Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Informatie prijs offerte waterkoeler: Ontvang snel meerdere gratis offertesInformatie prijs offerte waterkoeler-waterkoeler met fles

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler met flesOfferte aanvragen-waterkoeler met fles

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Sint-Amands
We hebben een waterkoeler via Calimba. We hadden graag een prijsvergelijking willen ontvangen van waterkoelers. Dagelijks vanaf 5 personen te gebruiken. Bedankt alvast!
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
waterkoeler voor een magazijn in Oost-Vlaanderen
We werken met 16 mensen in het magazijn en er komen geregeld ook leveranciers langs. Graag een vrijblijvende offerte
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Prijsvergelijking waterkoelers voor bedrijf in Laarne.
Voor onze zaak willen we graag 3 waterkoelers gebruiken. Dagelijks zullen er meer dan 20 medewerkers gebruiken maken van de waterkoeler.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Aankoop waterkoeler voor bedrijf
Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar prijsoffertes voor een waterkoeler om tegen de zomer van 2012 te laten installeren. Er zouden een 10-tal personen gebruik van maken.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Aankoop waterkoeler voor medewerkers en bezoekers
Wij zouden graag fris water voorzien voor bezoekers en medewerkers en hadden graag prijsoffertes voor waterkoelers ontvangen.
Waterkoeler met fles
Limburg
Aankoop waterkoeler op waterleiding
Wij verkregen graag een offerte voor een waterkoeler op waterleiding.
Waterkoeler met fles
Limburg
Aanvraag prijsinformatie waterkoeler
Wij zijn ge´nteresseerd in het aankopen van waterkoelers en hadden graag prijsinformatie daarrond ontvangen.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Aankoop 2 waterkoelers
Wij zouden graag 2 toestellen waterkoelers op waterleiding aankopen.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Aanvraag prijsinformatie waterkoeler
Ik had graag prijsinformatie ontvangen voor de aankoop van een waterkoeler met fles.
Waterkoeler met fles
Limburg
Aanvraag prijsofferte waterkoeler
Ik ben ge´nteresseerd in het ontvangen van prijsoffertes voor de aankoop van een waterkoeler op waterleiding. Het aantal gebruikers zou 5 zijn (gezinsleden en personeelsleden).
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Prijsindicatie waterkoeler voor personeel
Wij hadden graag prijsinformatie ontvangen voor de plaatsing van een waterkoeler met flessenwater. De gebruikers hiervan zouden de personeelsleden zijn.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Prijsinformatie waterkoeler
Wij hadden graag prijsinformatie bekomen voor de aankoop van een waterkoeler op waterleiding.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Prijsaanvraag waterkoeler
Wij hebben momenteel al een waterkoeler (op waterleiding), maar zijn ge´nteresseerd in prijsopgaves om eventueel over te schakelen.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor vormingsorganisatie, provincie West-Vlaanderen
Als vormingsorganisatie in de jeugdzorg zijn we op zoek naar een waterkoeler voor onze vormingsruimte. Gezien we een niet-gesubsidieerde vzw zijn, opteren wij voor tweedehands. We hadden graag de mogelijkheid gehad om zowel koud water als water op kamertemperatuur te verkrijgen. Er zullen 2 dagen per week ongeveer 15 personen gebruik maken van het toestel. Kunt u ons de prijs geven voor de aankoop van zo'n toestel + de prijs voor de aankoop van het water? Bedankt.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoelers voor bank- en verzekeringskantoor
Wij zijn een bank- en verzekeringskantoor, en zijn op zoek naar een alternatief voor onze huidige waterbidons. We hadden graag wat meer informatie gehad over uw aanbod en prijzen van waterkoelers met fles of op waterleiding. Momenteel beschikken we over een systeem met flessen, maar indien u een interessant voorstel kan doen, zijn wij bereid tot overschakelen van leverancier. Wij zijn in totaal met 650 personeelsleden, die allemaal gebruik zullen maken van de waterkoelers. In totaal hebben wij een 25 tot 30 verdiepingen; op elke verdieping komt ÚÚn toestel. Alvast bedankt voor uw reactie op onze aanvraag.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler voor callcenter te Antwerpen
Wij zijn een callcenter, gelegen te Antwerpen. Voor onze werknemers zijn wij op zoek naar een waterkoeler. We verkiezen een systeem met flessen. Er zullen ongeveer 10 personen gebruik van maken. Graag uw prijsofferte. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor productiehuis te Diegem
Wij zijn een opstartend productiehuis, en hebben interesse in een waterkoeler. Het aantal mensen die er gebruik van gaan maken is momenteel moeilijk in te schatten, maar zal in de toekomst ongeveer 20 personen zijn. Onze voorkeur gaat uit naar een waterkoeler met fles. Alvast bedankt voor uw reactie.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Offerte waterkoeler voor bedrijf uit provincie Antwerpen
Wij zijn een bedrijf uit Aartselaar en wij zouden graag een waterkoeler plaatsen om onze 51 werknemers dagelijks te voorzien van fris water. Dank voor uw offerte.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Vergelijken prijzen waterkoelers
Waterkoelers hebben we al, zo'n 50tal dagelijkse gebruikers (30 personeel, rest klanten in showroom of wachtend op hun auto). We hebben er nu met flessen, maar ik zou de tarieven eens willen vergelijken, en ook de optie van een koeler op waterleiding bekijken.
Waterkoeler met fles
Limburg
Waterkoeler - bruiswater
Prijsofferte voor waterkoeler op waterleiding, liefst met bruiswater. Bedankt.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Een waterkoeler op school
Informatie aanvraag voor het aanschaffen van een waterkoeler, dit om te plaatsen in een werkplaats waar dagelijks zo'n 30 Ó 40 personen zich bevinden waaronder leerlingen en leerkrachten. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler
Graag informatie alsook een prijsofferte voor een waterkoeler. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Brussel
Waterkoelers
Graag een gedetailleerde offerte voor het aanschaffen van 2 waterkoelers, warm/koud water - dit voor onze klanten. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler op school
Graag had ik vrijblijvend een offerte alsook informatie willen ontvangen omtrent het aanschaffen van een waterkoeler, dit voor een 20-tal kinderen op onze school. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler
Momenteel wordt de drank zelf aangekocht, graag had ik een offerte willen ontvangen voor een waterkoeler, dit om even te gaan vergelijken wat voor ons het goedkoopste zou zijn. Alvast bedankt voor uw samenwerking.

Informatie prijs offerte waterkoeler

Water is lekker en gezond voor iedereen. Er bestaan honderden studies die het bevestigen. Wie elke dag voldoende water drinkt leeft gezonder. En het spreekt voor zich dat u wilt dat uw werknemers gezond zijn en blijven. Door elke dag gratis water ter beschikking te stellen kunt u ervoor zorgen dat iedereen op kantoor gezond blijft. Een simpele en effectieve oplossing.

Wat heeft u juist nodig van uw waterkoeler. Een waterkoeler met fles kan u overal zetten waar u maar wil. Er is geen wateraansluiting nodig. De leverancier zorgt elke week, elke twee weken of elke maand voor de levering van een nieuwe fles. Vaak kiezen bedrijven voor een waterkoeler met fles in plaats van een waterkoeler op waterleiding. Een waterkoeler met fles heeft dan ook een aantal voordelen:

  • Altijd fris mineraalwater
  • Geen nood aan dure filters die regelmatig vervangen moeten worden
  • Mogelijkheid tot bruisend water
  • Gezond water

Vergelijk verschillende oplossingen voor de voorziening van drinkbaar water op kantoor. Geniet elke dag van een heerlijk glas water. Ontvang snel offertes op maat en oordeel zelf.Offerte aanvragen-waterkoeler met fles
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Voor onze directie was het de 1ste maal dat we via Bobex werkten en deze ervaring mag als posit..."

P. Van Impe

"De medewerkers van Bobex hebben zeer correct en snel gehandeld."

P. Bernaerts


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.