlijks verbruik is ongeveer 3700 kwh. In de late namiddag is het mogelijk dat de schaduw van de woning naast mijn huis tot op het dak komt.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Denderleeuw
Ik heb een zadeldak op een woning van 12x12m. De hellingsgraad bedraagt 45į. Het zuidoosten ligt op de links vanachter op het dak. Dankzij dit heb ik de hele dag zon op het achtersteven van het dak. Mijn jaarverbruik is ongeveer 30mgw. In het dak zitten in totaal ook nog 6 veluxramen, 3 zeer kleinen en 3 grotere (1.5x1.2m). Op dit moment ben ik bezig de pannen aan het vervangen met platen. Ik schat dat de werken tegen eind november, begin december klaar zullen zijn. Op welke termijn kan ik hierna zonnepanelen plaatsen ?
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Oelegem
Ik heb een dak gericht naar het zuiden met een hellingsgraad van 30į. Er zitten twee dakvensters in maar deze zijn niet meegerekend in de beschikbare oppervlakte.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor op een plat dak, Antwerpen
Begin november hebben we een verbouwing gepland. We zouden graag hierop aansluitend zonnepanelen willen installeren. Het gaat hier om een gaaf plat dak.

Informatie winst factuur zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Super. Is zeeer handig zeker wanneer je nog verder veel werk hebt met de reguliere zaken van je..."

S. Jerumanis

"Goede en snelle service. Aanrader voor wie op zoek is naar aannemers allerhande."

S. Dekeyzer


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.