Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Informatie frankeertoestel: Ontvang snel meerdere gratis offertesInformatie frankeertoestel-frankeermachine

Ontvang nu meerdere offertes: FrankeermachineOfferte aanvragen-frankeermachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Affligem
Graag een offerte voor zowel aankoop als huur. Verder ook graag verdere informatie over de frankeermogelijkheden van dit toestel. We hebben op regelmatige basis ook postpakketten.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Antwerpen
op een gemiddelde dag hebben we zo'n 10 tot 15 poststukken per dag. Zowel binnenlands als internationaal, heel uitzonderlijk buiten de EU. Elke week hebben we ook enkele aangetekende zendingen of postpakjes.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in sint gillis waas
Momenteel hebben we een kleine briefwisseling, 25-40 per week. Maar we zijn van plan binnenkort te beginnen met folders te versturen. Hierom had ik graag informatie en ene kostprijs ontvangen voor een frankeertoestel. Het zal dan voornamelijk gaan over brieven van groot formaat voor binnenlandse zendingen.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
offerte voor frankeermachine te Rekkem
Vooral internationaal, voornamelijk binnen Europa maar ook soms naar buiten de de EU. Het gaat over +- 150 brieven per maand.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een advocatenbureau in Aarschot
Het aantal zendingen schommelt sterk van dag op dag. Dagelijks verzenden we wel aangetekende zendingen en brieven van grote formaat. gelieve hiermee rekening te houden.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Kuurne
We zouden deze machine ook gebruiken voor folders die we per post versturen. Dus moet de machine ook op brieven van groot formaat ,A4, berekend zijn.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een bedrijf in Ham
We hebben in het verleden al een apparaat van francotyp . Dit is echter kapotgegaan en daarom zouden we nu graag nieuwe vrijblijvende offertes ontvangen. De dagelijkse post zijn uitsluitend brieven en meestal in standaardformaat.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een bedrijf in Opglabbeek
Op dit moment hebben we een contract met Neo Post. Dit is voor de huur van het toestel aan 34€per maand . Dit contract loopt weldra af en daarom zou ik graag voor verschillende andere toestellen een prijsofferte ontvangen. Ik vind momenteel het verbruik en de kost van de cartridge (+-40 € per maand) veel re duur. Het is belangrijk dat de frankeermachine zowel postpakketjes als brieven kan frankeren.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
Vrijblijvend informatie en een offerte aub voor een frankeermachine
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Offerte frankeermachine versturen en frankeren brieven goedkoop tarief francotyp
Graag prijsinformatie van een frankeermachine, ik vraag me af of dit voor ons rendabel zou zijn, en interessanter dan gewoon met zegels.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
We hebben nog geen frankeermachine, en dit interesseert me wel, gelieve mij te contacteren en informeren.
Frankeermachine
Brussel
Offerte frankeermachine versturen en frankeren brieven goedkoop tarief francotyp
Graag meer info over een frankeermachine en bijbehorende tarieven
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachines
Graag de prijs voor de aankoop van een frankeermachine, gemiddeld sturen wij zo'n 150 ŕ 200 brieven per maand, 95% daarvan zijn nationaal de rest is internationaal. Graag een offerte. Bedankt.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen

Wij doen veel mailings voor ons bedrijf en hadden graag meer informatie over een frankeermachine ontvangen.
Frankeermachine
Limburg

Ik ben op zoek naar meer informatie over een frankeertoestel.
Frankeermachine
Limburg

Wij hadden graag meer informatie over een frankeermachine ontvangen.

Informatie frankeertoestel

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.Offerte aanvragen-frankeermachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben wel tevreden over Bobex: Snelle en correcte reacties van leveranciers."

E. De Volder

"De service is heel stipt en duidelijk - bedankt."

B. Hannosset


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.