Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Informatie frankeermachine: Ontvang snel meerdere gratis offertesInformatie frankeermachine-frankeermachine

Ontvang nu meerdere offertes: FrankeermachineOfferte aanvragen-frankeermachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een Vzw in Genk
We hadden graag een offerte en verdere informatie over een frankeermachine verkregen. We hebben enkel nationale zendingen en op maandelijkse basis enkele aangetekende poststukken. We wensen zowel de kostprijs voor huur als aankoop van een frankeermachine te kennen.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Wambeek
We hebben recent de zaak overgenomen. Graag hadden we de kostprijs en praktische informatie verkregen over een frankeertoestel. Op wekelijkse basis kunnen hier aangetekende zendingen of brieven van gro0t formaat inzitten. Ook doen we enkele keren per jaar een mailing waarmee we tussen de 600 en de 800 brieven versturen.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Boortmeerbeek
We hebben elke dag ongeveer tussen de 10 tot 20 poststukken per dag. Per maand zitten hier enkele aangetekende zendingen tussen, en ook vaak enkele brieven van groot formaat. Graag had ik meer informatie en een prijsvoorstel voor een frankeermachine ontvangen, graag zowel voor aankoop als huur.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een consultingbureau in Zwevegem
We hebben vooral als we een mailing organiseren veel post. Ook hebben we per week enkele aantekende zendingen.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Zelzate
We zijn momenteel niet tevreden over de huidige service van onze frankeermachine en zouden daarom graag een nieuwe offerte aanvragen. We wensen zowel offerte voor huur als aankoop.
Frankeermachine
Antwerpen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een Tegelfabriek
Prijsvergelijking voor frankeermachine. Wij maken al gebruik van een frankeermachine. Graag vergelijken met andere frankeermachines.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor dakwerkenbedrijf
Frankeermachine voor dakwerkenbedrijf. Bedankt voor uw prijsopgave wat de mogelijkheden zijn.
Frankeermachine
Antwerpen
Prijsvergelijking frankeermachine
Wij hebben reeds zo een frankeermachine, maar hadden graag eens vergeleken als het niet interessanter zou zijn om van leverancier te veranderen.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeren van brieven
Wij hebben inderdaad (matig) interesse voor frankeermachine (indien deze financieel interessant zou zijn). Liefst GEEN telefonische interruptie, wel communicatie per mail. Met vriendelijke groet.
Frankeermachine
Antwerpen
informatie gevraagd frankeermachines
Wij zoeken een goede, snelle frankeermachine. Wij versturen een 10-tal brieven per dag.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
Wij versturen toch heel wat post, het lijkt me interessant eens te bekijken hoe dit met een frankeermachine kan.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor voedingsbedrijf
Wij hadden graag eens wat meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een frankeermachine.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
Wij doen toch heel wat postmailings en dergelijke, en ik onderzoek graag hoe een frankeermachine hier praktisch en financieel interessant kan zijn.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
Wij hebben nog geen frankeermachine, graag informatie en offerte .
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Offerte frankeermachine versturen en frankeren brieven goedkoop tarief francotyp
Graag meer info over gebruik en tarieven via offerte voor frankeermachine. Wij versturen +- 150 brieven per week. Graag een vergelijk tussen de machines van neopost, francotyp en frama.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine, omslag vul- en plooimachine
Informatie van frankeermachine, omslag vul- en plooimachine. Bedankt.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Prijsvoorstel frankeermachine
Graag een prijsvoorstel voor een frankeermachine, dit voor ons kantoor. Bedankt.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeerapparaat
Graag had ik willen weten indien een frankeermachine voor mij van toepassing zou kunnen zijn. Ik besteed tussen €800 en €900 euro aan postzegels per jaar. Bedankt.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeren brieven
Graag uitleg over de werking van frankeermachines en tarieven. Sturen gemiddeld zo'n 200 brieven per maand, nationaal. Bedankt.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Versturen post
Informatieaanvraag omtrent frankeermachines, ruw geschat: +/- 20 à 25 standaard brieven (verschillende formaten), voornamelijk nationale facturen. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Prijsvoorstel frankeermachine
Wij versturen gemiddeld zo'n 5-10 brieven per dag. Soms zijn het er meer en soms zijn het er geen. Wij zouden graag een prijsvoorstel hebben voor een frankeermachine. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Brussel
Frankeermachine
Graag een aantal offertes voor frankeermachine, wij hebben geen vast aantal per maand. Wij zitten met drukke en minder drukke periodes. Soms 1 maand een 200-tal en dan 2 maanden niets, ... Alvast bedankt voor uw prijs.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeren van mailings & standaard brieven
Graag een offerte voor het aanschaffen van een frankeermachine, dagelijks versturen wij zo'n 15-tal standaard brieven, daarbij sturen we regelmatig mailings. Geen frankeermachine ter onze beschikking, wij doen het nog allemaal manueel. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeren kleine oplage brieven
Frankeermachine voor kleine oplage brieven en postwerk (ca. 5 brieven per dag). Bedankt.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine + omslagvulmachine
Graag had ik een gedetailleerde offerte willen ontvangen alsook wat informatie omtrent een frankeermachine en omslagvulmachine in één. Kunt u mij even uitleggen wat de voordelen daarvan zijn om dit in één te hebben, is het voordeliger om twee verschillende machines te hebben, graag wat inlichtingen. Wij versturen maximum een 20-tal brieven per dag, binnenlandse EN buitenlandse post. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Informatie frankeermachine

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.Offerte aanvragen-frankeermachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden , ik had onmiddellijk 5 verschillende leveranciers."

J. Sluyts

"Snelle contacten gekregen. Ik werd ook verwittigd wanneer een vertegenwoordiger mij had opgebel..."

I. Vandeweyer


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.