Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Incasso: Ontvang snel meerdere gratis offertesIncasso-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor een bedrijf in Holsbeek
Terugvordering van onbetaalde facturen. Reeds telefonische contact name. Dit is voor zo'n 2700Ä. Deze facturen zijn van enkele maanden of enkele weken. De oudste is van juli. Nu nemen we contact op met aangetekend schrijven. Als hier niets gebeurd wensen we dit via incasso.
Incasso
Limburg
Aanvraag Incasso te Beverlo
Wij zijn op zoek naar een offerte voor incasso. Het betreft onbetaalde facturen die openstaan bij zowel particulieren als bij bedrijven. De bedrijven zijn nog steeds actief en zijn gevestigd binnen BelgiŽ. Wij hebben reeds pogingen ondernemen om hen te bereiken via e-mail, briefwisseling en telefonisch. Het totaalbedrag dat openstaat bij de bedrijven bedraagt +/- Ä12000 en de totaalsom dat openstaat bij particulieren bedraagt +/- Ä4000.
Incasso
West-Vlaanderen
Aanvraag Incasso te Deerlijk
Wij zoeken offertes voor incasso voor openstaande facturen. Deze staan open bij bedrijven (en sommige bij particulieren, maar in zeer mindere mate) binnen BelgiŽ (deze zijn nog actief). Wij hebben hen reeds proberen te bereiken via e-mail, aangetekend schrijven en telefonisch. De totaalsom dat openstaat bij de bedrijven bedraagt +/- Ä8000.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Waregem
Dit gaat over een 6-tal facturen die openstaan bij particulieren. Dit zal een totaal zijn van 1000-1500Ä die nu zo'n 1 tot 2 maanden openstaan. De opvolging wordt nu door mezelf verzorgd o.a. via aangetekende schrijven. Graag had ik de mogelijkheden onderzocht om dit via incasso te regelen.
Incassobureau
Brussel
Incasso voor een bedrijf in Schaarbeek
Beste, Ik ben kunstenaar en een galerie wilt niet betalen voor het geleverde werk. Het gaat over een bedrag van rond de 1320 euro. Na meerdere aanmaningen wil ik nu een incasso bureau inschakelen. Kunt u dit voor mij doen en hoeveel zal dat kosten Het is een eenmalige actie. Het is internationaal, de galerie in Nederland.
Incassobureau
Antwerpen
Aanvraag Incassobureau te Ranst
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor incasso. De aanvraag dient voor openstaande facturen die openstaan bij bedrijven in BelgiŽ. Deze bedrijven zijn nog actief. Ik heb reeds een poging ondernomen om hen via e-mail, telefonisch en via schrijven te benaderen. De totaalsom van van de bedrijven bedraagt ongeveer Ä20000 (waarvan Ä8000 nog niet vervallen is).
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Incassobureau te Erembodegen
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor incasso. De aanvraag dient voor openstaande facturen die openstaan bij bedrijven en particulieren in BelgiŽ. Deze bedrijven (buiten 1) zijn nog actief. Ik heb reeds een poging ondernomen om hen via e-mail en telefonisch te benaderen. De totaalsom van van de bedrijven bedraagt ongeveer Ä1000 en voor particulieren ongeveer Ä500.
Incassobureau
Antwerpen
Aanvraag Incassobureau te Deurne
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor incasso. De aanvraag dient voor openstaande facturen die openstaan bij particulieren binnen BelgiŽ. De dossiers zijn nu reeds een maand vervallen. Ik heb reeds een poging ondernomen om hen via e-mail, aangetekend schrijven en telefonisch te benaderen. De totaalsom van van de particulieren bedraagt meer dan Ä17000.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000Ä en 10.000Ä Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in BelgiŽ. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incassobureau
Brussel
incasso voor een bedrijf in brussel
Het gaat over een Klant in Sante Fe - New Mexico. Dit is een bedrijf waar we in 2013 enkele stukken aan verkocht hebben en de factuur nooit van is betaald geweest. De Boekhouding zou worden na gekeken maar tot nu toe zijn er geen reacties op gekomen. We hebben al via een advocaat van BelgiŽ geprobeerd, maar hiervan is niets in huis gekomen. We hebben nog correcte contactgegevens van dit bedrijf en ze zijn nog duidelijk actief. Ook heb ik een printscreen waarop ze op hun site de producten aanbieden die wij verkocht hebben.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobuerau voor een bedrijf Erps Kxwerps
Ik heb momenteel een factuur van een klant die nu al een tijdje openstaat. In totaal gaat het om 3000Ä. wat zijn de kosten en de mogelijkheden om deze onbetaalde factuur per incasso te incasseren. Ook wens ik graag was meer praktische informatie over de werking van incasso naar de toekomst toe. Het gaat hier om een Belgisch bedrijf.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Oostende
Dit gaat over een zeer lang aanlopend dossier , sinds december 2012. Deze factuur staat open bij een Belgische particulier voor een bedrag van 540Ä. Graag had ik de mogelijkheden en verdere informatie bekeken om dit bedrag per incasso terug te vorderen.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor een universtiteit in Hasselt
De achterstallige facturen zijn voornamelijk studenten die inschrijvingsgeld niet betalen alsook enkel facturen bij privťbedrijven die blijven openstaan. De bedragen gaan van enkele 100 naar meer dan 10.000Ä. Op een zeldzame buitenlandse student na zijn al deze particulieren en bedrijven in BelgiŽ gevestigd. j
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor een particulier in Merchtem
Ik wens in totaal ongeveer 4200 Ä aan achterstallige huur per incasso terug te vorderen. Voor een deel van deze gelden is er reeds een uitspraak geweest in ons voordeel door de vrederechter. De particulier verblijft in BelgiŽ.
Incassobureau
Antwerpen
Schuld terugvorderen volgens overeenkomst
Ik heb enkele betaling en aankopen gedaan voor mijn ex, wij hebben een papier opgesteld waar in staat dat ze maandelijks Ä 200,00 afbetaald,dit doc. is opgemaakt in tweevoud en ondertekend door beide. Tot nu toe heb ik nog niets ontvangen van haar. Welke stappen kan ik met dit doc. incl. de nodige facturen en overschrijving zetten ? Of moet ik haar eerst via een aangetekend schrijven in gebreke stellen?
Incassobureau
West-Vlaanderen
Ontevreden over huidig incassobureau
Momenteel werken wij met Attradius, maar wanneer tgp. een discussie inroept komen zij niet tussen! M.a.w. elke wanbetaler roept een niet conformiteit in wanneer de druk tot betaling wordt verhoogd. Solvabiliteitsonderzoek alvorens de opdracht te aanvaarden!
Incassobureau
Henegouwen
Klant in Rotterdam
Wij hebben een klant te Rotterdam die zijn factuur sinds januari nog niet betaald heeft. Het bedrag bedroeg zo'n 565EUR, sindsdien zitten we al aan zo'n 700EUR. Kunnen jullie mij zeggen wat ik het beste zou doen. Met vriendelijke groet.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerte hulp incassobureau's innen onbetaalde facturen
Graag had ik een offerte gekregen met de voorwaarden om jullie hulp te ontvangen. Mvg, Matthias
Incassobureau
Vlaams Brabant
Onbetwiste facturen
Graag een offerte om 2 onbetwiste facturen daterend van september 2009 en november 2009 bij 1 klant te innen. Er werden reeds 2 deelbetalingen gestoort t.b.v. in totaal Ä15.000. Alvast bedankt voor de samenwerking.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incasso voor ťťn grote internationale klant
Voor 1 grote internationale klant zijn wij op zoek naar een incassobureau die ons daarbij kan helpen. Het betreft een factuur van meer dan 50.000 euro.
Incassobureau
Antwerpen
Diensten incassobureau en schuldvordering
Graag neem ik contact op met een incassobureau die mij kan helpen met het het innen van een vijftal openstaande facturen. Met dank.
Incassobureau
Limburg
Incassodiensten
Graag had ik meer informatie gekregen over incassodiensten. Bedankt om mij zo spoedig mogelijk te bereiken.

Incasso

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden, want ik kreeg een oplossing voor het probleem. Nu natuurlijk nog wachten op de uitvoe..."

W. De Moor

"Zeer tevreden. Makkelijk."

K. Lauwereys


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.