Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Informatie tijdsregistratiesysteem: Ontvang snel meerdere gratis offertesInformatie tijdsregistratiesysteem-prikklok of badge-lezer

Ontvang nu meerdere offertes: Prikklok of badge-lezerOfferte aanvragen-prikklok of badge-lezer

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant
Offerte tijdsregistratiesysteem, Bodet tijdsregistratie
Informatie en contact voor offerte tijdsregistratiesysteem
Prikklok of badge-lezer
Limburg
Systeem registreren van tijd
Informatieaanvraag + prijsvoorstel omtrent het aanschaffen van een tijdsregistratiesysteem. Dit voor ... werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Prikklok met uurregistratie
Graag had ik in allereerste instantie wat algemene inlichtingen willen ontvangen omtrent een prikklok met uurregistratie, dit voor een 4-tal werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Controle personeelsleden
Graag een offerte voor een prikklok en tijdsregistratie, dit voor een 4-tal werknemers. Voor de rest is het niet nodig aangezien deze van thuis uit vertrekken met de wagen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Prikklok & tijdsregistratiesysteem
Wij beschikken over een volledig nieuw gebouw die nog moet ingericht worden. Graag had ik even een offerte ontvangen voor een prikklok en tijdsregistratie, dit voor een 3-tal werknemers. Dit met de bedoeling om de werkuren te gaan tellen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijdsregistratiesysteem digitale registratie
Graag had ik even geÔnformeerd betreffende tijdsregistratiesystemen met digitale registratie voor een 6-tal werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Prikklok en tijdsregistratiesysteem
Graag wat inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent het aankopen van een tijdsregistratiesysteem, dit voor een 100-tal werknemers. Ik wens te weten hoe dit werkt, verschillende mogelijkheden/manieren, prijzen, modellen, e.d. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Brussel
Prikklok & tijdsregistratie
Wij overwegen om vanaf januari 2011 een prikklok & tijdsregistratiesysteem te gaan gebruiken, dit voor een 12 ŗ 15-tal werknemers. Graag inlichtingen omtrent de werking, verscheidene systemen die op de markt te vinden zijn e.d. alsook een gedetailleerde prijsopgave. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Offerte tijdsregistratie
Graag had ik per e-mail inlichtingen alsook een prijsopgave ontvangen omtrent het werken met een tijdsregistratiesysteem, hoe werkt dit, wat zijn de mogelijke manieren, kostprijs, e.d. Alvast bedankt voor uw medewerking.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Tijdsregistratiesysteem hogeschool
Graag wat inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent een tijdsregistratiesysteem, wat zijn de mogelijkheden, hoe werkt dit, wat zijn de kosten die daaraan verbonden zijn e.d. Liefst reageren via e-mail. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Tijdsregistratie werknemers
In eerste instantie graag wat inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsofferte via e-mail omtrent het gebruiken van een tijdsregistratiesysteem voor de werknemers. Wij zijn aan het kijken om van systeem te veranderen, daarvoor is een tijdsregistratiesysteem op dit moment wel best interessant. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant
Tijdsregistratie
Graag had ik wat inlichtingen ontvangen alsook een prijsindicatie omtrent het aankopen en installeren van een tijdsregistratiesysteem, graag had ik geweten hoe dit werkt en wat dit kost. Aantal werknemers: 25. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Limburg

Wij wensen meer informatie over een tijdsregistratiesysteem en tijdsbeheer.

Informatie tijdsregistratiesysteem

De installatie van een prikklok of het implementeren van een tijdsregistratiesysteem is een handig instrument om arbeidstijden bij de houden. Een duidelijke, efficiënte en eerlijke manier van registratie van werkuren is enkel mogelijk met een goed tijdsregistratiesysteem. De werknemers laten in- en uitbadgen heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen.

Met een modern prikkloksysteem kunnen uw werknemers automatisch inloggen of uitloggen met hun badge. Bovendien kan je een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkuren vragen. Hoeveel uur heeft deze werknemer als middagpauze genomen. Een duidelijke registratie van het aantal werkuren zorgt voor een eerlijke en accurate verloning. Voor de registratie bestaan er vele mogelijkheden. De meest courante is een tijdsregistratiesysteem met een magneetkaart. Maar er zijn ook vele andere systemen mogelijk.

Alles hangt natuurlijk af van de aard van uw bedrijf. Werkt u met bedienden waar u enkel wilt weten wanneer ze toekomen en wanneer ze vertrekken? Of wilt u ook de pauzes registreren? In principe is alles mogelijk. Of u nu kiest voor de aankoop van hardware en software voor tijdsregistratie of voor een systeem waarbij u enkel de abonnementskosten betaalt, de mogelijkheden zijn legio. Aan al deze verschillende mogelijkheden hangt natuurlijk ook een verschillend prijskaartje, je doet er dan ook goed aan verschillende prijzen te vergelijken. Vraag hier offertes aan en vergelijk zelf prijzen en oplossingen voor tijdsregistratie van uw personeel.Offerte aanvragen-prikklok of badge-lezer
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden, onmiddellijke respons. De medewerker was zeer vriendelijk aan de telefoon."

K. Clauw

"Bobex vind ik een nuttige dienst omdat ik voor vele zaken nog een leverancier moet zoeken. Het ..."

A. Vermeylen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.