Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Informatie plaatsing zonneboiler: Ontvang snel meerdere gratis offertesInformatie plaatsing zonneboiler-zonneboiler

Ontvang nu meerdere offertes: ZonneboilerOfferte aanvragen-zonneboiler

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
zonneboiler voor een woning in Melle
Dit is voor een eigen privťwoning. Dit is een pannendak met aan de voorkant zuidwestelijke en aan de achterkant noordoostelijke oriŽntatie. Er is zeker 5-10m≤ beschikbaar een de beide kanten zonder schaduwplekken. Momenteel maken we gebruik van een elektrische boiler in de badkamer. Deze wensen we eventueel wel te vervangen door een nieuwe zonneboiler. Ik ben op dit nummer bereikbaar voor een afspraak ter plaatsen te maken. Graag ter plaatse dan ook naast de offerte verdere informatie over de plaatsing en rendement van deze zonneboiler.
Zonneboiler
West-Vlaanderen
zonneboiler voor een woning in Kerkhove
Het betreft een gezin van 4 personen. Ik kan deze collectoren plaatsen op een aangebouwde bijwoning. Hier is gemakkelijk 5m≤ beschikbaar zonder schaduwplekken een waar we volledig van de zon kunnen genieten. Dakbekleding waarop de collectoren zouden geplaatst moeten worden is epdm rubber. Momenteel maken we gebruik van een doorstromer. Graag een gericht offerte voor een degelijk systeem, inclusief informatie over de plaatsing zelf en eventuele subsidies.
Zonneboiler
Antwerpen
Offerte aanvraag zonneboiler in Oud-Turnhout
Wij zijn opzoek naar een zonneboiler voor een bijstaande woning waar er nog geen sprake van warm water is. Het gaat om 40 m≤ en de woning wordt verwarmt met een houtkachel. Alvast bedankt!
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Aanvraag zonneboiler
Ik had graag meer informatie ontvangen over een zonneboiler, mbt chauffage inrichting in het huis, deze is nieuw sinds 2 jaar, met condensatieketel, niet aangesloten op zonnepanelen, energievoorziening gassysteem. De warmteketel aangesloten op de chauffage zelf. Kan ik dit via een ander systeem het water warm krijgen?
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Kruishoutem
Graag een offerte voor plaatsing en instalatie van een zonneboiler voor sanitair gebruik. Plat roofing dak van een vrijstaande woning met makkelijk 10 vierkante meter aan oppervlakte voor de thermische panelen. Graag een afspraak ter plaatse voor de meer praktische kant te bespreken.
Zonneboiler
Antwerpen
Zonneboiler voor een woning in Bonheide
Ik had graag de nodige documentatie een een gerichte offerte verkregen voor de plaatsing van een zonneboiler op een woning bouwjaar 1935. De bekleding van het piramidedak zijn metaalplaten. Elk deel heeft een beschikbare oppervlakte tussen 5-10m≤. Indien u graag ter plaatse een afspraak maakt voor de offerte en verdere informatie over de plaatsing kunt u mij de hele dag bereiken op dit nummer.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Dendermonde
Ik heb reeds zonnepanelen op een plat dak van een bijgebouw. Omdat hier echter geen plaats is wens ik de panelen voor de zonneboiler te plaatsen op een hellend dak. Deze is van voor zuidwestelijk gericht en aan de achterkant zuidoostelijk. Op beide zijde staan er twee veluxramen, maar ik denk dat de oppervlakte voor elke dakhelft wel groter zal zijn dan 20 vierkante meter. Er zijn geen grote schaduwplekken. Bekleding zijn gewone dakpannen. Volledige offerte met prijs voor panelen, boiler en plaatsing. Graag ook verdere informatie over de plaatsing.

Informatie plaatsing zonneboiler

Lekker warm water door de zon!

Hoe komt u aan uw warm water in uw woning of eigendom? Beschikt u over een waterverwarmer op gas? Dacht u wel eens aan een milieuvriendelijk alternatief? Een zonneboiler is een milieuvriendelijke manier om uw sanitair water te verwarmen. Een zonneboiler heeft zonnecollectoren die energie opvangen om water te warmen of een woning te warmen.

Thermische panelen versus zonnepanelen.

Thermische panelen bevatten zonnecollectoren die de warmte van de zon opvangen. In tegenstelling tot zonnepanelen, die maakt gebruik van fotovoltaïsche cellen die de energie van de zon opvangen om elektriciteit te produceren. Allebei de panelen worden op het dak geplaatst om zo het zonlicht op te vangen.

Een zonnecollector, wat is dat?

Het principe van een zonnecollector is heel eenvoudig: Een metalen voorwerp dat een tijdje in de zon ligt wordt warm. Zonnecollectoren werken volgens hetzelfde principe. Zo een zonnecollector is gemaakt u metaal, waar vervolgens een vloeistof doorloopt om de warmte op te nemen en vervolgens aan het opslagvat met water af te geven.Offerte aanvragen-zonneboiler
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede service en een gemak om leveranciers te vinden."

B. Homble

"Positieve indruk nagelaten, met dank."

N. Ceyssens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.