Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Incassobureau prijsofferte: Ontvang snel meerdere gratis offertesIncassobureau prijsofferte-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000€ en 10.000€ Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in België. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor een bedrijf in Tienen
Dit gaat over onbetaalde facturen , een 17 in totaal verdeeld over twee leveringen. In deze kwestie staan deze facturen open bij Belgische bedrijven. Graag had ik daarom graag een gerichte offerte en verdere info verkregen van deze per incasso terug te vorderen.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor een bedrijf in Oevel
Dit gaat over het terugvorderen van enkele onbetaalde facturen. Deze staan enkel open bij mensen bij een btw nummer. De meeste mensen zijn in België gevestigd op een uitzondering na dat een bedrijf uit Nederland is. De totale som zal net boven de 10.000€ zijn. Graag een gericht advies een prijsofferte voor de mogelijkheden om dit bedrag terug te vorderen via een incassobureau.
Incassobureau
Antwerpen
Incassoburaeu
Elke maand zijn er verschillende gezinnen die lang tot zeer lang wachten om hun openstaande dienstencheques te vereffenen. Door onze specifieke beroepsuitoefening is een exact aantal en bedrag van uitstaande facturen moeilijk te zeggen. Dit verschilt ook van maand tot maand. Graag uw prijsofferte voor uw hulp hierbij. Alvast bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Zwijnaarde
We hebben momenteel tussen de 60.000 en de 70.000€ aan openstaande facturen. Deze staan open bij tuinbouwers en landbouwbedrijven. Allemaal in België gevestigd. Graag verdere informatie over uw werking en de totale kostprijs van uw incassodiensten.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Berlare
Ik bezit mijn eigen bedrijf waarvoor ik gemerkt heb dat mijn klanten steeds minder geregeld betalen. Momenteel ben ik net klaar met een lange zaak en zoek nu iemand om in de toekomst deze rekeningen voor mij op te volgen. Omdat ik veel goede dingen hoor over incassobureaus ben ik momenteel wel benieuwd naar verdere informatie en offertes om eventueel een contract af te sluiten.
Incassobureau
Limburg
Lange termijnscontract met een incassobureau voor een bedrijf in Neerpelt
Op dit moment hebben we geen openstaande facturen maar we zouden graag een lange termijncontract. In het verleden hadden we vaak last van openstaande facturen die soms langer als een jaar bleven openstaan. We zoeken nu naar een manier om dit in de toekomst te vermijden. We zijn een B2B gericht bedrijf en een gemiddelde factuur bedraagt ongeveer 5000€.
Incassobureau
Limburg
Incasso voor terugvorderen van onbetaalde huur, Genk
Ik zoek een incassobureau voor het terugvorderen van onbetaalde huur. Het gaat over een totaal bedrag van ongeveer 2500€. Het zou kunnen dat de huurders momenteel al naar een ander adres zijn vertrokken want al de aangetekende Schijvens komen terug.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor bedijf in tweedehands voertuigen, Limburg
Ik heb een bedrijf dat 2de hands wagens doorverkoopt. In 2010 heb ik voor een prijs van 16.000 € twee wagens aangekocht bij een venootschap. Deze wagens zijn echter nooit geleverd en het venootschap is in faling gegaan. We hebben echter een vonis om dit geld terug te vorderen . Eventueel wil ik ook kijken of het mogelijk is de auto's in beslag te laten nemen. Bedankt voor verdere informatie op te sturen.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een dierenarts in Oost-Vlaanderen.
De openstaande facturen gaan over het behandelen van paarden. Mijn man is dierenarts. De klanten zijn meestal particulieren die niet reageren op rappels. Het gaat om bedragen van meer dan €7000,- Graag een offerte van incassobureaus.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag incassobureau voor een autobedrijf in Oost-Vlaanderen.
We waren vroeger bij een incassobureau en die zijn inmiddels gestopt. Graag een offerte van andere leveranciers. Er staan heel wat onbetaalde facturen open van €40.000-€60.000. vooral van bedrijven.
Incassobureau
Brussel
Incassokantoor voor openstaande facturen
Wij wensen beroep te doen op een incassokantoor voor onze openstaande facturen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau gezocht voor bedrijf in Leopoldsburg
Een bedrijf is mij €21.000 verschuldigd. Ik had graag offertes willen ontvangen van verschillende incassobureaus.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor bedrijf in Antwerpen.
Ik ben op zoek naar een incassobureau. Op het moment staan er bijna 20 facturen open van particulieren klanten. Een totaalbedrag van bijna €2000,-
Incassobureau
Vlaams Brabant
Informatieaanvraag incassobureau voor nieuw bedrijf
Als nieuw bedrijf had ik graag een vrijblijvende offerte ontvangen alsook informatie omtrent het samenwerken met een incassobureau in geval van problemen met wanbetalers. Alvast bedankt.
Incassobureau
Limburg
Terugvorderen van huur, particulier
Huurder heeft al 3 maanden geen huur betaald, ten bedrage van 2400 EUR. Wat staat mij te doen?
Incassobureau
Antwerpen
Terugvorderen van onbetaalde factuur, Antwerpen
Wij hebben een klant die zijn factuur nog steeds niet betaald heeft, terwijl de keuken al lang geplaatst is. Graag hadden we deze onbetaalde factuur willen terugvorderen (+/- 3.500 euro). Wat kunnen we doen? Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor startende zaak
Ik ben nog maar pas met deze business begonnen en mijn eerste klant heeft nog altijd niet betaald. Later zal dit nog wel eens gebeuren veronderstel ik. Graag had ik geweten wat jullie kunnen doen en tegen welke prijs. Alvast bedankt voor uw voorstel.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor snel terugvorderen van onbetaalde facturen
Als zelfstandige heb ik toch wel wat last met wanbetalers. Na veel energie worden de meeste facturen geregeld, maar tussen die wanbetalers heb ik soms wel heel hardnekkige mensen die NIET willen betalen, die ons maar blijven uitdagen en die zeggen dat ik niets kan aangaan aangezien ik niet gerechtelijk bevoegd ben. Graag een voorstel hoe we samen tewerk kunnen. Bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Problemen met wanbetalers, terugvorden van verschuldigd bedrag
Als zelfstandige had ik graag geweten hoeveel een incassobureau kost, dit voor het terugvorderen van een onbetaalde factuur. Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf in Hulshout
Wij hadden graag dat de onbetaalde facturen zo vlug mogelijk aan ons betaald zouden worden. Graag even contact opnemen. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor terugvorderen facturen
De meeste facturen worden na enkele herinneringen betaald maar er zijn er enkele waar geen respons op komt. Meestal gaat het echter over kleine bedragen van 14€ tot ongeveer 500€.
Incassobureau
Limburg
Aanvraag incassobureau voor onbetaalde facturen (totaal bedrag 10 533 euro)
We hebben momenteel 3 onbetaalde facturen die reeds openstaan van februari 2011 voor een totaal bedrag van 10.533 euro. Kan U ons hierbij helpen? Bij voorkeur de prijsinformatie doorsturen via e-mail.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau
Een firma waar ik enkele maanden terug voor heb gewerkt, heeft nog een 3 tal facturen openstaan voor geleverde diensten voor een totaal bedrag van ongeveer 5300 euro.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde factuur
Ons BVBA is op zoek naar een incassobureau, dit voor het terugvorderen van een onbetaalde factuur, voor een globaal bedrag van €1.200, maximaal 2 maanden oud. Graag uw mening. Met vriendelijke groet.

Incassobureau prijsofferte

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prachtig concept, Heel goede opvolging! Bedankt voor de bewezen diensten!"

R. Maas

"Is handig om zelf geen leveranciers te moeten zoeken, is zeer vlot verlopen."

I. Coppens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.