Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Incassozaken diensten innen: Ontvang snel meerdere gratis offertesIncassozaken diensten innen-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor een bedrijf in Tienen
Dit gaat over onbetaalde facturen , een 17 in totaal verdeeld over twee leveringen. In deze kwestie staan deze facturen open bij Belgische bedrijven. Graag had ik daarom graag een gerichte offerte en verdere info verkregen van deze per incasso terug te vorderen.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso voor een kinderdagverblijf in Berchem
We houden een kinderdagverblijf open en hebben nu al enkele maanden last van een paar particulieren die de rekeningen niet meer betalen. Het totale bedrag zou zo'n 1500€ zijn.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor een zelfstandige in Antwerpen
Ik heb openstaande facturen bij een bedrijf. Het gaat hier over een totaal bedrag van 4300€ verdeeld over drie facturen. De oudste dateert van mei. Nu zou ik graag dit bedrag in incasso invorderen.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Innen van onbetaalde klanten van tandartspraktijk
Wij hebben verschillende openstaande facturen staan voor onze tandartspraktijk. Graag uw prijsopgave met wat de mogelijkheden zijn.
Incassobureau
Brussel
Incassokantoor voor openstaande facturen
Wij wensen beroep te doen op een incassokantoor voor onze openstaande facturen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Wanbetalers opvolgen, incasso onbetaalde facturen
Graag wat extra hulp bij het terugvorderen van onbetaalde facturen buiten termijn. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Aanpak incassobureau, EBVBA Antwerpen
Graag had ik willen weten wat jullie aanpak is. Hoe gaan jullie tewerk, hoeveel kost dit? Momenteel hebben we zo'n 6 ŕ 7 facturen openstaan, voor een globaal bedrag van minder dan 2.000 EUR. Bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor koerierbedrijf
Wij zijn een koerierbedrijf en hebben momenteel problemen met een klant die zijn facturen niet betaald. Het gaat over 2 ŕ 3 openstaande facturen, voor een totale waarde van ongeveer 4500 euro. Kan u ons hierbij helpen? En wat is de prijs hiervoor? Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
incassobureau voor groothandel schoonheidsproducten
Ik heb een groothandel in schoonheidsproducten, en heb interesse in een samenwerking met een incassobureau. Regelmatig heb ik klanten die moeilijk betalen. Kan u wat meer informatie omtrent de werking doorsturen?
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor traiteurdienst in West-Vlaanderen
Ik bezit een traiteurdienst, en heb een openstaande factuur van 31/01/2011. Na 4 maanden mailen en telefoneren zijn we overeengekomen dat ze de 800€ in schijven gingen betalen van 200€. Ze hebben 1 storting gedaan en nu is het alweer 2 maanden wachten; ik heb verschillende emails ontvangen met uitvluchten om niet te betalen zoals bank was gesloten enz. Graag had ik eens prijs geweten om hen een aangetekend schrijven via u te laten doen ( wij hebben dit ook reeds gedaan). Alvast bedankt voor uw reactie.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor leverancier van meetapparatuur
Wij zijn leverancier van meetapparatuur, en zoeken een incassobureau om ons te helpen met het invorderen van onbetaalde facturen. Het gaat hier in totaal over een 20 tot 25 facturen, voor een totale waarde van 30 000 euro. Kan u ons meer informeren over hoe u te werk gaat en uw prijzen ed? Reeds bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Offerte incassobureau voor bedrijf uit Vlaams-Brabant
Wij zijn gespecialiseerd in business travel, en zijn op zoek naar een incassobureau. Ruw geschat moeten wij bij minstens 5 op 100 facturen een rappel uitsturen tot betalen. In plaats van hierna (indien de rappel niet volstaat) meteen over te gaan tot tussenkomst van advocaten, zoeken wij naar een meer klantvriendelijkere benadering. Het type klanten waarmee wij hoofdzakelijk problemen hebben zijn bedrijven. Is het mogelijk om ons te contacteren en een prijsopgave te bezorgen? Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Ik ben actief in de cijferberoepen en gesitueerd te Antwerpen. Ik had graag contact gehad met een incassobureau voor aanmaningen en inning van onbetaalde facturen. Momenteel staan er geen onbetaalde facturen meer open, maar jaarlijks hebben we toch te kampen met een 10-tal gevallen. Het gaat hier over facturen die variëren van 2000 tot 20.000 euro. Is het mogelijk om wat meer informatie van u te ontvangen en eventueel een prijsofferte? Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Wij zijn een bedrijf actief in de bouw en industriële sector. Graag wilde ik informeren naar de verschillende mogelijkheden om op een klantvriendelijke manier facturen tijdig te laten betalen. Wij werken namelijk samen met vrij grote firma's waarbij het niet zo evident is om in te vorderen. Het gaat ons dus voornamelijk om vaste klanten die laattijdig betalen en die we zouden willen behouden. Momenteel zijn er geen specifieke gevallen; de aanvraag is louter preventief. Alvast bedankt voor uw informatie en respons. Bobex kwaliteitscontrole: Momenteel zijn er geen onbetaalde facturen, maar dit kan een goede klant worden naar de toekomst toe.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incassobureau voor bedrijf uit provincie Antwerpen
Wij zijn actief in betonboringen, en hebben soms last van moeilijk debiteuren. Momenteel gaat het om 1 onbetaalde factuur van ongeveer 300 euro. Zou u een prijsofferte en wat meer informatie kunnen doorgeven hoe jullie juist tewerk gaan (vast bedrag per jaar of per tussenkomst...)? Alvast bedankt voor uw antwoord.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Prijsofferte incassobureau voor bedrijf in West-Vlaanderen
Wij zijn actief in het leveren van droge grondstoffen aan de voedingssector, en zoeken een incassobureau om slechte betalers beter te laten betalen. We hebben een tiental onbetaalde facturen uitstaan, voor een totale waarde van 25 000 euro. Kan u ons hierbij helpen? Graag een prijsofferte. Bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Offerte incassobureau voor bedrijf uit Oost-Vlaanderen
Wij zijn actief in aardappelhandel, en hebben betalingsmoeilijkheden met een Italiaanse klant. Daarom zijn wij op zoek naar een incassobureau. Het gaat hier om 1 factuur ter waarde van 15 000 euro. Alvast bedankt voor uw reactie.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incassobureau voor energiedeskundige in Antwerpen
Ik ben energiedeskundige en ben op zoek naar een incassobureau voor onbetaalde facturen. Ik heb een viertal onbetaalde uitstaande facturen, voor een totaal bedrag van circa 1500 euro. Graag uw prijsofferte. Bedankt voor uw antwoord.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Onbetaalde facturen terugvorderen
Ons bedrijf autocontrole- gidsen aan instellingen, ziekenhuizen, scholen, ... ter waarde van 27 euro per gids. Over een periode van 4 jaar (2008/2011) werden tot op heden 7.430 gidsen verkocht, verdeeld over 4.346 facturen (soms meerdere gidsen per bestelling). Tot op heden blijven 564 facturen onbetaald voor een totaal bedrag van 27.931 euro. Spijts aanmaningen (per e-mail) blijven een aantal facturen onbetaald. Graag hadden wij een samenwerking aangegaan met een incassobureau. Zou u hier een antwoord op kunnen geven? Alvast bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Offerte incassobureau voor vzw uit Oost-Vlaanderen
Wij hebben net een vzw opgericht die kung fu lessen zal geven. We gaan werken met contracten, en preventief wensen wij problemen met wanbetalingen in verband hiermee te vermijden. Daarmee zijn we op zoek naar een incassobureau. Is het mogelijk om ons wat informatie te bezorgen en eventueel een offerte op te stellen? Alvast bedankt. Bobex kwaliteitscontrole: aangezien deze klant nog steeds geen openstaande facturen heeft, zal deze lead niet worden gefactureerd. Met vriendelijke groet.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incassobureau voor kinesitherapeute
Ik ben een kinesitherapeute en ik heb nog onbetaalde facturen die ik zou willen innen. De meeste facturen zijn al meer dan 2 jaar oud, maar ik hoop toch nog een deel van dit geld te kunnen recupereren. Bedankt voor uw offerte.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Offerte incassobureau voor firma uit Vlaams-Brabant
Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van design keukens. We hebben veel last van wanbetalers en zijn op zoek naar een incassobureau dat kan helpen bij het innen van onbeteaalde facturen, zodat we niet steeds opnieuw een advocaat moeten inschakelen. We hopen snel van u te horen.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Offerte incassobureau voor bedrijf uit Oost-Vlaanderen
Wij zijn een bedrijf uit Oost-Vlaanderen en we hebben behoorlijk wat last van wanbetalers. We werken nu met advocaat, maar voor kleinere facturen kunnen wij moeilijk beroep doen op hem omdat de kosten dan soms hoger liggen dan de factuurbedragen. Daarom zijn we op zoek naar een incassobureau. Bedankt voor uw interesse.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incassobureau voor bedrijf uit provincie Antwerpen
Beste, Ik ben eigenaar van een bedrijf gespecialiseerd in allerlei renovatiewerken. Ik heb behoorlijk wat last van wanbetalers en ik ben op zoek naar een incassobureau dat mij kan helpen bij het innen van onbetaalde facturen. Dank voor uw offerte.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Offerte incassobureau voor bedrijf uit Gent
Wij zijn een bedrijf uit Gent. Wij zijn op zoek naar een incassobureau dat ons kan helpen bij het innen van onbetaalde facturen. Bedankt voor uw offerte.

Incassozaken diensten innen

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Een interessante manier om leveranciers te vinden."

R. de baets

"De zoektocht naar een oplossing voor het vochtprobleem, naar een geschikte firma dus, verliep r..."

V. Van Hulle


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.