Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Incassobureau voor een tandartsenpraktijk: Ontvang snel meerdere gratis offertesIncassobureau voor een tandartsenpraktijk-incasso

Ontvang nu meerdere offertes: IncassoOfferte aanvragen-incasso

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incasso te Herzele
Ik heb een paar patiënten die nog een openstaand saldo hebben. Na verschillende briefwisselingen heb ik nog steeds geen reactie. Graag offerte voor juridische opvolging.
Incasso
Antwerpen
Incasso te Deurne
Ik verkoop pakketten prepaidkaarten aan krantenwinkels en detailhandelaars. Het gaat hier over ongeveer 50 klanten waarbij ik het gevoel krijg dat ik juridisch druk moet zetten. Dit zijn bedragen tussen 1000 en 2000 euro.
Incasso
Antwerpen
Incassobureau voor een bedrijf in Herselt
Ik wil graag offertes ontvangen van incassobureaus. Het gaat om 3 facturen dat momenteel openstaan. Een factuur van €19.000,- , weer een van €5.000,- en de andere bedraagt €3.000,- De factuur van €3.000,- is van een bedrijf die zich failliet heeft laten verklaren, dus ik weet niet of hier iets uit kan komen. Graag offertes.
Incasso
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in Antwerpen
Dit gaat over een aantal onbetaalde facturen. Zeker meer dan 20 dossiers. Elke dossier is gemiddeld zo'n 1000€ terug te vorderen, er zijn er bij van meer of minder. Graag had ik een gericht advies en offerte verkregen voor de mogelijkheden deze bedragen terug te incasseren. We doen enkel zaken b2b binnen belgië.
Incasso
Vlaams Brabant
Incasso voor een bedrijf in Lot
150 000€ in totaal. Deze staan open bij bedrijven bedrijven. Het overgrote deel hiervan hebben een Belgisch btw-nummer, maar het is uitzonderlijk mogelijk dat er een buitenlands bedrijf tussenzit.
Incasso
West-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Anzegem
We hebben momenteel al een incassobureau die onze openstaande facturen opvolgt maar we wensen graag een prijsvergelijking te maken , om te kijken of we bij een andere bureau een betere service kan leveren. we hebben momenteel 1000 achterstallige klanten. Waarvan het gemiddelde bedrag zo'n 3500€ is. Sommige van deze bedragen zijn echter al naar een kleine 900€ zullen bedragen. We hebben enkel bedrijven als klant in : België, Nederland, Frankrijk, UK en Polen. we doen nooit zaken buiten de EU.
Incasso
Vlaams Brabant
Incasso voor een bedrijf in Kampenhout
De facturen zijn opgedeeld in 2 gedeeltes ,waarvan er een als bij de advocaat is. Het nog openstaande gedeelte is voor een totale som van ongeveer 19.00 €. En de twee gedeelten te samen bedragen een kleien 35000€. Deze rekeningen staan open bij Belgische bedrijven. Graag had ik eerst een offerte op papier ontvangen, voor ik afspraken maak. Dank u.
Incasso
Antwerpen
Incassobureau voor een architectenbureau in berchem
Ik heb in totaal 3 facturen die nog betaald moeten worden bij twee verschillende bedrijven. Een bedrijf ,een Belgisch, heeft een totale schuld van een kleine 15000€ . Het andere ,Nederlandse bedrijf heeft voor 35000€ achterstaande rekeningen. Alle rekeningen zijn opgemaakt in 2011. Zou het ook mogelijk zijn om eventueel een lange termijncontract af te spreken voor wanneer er weer openstaande facturen blijven staan?
Incasso
Antwerpen
incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde facture voor een bedrijf in Antwerpen
Het bedrag van de nog lopende facturen kan sterk varrieren , maar loopt op sommige momenten toch op tot over de 200 000 €. Ook de betalingstermijn van wanneer deze facturen loopt varieert van enkele maanden tot zelfs meer als een jaar. Omdat ik mijn personeel niet wil inzetten voor deze allemaal apart op te volgen ben ik nu op zoek naar iemand die dit voor mij kan doen, bedankt voor uw prijsofferte
Incasso
Antwerpen
Incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde facturen bij bedrijven
We hebben meer dan 20 onbetaalde facturen openstaan van meer dan €50.000,- Het zijn voornamelijk bedrijven die niet willen betalen. Graag een offerte van incassobureaus.

Incassobureau voor een tandartsenpraktijk

Het kan wel al eens gebeuren dat een factuur niet betaald wordt. Uiteraard kan je niet blijven wachten tot de klant het geld terugbetaald. Een zaak moet vooruit kunnen en dat kan moeilijk zonder een goede cashflow. Meer zelfs steeds meer bedrijven in België gaan kopje onder door de toenemende druk van wanbetalers. Vermijd dus een faillissement en reken op de steun van een incassobureau.

Wanneer een factuur lang onbetaald blijft doe je er goed aan een incassobureau in te schakelen. De stap naar de deurwaarder kan je later zetten. Met een incassobureau kan je snel en beleefd het geld terugvorderen.

Vergelijk daarom meerder offertes voor incasso en ontdek de manieren waarop u het geld kan terugvorderen van wanbetalers.Offerte aanvragen-incasso
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden, correcte afspraken. Prijzen van beide verschilden enorm. Wacht nog nieuwe beloofde o..."

L. Mendonck

"Deze manier van offerte vragen werpt positieve vruchten af. Waarvoor vriendelijke dank."

A. Morel


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.