Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Informatie en prijs koffiemachine: Ontvang snel meerdere gratis offertesInformatie en prijs koffiemachine-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Leuven
Graag zowel een aankoop en huurofferte. Deze zal dienen voor zeker 70 mensen dagelijks gebruik, intern, en dan nog een kleiner aantal klanten en bezoekers. We zouden graag 1 grote staande automaat wensen voor vrij gebruik, dus zonder muntinworp. Momenteel hebben we een twee tal kleinere automaten van een andere leverancier. omdat we totaal niet tevreden zijn over de contacten met deze leverancier zouden we graag een prijs en kwaliteitsvergelijking doen met andere spelers op de markt.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een ziekenhuis in Gent
Dit is voor een prijsvergelijking met onze huidige leverancier. We zijn niet tevreden over de smaak en kwaliteit van de koffie en zullen dus praktisch zeker veranderen. Graag zowel een aankoop als een huurofferte voor een staande koffieautomaat. Deze zal intern intensief door eigen personeel gebruikt worden; Muntinworp is niet nodig. Wel belangrijk is dat we zeker warm water kunnen nemen alsook kunnen kiezen tussen verschillende types van koffie. Kraag verdere informatie en de prijs voor een degelijke systeem.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Roeselare
We hebben momenteel al een automaat staan maar omdat we met 97 mensen in totaal werken, voldoet deze niet meer aan de noden. Daarom wensen we een automaat bij te plaatsen, ook met muntsysteem. Graag hiervoor een offerte met verdere informatie over de kostprijs en eventuele service voorwaarden voor een huurcontract.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine offerte voor een kledingzaak in Antwerpen.
Ik heb een mooi plekje in mijn kledingzaak, waar ik als gedachte heb om een koffiemachine te plaatsen. Alleen weet ik niet wat ik me kan voorstellen hoe groot het apparaat zal zijn. De koffiemachine wil ik graag met koffie en thee. Ikzelf ben geen kofffiedrinker maar collegas en klanten moeten er gebruik van kunnen maken. Bedankt voor een afspraak en evntueel proeven van de koffie.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Zwijnaarde
We wensen een automaat die zowel met geld als jetons kan werken. Aangezien deze automaat zowel door interne als externe gebruikt zal worden. Wat zeker nodig is is dat deze automaat koffie, koffie met met ; espresso, warme choco enz.... kan aanbieden. Graag een offerte voor zowel huur als aankoop mogelijkheden.
Koffiemachine
Limburg
Warme drankenautomaat voor in onze school
De leerlingen van onze school, willen graag een warme drankenautomaat in de refter. Volgens onze directie is dit vrij duur, maar als voorzitter van de leerlingenraad vind ik het mijn taak mezelf eens goed te informeren. Bestaat de mogelijkheid om een automaat te plaatsen tegen een voordelige prijs, en kunnen we misschien een proefperiode aangaan? Er gaat natuurlijk een verschil zijn tussen winter en zomer, wat het gebruik van de machine betreft. Kan daar rekening mee gehouden worden?
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Malle
We zijn een bedrijf met 22 werknemers. Naast de vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat, had ik ook graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen van een koffiemachine. We hebben er nog geen staan, dus geen idee wat ik me moet voorstellen. Bedankt alvast!
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een 10-tal medewerkers
Wij werken hier momenteel met 7 personen, maar daar komen in de toekomst nog een aantal mensen bij zodanig dat we met een 10-tal mensen zullen zijn. Bedankt voor uw prijsofferte voor een koffiemachine voor al deze medewerkers.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een motorzaak in Antwerpen
Een vrijblijvende offerte voor een koffiemachine voor dagelijks gebruik van 4 medewerkers.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag koffiemachine voor een zaak in Vlaams-Brabant
Wij zijn met 8 werknemers. Voor een zaak in vlaams-brabant wensen we graag een prijsvergelijking te ontvangen betreft kofiemachines. We hebben momenteel al een koffiemachine staan en willen graag een koffiemachine met ECHTE koffie, geen namaak. Bezoekers kunnen er ook dagelijks gebruik van maken.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Vrijblijvend offerte voor koffiemachine, rijschool in Oost-vlaanderen
Voor onze rijschool had ik graag een vrijblijvend offerte gekregen voor een koffiemachine of warme drankautomaat. Alvast bedankt.
Warme dranken automaat
Antwerpen
Prijsvergelijk warme drankautomaat voor vzw in Antwerpen
Graag een prijsvergelijking voor zowel koffiemachines als warme drankautomaten dit voor een kleine honderdtal mensen per dag. Wij zijn een sociaal onderneming waar er dus ook zeer veel passage is. Alvast bedankt voor uw offerte.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachines in bruikleen voor vzw in Limburg
Graag zouden wij weten of jullie ook machines hebben in bruikleen die wij mogen gebruiken als wij de koffie van jullie gebruiken?
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor trainingscenter Oost-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een warme drankautomaat, dit voor een trainingscenter in Oost-Vlaanderen. +/- 10 ā 20 gebruikers/dag. Alvast bedankt.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Aanvraag koffiemachine voor Brugs vloerwerkenbedrijf
Aanvraag koffiemachine voor vloerwerkenbedrijf uit Sint-Kruis-Brugge. Bedankt voor uw informatie opgave.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor Westvlaamse VZW
Koffiemachine voor Westvlaamse VZW. Bedankt voor uw prijsopgave.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Warme drankautomaat of koffiemachine voor distributiebedrijf in West-Vlaanderen
Momenteel hebben we zo'n 20-tal medewerkers, daarbij hebben we nog zo'n 30 ā 40-tal chauffeurs die dagelijks over de vloer komen. Graag een voorstel voor een warme drankautomaat alsook een koffiemachine. Daarbij ook graag informatie. Bedankt.
Koffiemachine
Limburg
Huren van koffiemachine, Limburg
Als café uitbater zijn we op zoek naar nieuwe koffiemachines. Wat zijn de mogelijkheden (huren, kopen, leasing, ...) Bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Offerte voor kleine koffiemachine in transportbedrijf te Turnhout
Offerte voor kleine koffiemachine in de zaak van mijn man (transportbedrijf)
Koffiemachine
Limburg
Aankoop koffiemachine
Wij hadden graag een koffiemachine aangekocht voor bij ons op het bedrijf. De gebruikers zouden het personeel zijn, wat een 8-tal personen is.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Prijsvergelijking koffiemachine
Wij hebben reeds een koffiemachine maar zouden graag eens andere prijsvoorstellen bekijken om dan eventueel te veranderen. Het dagelijks aantal gebruikers is een 10-tal.
Koffiemachine
Antwerpen
Aankoop koffiemachine
Graag hadden wij prijsoffertes gekregen voor de aankoop van een koffiemachine. Het aantal dagelijkse gebruikers zou maximaal 10 zijn.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Prijsinformatie aankoop koffiemachine
Ik had graag prijsinformatie ontvangen voor de aankoop van een koffiemachine. Het dagelijks aantal gebruikers zou 10 zijn.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Aankoop koffiemachine
Wij zijn geīnteresseerd in prijsoffertes voor de aankoop van een koffiemachine. De gebruikers ervan zouden zowel personeel als bezoekers zijn, wat ongeveer een 10-tal personen per dag is. Gelieve de prijsindicaties via e-mail te versturen.
Koffiemachine
Brussel
Aankoop koffiemachine
We hadden graag 2 coffee corners geīnstalleerd voor koffie, expresso, cacao, capucino, warm water.

Informatie en prijs koffiemachine

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden, ik ben niet van plaats moeten gaan om leveranciers te vinden."

H. Dickens

"Wij werden door 3 firma's bezocht. Duidelijke info en prijsoffertes ontvangen.Wij doen nog wat ..."

J. Kesteloot


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Š 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.