Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Incasseren onbetaalde facturen: Ontvang snel meerdere gratis offertesIncasseren onbetaalde facturen-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000Ä en 10.000Ä Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in BelgiŽ. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobuerau voor een bedrijf Erps Kxwerps
Ik heb momenteel een factuur van een klant die nu al een tijdje openstaat. In totaal gaat het om 3000Ä. wat zijn de kosten en de mogelijkheden om deze onbetaalde factuur per incasso te incasseren. Ook wens ik graag was meer praktische informatie over de werking van incasso naar de toekomst toe. Het gaat hier om een Belgisch bedrijf.
Incassobureau
Brussel
Incassobureau voor een bedrijf in Etterbeek
We zijn een dienstenchequebedrijf en zouden graag een incassobureau onder de arm nemen voor de opvolging van de onbetaalde facturen. Het totale bedrag zal zo tussen de 1000-2000Ä liggen met een gemiddelde van 400-600Ä per factuur. Dit zijn enkel particulieren uit BelgiŽ.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor een particulier in Merchtem
Ik wens in totaal ongeveer 4200 Ä aan achterstallige huur per incasso terug te vorderen. Voor een deel van deze gelden is er reeds een uitspraak geweest in ons voordeel door de vrederechter. De particulier verblijft in BelgiŽ.
Incassobureau
Antwerpen
offerte voor crematorium te Wilrijk
Beste , Wij zijn een crematorium en hebben in totaal een 50tal facturen openstaan. De totale som van die openstaande facturen is 86 000 Ä. Nu zijn wij opzoek naar een partner die wij onder de arm kunnen nemen voor het terugvorderen van die openstaande posten. Jullie mogen mij steeds bellen voor een afspraak en een offerte. Met vriendelijke groeten, Veronique Maurissen
Incassobureau
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in Herentals
Op dit moment staan er tussen de 80 en de 100 facturen open voor een gemiddeld bedrag van 700-1000Ä. Dit zijn enkel particulieren, voornamelijk Belgen, hoewel er ook enkel Nederlanders kunnen tussen zitten
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen.
Een VZW heeft 1 factuur van Ä4218,- niet betaald. De factuur staat al bijna 2 jaar open. De vervaldatum van het factuur was 01/10/2010 en ik heb nog altijd geen cent ontvangen. Graag een offerte van een incasso.
Incassobureau
Antwerpen
Graag een offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een offerte incassobureau voor onze zaak in Antwerpen. De onbetaalde facturen liggen boven de Ä10.000,-
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor een zelfstandige of vrij beroep.
Wij zijn op zoek naar een incassobureau. Momenteel is er 1 onbetaald factuur dat openstaat.
Incassobureau
Antwerpen
Innen van onbetaalde facturen
Wij zoeken iemand voor het innen van onze onbetaalde facturen.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Opvolging betaling facturen
Graag een betaling van mijn facturen zonder zelf er kosten aan te moeten doen (zonder juridische vorm).
Incassobureau
Antwerpen
Incasseren van incassokosten + uitstaande facturen
Gezocht, incassobureau voor het terugvorderen van 2 uitstaande facturen ten bedrage van totaal 500EUR + kosten incasso incasseren. Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor kopers na kunstveiling
Kopers dienen na elke kunstveiling binnen de week te betalen, steeds zijn er een aantal die dat niet doen. Brief van incasso is meer dwingend. Kunnen jullie ons daarbij helpen. Met vriendelijke groet.

Incasseren onbetaalde facturen

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex heeft me goed geholpen bij het vinden van verschillende leveranciers."

D. VERLEYEN

"Eenvoudig, goed, correct."

K. Van Doorsselaere


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.