Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi๋ | Ander land

 search

Incasseren onbetaalde facture: Ontvang snel meerdere gratis offertesIncasseren onbetaalde facture-incasso

Ontvang nu meerdere offertes: IncassoOfferte aanvragen-incasso

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incasso
Antwerpen
Incassobureau voor een bedrijf in Herselt
Ik wil graag offertes ontvangen van incassobureaus. Het gaat om 3 facturen dat momenteel openstaan. Een factuur van €19.000,- , weer een van €5.000,- en de andere bedraagt €3.000,- De factuur van €3.000,- is van een bedrijf die zich failliet heeft laten verklaren, dus ik weet niet of hier iets uit kan komen. Graag offertes.
Incasso
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in Berchem
Ik heb zowel internationale als nationale bedrijven als klant. Ik doe wel enkele zaken binnen de EU. Het gaat momenteel om enkele onbetaalde facturen, minder dan 10, die ik per incasso wens terug te vorderen. Merendeel binnen Belgi๋. Het totaalbedrag zal zeker meer dan 2000€ zijn.
Incasso
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf in Brecht
Wij zijn op zoek naar een incassobureau voor meerdere bedragen die open staan. In totaal gaat het om ongeveer 20 facturen die openstaan. Waarvan het totale bedrag ongeveer rond de €5000 is. Alvast bedankt!
Incasso
Vlaams Brabant
Incasso voor een bedrijf in Zellik
Ik zoek een incassobureau voor het incasseren van 1 onbetaalde factuur. Dit is bij een bedrijf met Belgische btw-nummer. Totaalbedrag rond de 1500€. Graag een gerichte prijsofferte en meer praktische informatie van hoe u deze zaak wenst aan te pakken, alvast dank bij voorbaat.
Incasso
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in Wijnegem
Dit gaat over een aantal openstaande facturen. Totaalsom rond de 50.000€. We zijn enkel b2b gericht en onze voornaamste partners zijn in Belgi๋ gevestigd. Graag hadden we naast de prijsofferte ook verdere informatie verkregen over hoe u precies te werk gaat. Gelieve mij hiervoor te contacteren op het volgende nummer. Mvg.
Incasso
Luik
Incasso voor een bedrijf in Hognoul
Over het algemeen hebben we weinig openstaande facturen maar sinds februari zijn we ons meer beginnen focussen op de buitenlandse markt waardoor facturen vaker onbetaald blijven. Zo is er een factuur van totaal 40.000 € bij een Italiaans bedrijf. Graag een offerte en verder informatie hoe hu hiermee te werk zou gaan.
Incasso
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in Borsbeek
We hebben een boekhoudkantoor Klanten worden maandelijks of per kwartaal gefactureerd. betalingstermijn is 15 of 30 dagen. schrijven normaal een 40 tal herinneringen uit om de 2 weken. 99% van de achterstallige facturen zijn bedrijven. En dit enkel Belgische bedrijven. Nu sturen we de ergste gevallen door naar een advocaat , maar we zijn van mening dat een incasso bureau toch een meer professionele indruk geeft.
Incasso
West-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Rekkem
Dit is voor voorlopig zo'n 5 facturen. Ook in het buitenland voorlopig nog binnen de EU. maar dit kan veranderen. Vooral 2 facturen naar een Frans bedrijf voor zo'n 17.000€ lijken me problematisch en daarvoor zou ik graag iets voorzien.
Incasso
Vlaams Brabant
Incasso voor een bedrijf in zaventem
Ik heb op dit moment enkele 10.0000 € aan openstaande facturen, net iets minder dan 100 facturen in totaal. We zijn zowel op de b2b als de b2c markt gericht. Normaal werken we met een eigen advocaat maar ik wens graag een prijsvergelijking door te voeren met een onafhankelijk incassobureau. Graag hiervoor een offerte en verdere informatie over uw diensten. levert u enkel aan zuivere incassodiensten of doet u ook aan factoring?
Incasso
Antwerpen
offerteaanvraag voor een incassobureau
Beste, Wij zijn een bouwonderneming en hebben een 30tal openstaande facturen. Het zijn allen ondernemingen in de bouwsector. De totale openstaande som van alle facturen is iets meer dan 400 000 €. Graag wens ik vanaf aanstaande dinsdag een telefoontje om een afspraak bij mij op kantoor te maken. Met vriendelijke groeten, Guy
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Zelzate
Ik heb een openstaande factuur voor 1000€ bij een bedrijf waar ik een herstelling heb gedaan. Dit bedrijf weigert mij sinds enkele maanden te betalen. Is het mogelijk dit bedrag via incasso terug te vorderen? Het bedrijf heeft een Belgisch btw-nummer.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Daknam
Momenteel heb ik een openstaande factuur bij een bedrijf. Deze staat al ongeveer een jaar open. Het is een bedrijf met Belgische btw-nummer. Naast een offerte wens ik ook verdere informatie over uw werking.
Incassobureau
Limburg
Incasso voor een bedrijf in Genk
Per jaar hebben we een kleine 100 openstaande facturen. Deze zijn bij voornamelijk Kmo's en Bvba's. We doen enkel zaken met Belgische bedrijven.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een elektricien in Lovendegem
Ik heb een particulier die momenteel nog een rekening heeft openstaan van 1900 - 2000€. Ik stuur nu een laatste brief duur en zou vanaf volgende week graag willen opstarten met een incasso.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Gent
Het gaat hier over vervallen facturen. Het totale bedrag hiervan zal zeker boven de 10.000€ liggen. Momenteel maken we al deze facturen over naar onze raadsman , maar omdat hiervan de kosten heel hoog liggen zouden we graag een vergelijking doorvoeren met een incassobureau. De facturen staan bijna allemaal open bij Belgische bedrijven.
Incasso
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in Nijlen
De totale schuld bedraagt een dikke 80.000 €. Het gaat om 4 facturen bij buitenlandse bedrijven. De Btw nummers zijn van Zwitserland en Luxemburg.
Incasso
Limburg
Incasso voor een achtitectenbureau in Berbroek
We hebben enkele rekeningen openstaan bij zowel particulieren als bedrijven. Gemiddeld is elke rekening tussen de 1000 en de 3000€. We hebben reeds een advocaat op een zaak gezet, maar omdat dit nogal traag vooruit gaat wensen we offertes te ontvangen van Incassobureaus. We doen enkel zaken met Belgische bedrijven en particulieren.
Incasso
West-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Anzegem
We hebben momenteel al een incassobureau die onze openstaande facturen opvolgt maar we wensen graag een prijsvergelijking te maken , om te kijken of we bij een andere bureau een betere service kan leveren. we hebben momenteel 1000 achterstallige klanten. Waarvan het gemiddelde bedrag zo'n 3500€ is. Sommige van deze bedragen zijn echter al naar een kleine 900€ zullen bedragen. We hebben enkel bedrijven als klant in : Belgi๋, Nederland, Frankrijk, UK en Polen. we doen nooit zaken buiten de EU.
Incasso
Geen regioIncasso voor een exportbedrijf in Roeselare
De rekeningen staan opne bij enkel bedrijven. We zijn actief in de export naar EU landen. De bedrijven zijn dus geen belgische bedrijven. Er staan een tiental rekeningen open voor een bedrag tussen, hoofdzakelijk, 10 rekingen, 150.000 200.000
Incasso
Vlaams Brabant
Incasso voor een bedrijf in Kampenhout
De facturen zijn opgedeeld in 2 gedeeltes ,waarvan er een als bij de advocaat is. Het nog openstaande gedeelte is voor een totale som van ongeveer 19.00 €. En de twee gedeelten te samen bedragen een kleien 35000€. Deze rekeningen staan open bij Belgische bedrijven. Graag had ik eerst een offerte op papier ontvangen, voor ik afspraken maak. Dank u.
Incasso
Antwerpen
Incassobureau voor een bedrijf in Boom
We hebben twee bedrijven die nog openstaande facturen hebben bij ons. In het totaal gaat het om zo'n 4000€.
Incasso
Antwerpen
Incasso voor terugvorderen van onbetaalde rekeningen, Kontich
Het openstaande bedrag van alle rekeningen zal ongeveer 7000€ zijn. Dit bedrag staat voornamelijk open bij bedrijven. Al deze bedrijven zijn ofwel in Belgi๋ ofwel in Nederland gevestigd;
Incasso
Antwerpen
Incassobureau voor een architectenbureau in berchem
Ik heb in totaal 3 facturen die nog betaald moeten worden bij twee verschillende bedrijven. Een bedrijf ,een Belgisch, heeft een totale schuld van een kleine 15000€ . Het andere ,Nederlandse bedrijf heeft voor 35000€ achterstaande rekeningen. Alle rekeningen zijn opgemaakt in 2011. Zou het ook mogelijk zijn om eventueel een lange termijncontract af te spreken voor wanneer er weer openstaande facturen blijven staan?
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Oost Vlaanderen
We hebben een 5-tal onbetaalde rekeningen met een totaal bedrag van een kleine 2000€. De oudste en duurste rekening staat ongeveer een jaar open en is voor een bedrag van 547€. De andere rekeningen zijn iets lager en staan tussen de 2 en de 4 maanden open.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een incassobureau. Een paar particulieren hebben onbetaalde facturen van €100,- openstaan. Dat zijn bedragen die me geen zorgen maken. Wat me wel zorgen maakt is dat een bedrijf €1300,- bij me heeft openstaan, ze zijn zelfs bezig met verhuizen. Ik had graag een offerte willen ontvangen van een incassobureau.

Incasseren onbetaalde facture

Het kan wel al eens gebeuren dat een factuur niet betaald wordt. Uiteraard kan je niet blijven wachten tot de klant het geld terugbetaald. Een zaak moet vooruit kunnen en dat kan moeilijk zonder een goede cashflow. Meer zelfs steeds meer bedrijven in België gaan kopje onder door de toenemende druk van wanbetalers. Vermijd dus een faillissement en reken op de steun van een incassobureau.

Wanneer een factuur lang onbetaald blijft doe je er goed aan een incassobureau in te schakelen. De stap naar de deurwaarder kan je later zetten. Met een incassobureau kan je snel en beleefd het geld terugvorderen.

Vergelijk daarom meerder offertes voor incasso en ontdek de manieren waarop u het geld kan terugvorderen van wanbetalers.Offerte aanvragen-incasso
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over Bobex."

"Snelle service, tijdbesparend, goede marktverkenning."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ฉ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.