Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Incassozaken: Ontvang snel meerdere gratis offertesIncassozaken-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassoburaeu
Elke maand zijn er verschillende gezinnen die lang tot zeer lang wachten om hun openstaande dienstencheques te vereffenen. Door onze specifieke beroepsuitoefening is een exact aantal en bedrag van uitstaande facturen moeilijk te zeggen. Dit verschilt ook van maand tot maand. Graag uw prijsofferte voor uw hulp hierbij. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Informatie over incassobureau
Incassobureau gezocht voor snellere cash-flow omzet, zekerheid van betalingen van klanten. Onze klantenbestand houdt bedrijven in van de EU, Kazachstan, Rusland, Midden Oosten, enz... Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf in Hulshout
Wij hadden graag dat de onbetaalde facturen zo vlug mogelijk aan ons betaald zouden worden. Graag even contact opnemen. Alvast bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Innen onbetaalde facturen
Onbetaalde facturen voor +/- 20.000 euro. Graag vrijblijvende informatie omtrent de kosten voor het innen van deze facturen.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor terugvorderen facturen
De meeste facturen worden na enkele herinneringen betaald maar er zijn er enkele waar geen respons op komt. Meestal gaat het echter over kleine bedragen van 14 tot ongeveer 500.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde factuur
Ons BVBA is op zoek naar een incassobureau, dit voor het terugvorderen van een onbetaalde factuur, voor een globaal bedrag van 1.200, maximaal 2 maanden oud. Graag uw mening. Met vriendelijke groet.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor onderaannemer
Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het terugvorderen van 2 onbetaalde facturen waarvan 1 voor een bedrag van 4.000EUR, een 2e voor een bedrag van +/-240EUR (allebei aannemers). Graag even contact. Alvast bedankt.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor laattijdige betalingen
Wij berekenen onze winst op jaarbasis, wat ik nu vaststel, is dat er meer en meer klanten laattijdig betalen. Wat ik mij nu afvraag, is, indien er voor zo'n zaken geen systeem bestaat om te vermijden dat klanten te laat gaan betalen en hoeveel mij dit zou kosten? Indien de uitleg niet duidelijk is, ben ik steeds te bereiken via telefoon of e-mail. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasseren van openstaande factuur voor bedrijf in Aalter
Elke maand zijn er verschillende gezinnen die lang tot zeer lang wachten om hun openstaande dienstencheques te vereffenen. Door onze specifieke beroepsuitoefening is een exact aantal en bedrag van uitstaande facturen moeilijk te zeggen. Dit verschilt ook van maand tot maand. Graag uw prijsofferte voor uw hulp hierbij. Alvast bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Innen van onbetaalde factuur van advocatenkantoor
Ik heb een aantal maanden geleden een opdracht gekregen van een advocatenkantoor voor het plaatsen van een bestelling voor een van hun klanten. Deze is sinds maart 2011 nog niet betaald geweest. Na meermaals contact blijkt dat er bij de advocatenkantoor een foutje is opgetreden en dat ik mijn factuur moet verlagen (wat ik niet zal doen) en zelf contact moet opnemen met de klant om mijn geld terug te vorderen. Kunnen jullie mij daarbij helpen, wat kan ik nog doen? Alvast bedankt voor de snelle reactie. PS. OPGELET!!!! ik ben vanaf morgen 29-07 weg voor 6 weken, zal dus telefonisch niet bereikbaar zijn, wel via e-mail. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Terugvorderen factuur van klant
Patint wil zijn kinesitherapie rekening van 207 niet betalen. Meerdere keren gebeld en aangetekend brief verzonden. Is dit de moeite waard? Bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incasseren van onbetaalde facturen voor een grondwerkbedrijf te VL. Brabant
Ik had graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het terugvorderen van een aantal onbetaalde facturen, uitgaande (meestal) van bedrijven. Globaal bedrag: > 150.000. Wij zijn terug open vanaf maandag 01-08, graag vanaf dan contact. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Innen van onbetaalde facturen, bvba in Sint-Niklaas
Incassobureau gezocht of partner voor het innen van onbetaalde facturen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Onbetaalde facturen terugvorderen
Graag had ik een offerte ontvangen voor het terugvorderen van een aantal onbetaalde facturen, vooral uitgaande van particulieren. Globaal bedrag bedraagt zo'n 2.500, 10-tal facturen. Is eerlijk gezegd niet zo'n groot bedrag maar wel heel kort op. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Incassobureau
Antwerpen
Professionele bijstand bij terugvorderen onbetaalde facturen
Graag professionele bijstand, indien nodig, aan een redelijke vergoeding. Wie kan mij daarvoor helpen en tegen welke prijs. Alvast bedankt. Bobex kwaliteitscontrole: deze lead zal u niet worden gefactureerd aangezien er nog geen openstaande facturen zijn. Met vriendelijke groet.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor bedrijf in Bredene
Graag had ik een offerte ontvangen voor het samenwerken met een incassobureau, dit voor het innen van openstaande facturen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Opvolging onbetaalde of niet volledig betaalde facturen
Graag een incassobureau voor het opvolgen van onbetaalde of niet volledig betaalde facturen - intrestberekening enz... Alvast bedankt voor de snelle reactie. Bobex kwaliteitscontrole: opgelet, klant is zeer druk bezig - moet vaak aanwezig zijn op vergaderingen.
Incassobureau
Antwerpen
Opvolging slechte betalers voor bedrijf in Herselt
Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons de slechte betalers kan opvolgen. Openstaande facturen: ik schat zo'n 15 20-tal onbetaalde facturen voor een totaal bedrag van 2.000 3.000. Kunnen jullie ons daarbij helpen?
Incassobureau
Limburg
Klant weigert te betalen, incassobureau provincie Limburg
Klant weigert factuur te betalen van feest dat hij gegeven heeft bij ons in de zaak. Is veroordeeld hierdoor bij de rechtbank en er is hier een vonnis uitgesproken. Persoon is nu verhuist net over de grens van Nederland waardoor de mallemolen weer van voorafgaan begint. Kan dit via jullie niet sneller? Bedankt.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Extern incassobedrijf voor Vlaamse vereniging
Graag een externe bedrijf die wat druk kan zetten bij de wanbetalers. Is het mogelijk ons wat inlichtingen te versturen alsook een offerte omtrent diensten en services. Alvast bedankt.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor bedrijf in Maasmechelen
Is het mogelijk mij informatie te bezorgen omtrent uw diensten en services, graag ook een prijsofferte. Sinds januari 2011 = een 50-tal openstaande facturen voor een totaal bedrag van 20.000EUR - allemaal B2B. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Innen onbetaalde facturen voor immo kantoor in Harelbeke
Kunt u mij even informeren omtrent een eventuele samenwerking voor het innen van onbetaalde facturen. Hoe gaan jullie te werk, wat zijn de kosten die daaraan verbonden zijn e.d. Alvast bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor bedrijf in elektriciteitsbedrijf in Evergem
Graag had ik informatie wensen te ontvangen omtrent het samenwerken met een incassobureau, hoe zit het in zijn werk, wat is de kostprijs, ... Ik heb facturen openstaan voor een totaal bedrag van zo'n 80.000EUR. Wij kan mij daarbij helpen? Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor reclamebureau in Limburg
Incassobureau gezocht voor het oplossen van openstaande facturen. Bedrag PER factuur schommelt tussen de 300 en 800EUR. Totaal bedrag ligt tussen de 50 & 80.000EUR, die we dus moeten terugvorderen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Incassobureau
Antwerpen
Geld terugvorderen voor bedrijf in Berchem
Wij zijn op zoek naar een incassobureau voor het terugvorderen van totaal bedrag van zo'n 24.000EUR (allemaal Antwerpse bedrijven). Graag even contact leggen. Alvast bedankt.

Incassozaken

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden van Bobex! Makkelijke manier om leveranciers te vinden."

R. Van Hoorebeke

"Het was de eerste keer dat ik gebruik maakte van Bobex, maar het was een heel goede ervaring. I..."

D. Deleu


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.